- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
İliskiye girmemis bi vajinayla girmis bi vajina anlasilir canim benim sen anlamazsin ama erkek girdigi deligi bilir
İlla oda biriyle oynamıştır ona saysınArkadasim evlenecegin insanin senden once sakladigi bisey olsa mesela bi cocugu olsa ve evlendiginde bilmesen (erkeklerde zar olmadigi icin bu ornegi verdim beyninizi cok yormayin diye aciklayayim) ne dersin ayy canim iyi ki yalan soyledin mi? Haftanin en igrenc yorumu secilmis ne mutlu banaumrumda mi sizin bu goruste olmaniz tabi ki hayir tatlimlar gordugunuz gibi begenmedim bile atmadim hic birinize yalan soyleyeceginiz seyler yapmayin yaptiysaniz da yalan soylemeyin illa ki ayaginiza dolanacaktir bilesiniz
ypk canim ne münasebetDetayamı girim
Sende bunu aynen ona oyle soyle niye yalan soylemek istiyosun madem bu gorustesin?İlla oda biriyle oynamıştır ona saysın
Bu aynı gün olmadı 6 ay içinde 5-6 defa olduypk canim ne münasebet
Yanliz Adam 5-6 Posta yapabilkiyorsa bence hic de bi Sertlesme Problemi yok gibi
gerçekten sitenin bütün degişikleri benimi buldu naptı ben anlamadım ciddenSende bunu aynen ona oyle soyle niye yalan soylemek istiyosun madem bu gorustesin?
Giremiyordu çünkü anlacıganızı düşünmüştümsertleşme problemi ayrıntısını neden verdiniz
Yoo biz seni bulmadık sen bizi buldungerçekten sitenin bütün degişikleri benimi buldu naptı ben anlamadım cidden
o zaman ilişki olmamış ki kan gelmemiş.Giremiyordu çünkü anlacıganızı düşünmüştüm
Ben sana su yalanlari soyle bak anlamaz dedigim zaman mi dogru insan olucam? Yada degisik olmicam? Hayatta biseyleri kaybediceksen durustlugunden kaybetmeyi dene en azindan donup baktiginda keske demezsingerçekten sitenin bütün degişikleri benimi buldu naptı ben anlamadım cidden
Bi çok konu okudum burda bu konuyla alakalı aklı başında kadınlar çok güzel yorum yapmışlardı yardım etmeyr çalışmışlardı sizinle aynı cinsiyeti paylaştıgıma ben üzüldüm erkeklerin sırtlarını sıvazlamaya devam edinYoo biz seni bulmadık sen bizi buldun
Tercihiniz ney, evlenirken hiç ilişki yaşamamış gibi mi yapmak? Şimdi buna saygı duyup normal bir cevap yazılmasını beklemek de garip kusura bakmayın.Ben burda bana yorum yazan kimseyi anlamadım dürüst olmanın çok gerekli oldugunu bilicek yaştayım ama bu benim tercihim bu kadar eleştiri neden konuya bilgisi olan evet yada hayır demeleri yeterliydi
Sen herkonuda dürüst olabilirsin ben aklımı kullAnıcamBen sana su yalanlari soyle bak anlamaz dedigim zaman mi dogru insan olucam? Yada degisik olmicam? Hayatta biseyleri kaybediceksen durustlugunden kaybetmeyi dene en azindan donup baktiginda keske demezsin
Bakın evet yada hayır bu kadar basit burda herşeyin en iyisini ben yaparım der gibi konuşmayınTercihiniz ney, evlenirken hiç ilişki yaşamamış gibi mi yapmak? Şimdi buna saygı duyup normal bir cevap yazılmasını beklemek de garip kusura bakmayın.
Kendi rızanızla 5-6 defa diye ayrıntısını verdiğiniz ilişkiye girip, esnek zar muhabbeti yapmanız çok itici. Dürüstlüğü bilecek yastaysanız, yaşadığınız şeyin arkadasinda durmanız gerektiğini de bilin. Olayı ama toplum baskısı noktasına getirmeyin.
Su cumlelerinden sonra pek sanmam isin zor olmali neyse benden bu kadar daha fazla yorulamicam hadi isin gucun rast geleSen herkonuda dürüst olabilirsin ben aklımı kullAnıcam
PekiiBi çok konu okudum burda bu konuyla alakalı aklı başında kadınlar çok güzel yorum yapmışlardı yardım etmeyr çalışmışlardı sizinle aynı cinsiyeti paylaştıgıma ben üzüldüm erkeklerin sırtlarını sıvazlamaya devam edin
Bi çok konu okudum burda bu konuyla alakalı aklı başında kadınlar çok güzel yorum yapmışlardı yardım etmeyr çalışmışlardı sizinle aynı cinsiyeti paylaştıgıma ben üzüldüm erkeklerin sırtlarını sıvazlamaya devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?