Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden burdaki herkes bu kadar saldırgan konuyu sanırım hiçbiriniz anlamadı
Hayır anladık ama doğru bulmadik ilişkiye girmen değil bu kimseyi ilgindirmez ama emin ol bir erkek çıkıp bir kadını kandirmaya çalışsa burada ki insanlar gene böyle davranirlardi üslubunuz hiç iyi değil saldırmak ne demek ?

Mesajları rica ederim okuyun ben belki bi yanlış yaptım ama bunu tek başıma yapmadım ama tüm sorumluluk bana kaldı. Şuanda kafama en yatan şekilde çözüm bulmaya çalışıyorum. Benim fikriö herkese dogru gelmek zorunda degil ama benim tercihim. Bana yardımcı olabileceklerin yazması daha hoş olurdu insanlar burda günlük streslerini benden çıkardılar

Peki o neden durmadı bütün cezayı kadın tek başınamı çekmek zorunda
Yada ilerde eşim bütün cinsel hayatınımı anlatıcak bana
Yine aynı şey kafamı nereye vurayımmm?
Arkadaşım sen durdun mu kendini düşünmeyni kimse düşünmez...
Kaldı ki bunda hata yok 2 insan birlikte olabilir illa evli olmasına gerek yok...

Demekki senin yapın uygun değil bunu kaldıramıyor toplumun normları yüzünden o yüzden efendi gibi duracaksın....
Sanki tecavüz etti...

Peki madem iki kişi yaşadınız bu iliskiyi ikinizin tercihiydi 3. Kişi yani evlilik yapacağınız kişi neden bunun bedelini kandirilarak ödüyor önemli olan dürüst olmak değil mi belki de normal karşılayacak?

Hala anlamıyorsunuz sizene ya sizi ne ilgilendirir

Duvarlara vurabilirsin

Evleneceğim kişiye yalan söyleyeceksin yani ? Ozaman yaşa gör

V
Valla karşına cıkacak erkek, kendisi her haltı yiyip de sana bekaret sorgulaması yapan bir tipse, bir güzel kandır onu. Hakediyorlar.

Kan gelmesi zaten bekaretin bir göstergesi degil. Kadin kuru ise, korkuyor ise, erkek agresif ise kan geliyor. Cünkü o bölge tahris oluyor. Kadin konforlu ise, stress yok ise tabiki kan gelmez.

Onun haricinde senin ile ayni fikirleri paylasan biri ile evlenmeni tavsiye ederim. Kadinlari bir mal olarak gören, özgüvenligi yerde olup, kadin onun performansinin kötü oldugunu bilmesinden korkan ezik bir adam ile evlenme.

Ha öyle ezik bir adama hak mi bekaret üzerine yalan atmak, evet hak. Kendileri her bo*u yiyorlar ondan sonra kendi ezikligini örtmek için bakire bir kizi istiyorlar. Ancak öyle adamlar genelikler iyi es olmazlar. Kadinlari esit olarak, bir birey olarak görmedikleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…