Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadasim evlenecegin insanin senden once sakladigi bisey olsa mesela bi cocugu olsa ve evlendiginde bilmesen (erkeklerde zar olmadigi icin bu ornegi verdim beyninizi cok yormayin diye aciklayayim) ne dersin ayy canim iyi ki yalan soyledin mi? Haftanin en igrenc yorumu secilmis ne mutlu bana umrumda mi sizin bu goruste olmaniz tabi ki hayir tatlimlar gordugunuz gibi begenmedim bile atmadim hic birinize yalan soyleyeceginiz seyler yapmayin yaptiysaniz da yalan soylemeyin illa ki ayaginiza dolanacaktir bilesiniz

İlla oda biriyle oynamıştır ona saysın

gerçekten sitenin bütün degişikleri benimi buldu naptı ben anlamadım cidden
Ben sana su yalanlari soyle bak anlamaz dedigim zaman mi dogru insan olucam? Yada degisik olmicam? Hayatta biseyleri kaybediceksen durustlugunden kaybetmeyi dene en azindan donup baktiginda keske demezsin

Yoo biz seni bulmadık sen bizi buldun
Bi çok konu okudum burda bu konuyla alakalı aklı başında kadınlar çok güzel yorum yapmışlardı yardım etmeyr çalışmışlardı sizinle aynı cinsiyeti paylaştıgıma ben üzüldüm erkeklerin sırtlarını sıvazlamaya devam edin

Ben burda bana yorum yazan kimseyi anlamadım dürüst olmanın çok gerekli oldugunu bilicek yaştayım ama bu benim tercihim bu kadar eleştiri neden konuya bilgisi olan evet yada hayır demeleri yeterliydi
Tercihiniz ney, evlenirken hiç ilişki yaşamamış gibi mi yapmak? Şimdi buna saygı duyup normal bir cevap yazılmasını beklemek de garip kusura bakmayın.

Kendi rızanızla 5-6 defa diye ayrıntısını verdiğiniz ilişkiye girip, esnek zar muhabbeti yapmanız çok itici. Dürüstlüğü bilecek yastaysanız, yaşadığınız şeyin arkadasinda durmanız gerektiğini de bilin. Olayı ama toplum baskısı noktasına getirmeyin.

Ben sana su yalanlari soyle bak anlamaz dedigim zaman mi dogru insan olucam? Yada degisik olmicam? Hayatta biseyleri kaybediceksen durustlugunden kaybetmeyi dene en azindan donup baktiginda keske demezsin
Sen herkonuda dürüst olabilirsin ben aklımı kullAnıcam

Bakın evet yada hayır bu kadar basit burda herşeyin en iyisini ben yaparım der gibi konuşmayın

Pekii

Ooo maşallah hazır kıta bekliyon herkese çat çat laf yetiştiriyon

Ben de sizin gibilerle aynı cinsiyeti paylaştığıma utanıyorum.
Hayatta yaptıklarınızın sorumluluğunu almayıp karşınızdaki insanları keriz yerine koymaya çalıştığınız için ekşide, orada burada hemcinslerinizi de küçük duruma düşürüyorsunuz. Bari gelip buralarda sormayın saçma sapan sorularınızı da rezil etmeyin kendinizi.
Banlanırsam da banlanayım öf.
Midem bulandı akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…