Peki o neden durmadı bütün cezayı kadın tek başınamı çekmek zorundaYaptığınız şeyin arkasında durursanız kimse karışmaz zaten.
hem çok cesaretlisiniz hem de evlenirsem kan gelir mi diye endişeleniyorsunuz.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Sevdigimden oldum.Meraktan mı birlikte oldunuz?
Doktora gitsem şuan?Sorunuzun cevabını burada kimse veremez. Bu olay evleneceğiniz kişinin tutumuna bağlı.
Neden hata olsun ki?Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Gerçekten kadının düşmanı gene bi kadın inan kimse istemezdi böle olmasını
Ben burda beni eleştirin die yazmadım eminim sizinde hayatınızda hatalar olmuştur.Neden hata olsun ki?
Kadinin dusmani kadin falan degil , size kinayeli cevap yazan kadinlar gayet olgun , akli basinda ve her turlu yasama saygi duyan kadinlar ancak siz sevismenizin arkasinda duramiyorsaniz konu sacma bir hal aliyor
Kendi kararinizla yaptiginiz eylemin arkasinda durun , kimseye yalan soylemeyin , bekarete onem veren bir adamla da evlenmeyin
Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Gerçekten kadının düşmanı gene bi kadın inan kimse istemezdi böle olmasını
Hala anlamiyorsunuz dedigimiBen burda beni eleştirin die yazmadım eminim sizinde hayatınızda hatalar olmuştur.
Ben bilgisi olan paylaşsın dedim.
Peki o neden durmadı bütün cezayı kadın tek başınamı çekmek zorunda
Yada ilerde eşim bütün cinsel hayatınımı anlatıcak bana
BenArkadaşım ben yargılamadım düşmanlık da yapmadım. Sadece ilerde ortaya çıkmasından korktuğun bir şeyi yapmayacaktın dedim. Lafımın da arkasındayım. Hataydı diyorsun ama 5-6 kez birlikte olduk diyorsun.. O da ayrı, konu..
Mevzu birlikte olduğun kişiyle evlenmek değil zaten çok farklı anlamışsın söylemek istediğimi.. Nasıl bir yardım istiyorsun hala çözemedim.. Anlaşılıp anlaşılmayacağını soruyorsan ilk mesajında dediğim gibi sadece kan gelmesinden değil halden hareketten de anlaşılır bence..
Bugüne kadar dürüst oldum. Ne olduysa ne sakladım ne başka bişey buna ragmen bunu yapan kişi kaşar oldugumu ima etti bunlar daha sonra çıktı ortaya tabii. Yeni biriinimde dürüstlügümü hakettigini sanmıyorumHala anlamiyorsunuz dedigimi
Sevismek hata degildir , bunu hata olarak gormeyin diyorum ben size
Eger nasil yalan soylerin diye sorarsaniz elestirilirsinix , yalan kotu birseydir , sevismek kotu birsey degildir
Sizi elestiri sebebimiz yalwn soylemek istemenix
Genişlemediginr eminimKocan anlar kan gelmese de deligin genisliginden yapin yapin yapin sonra ilerdeki kocam anlar mi? Saka misiniz siz ya tutun seyinizi yada bu kadar panik yapmayin yaptiginizin arkasinda durun
İliskiye girmemis bi vajinayla girmis bi vajina anlasilir canim benim sen anlamazsin ama erkek girdigi deligi bilirGenişlemediginr eminim
Hadi sevgilini kendine daha çok bağlamak için başkalarına gitmesin diye birlikte olmuşsun. Hataydı diyorsun.Ee hatandan da ders almamışsin ki şimdide diğer adamı kandirayim diyorsun. Ya kabullen arkasında dur yada sorumluluğunu alamadigin eylemlerinin getireceklerinden şikayet etme.
Hayır o konuda sorun çıkmıcak erkek dediginiz şeyi kafanızda bu kadar büyütmeyin çokta zeki degillerdirİliskiye girmemis bi vajinayla girmis bi vajina anlasilir canim benim sen anlamazsin ama erkek girdigi deligi bilir
Bize nasıl cevap verecem diye mi soruyor
Yada allahla önün arasında suade cevapta
Bundan sanane banane
Ahh ah Allah akıl fikir versin bebeğimSana fikrinimi sordum bilgin varsa cevaplarsın yoksada bana burda saçmalama her koyun kendi bacagından asılır günahsada sevapsada bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?