Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maxus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
54
-3
3
27
Merhaba kızlar
Sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Ondada sertleşme problemi vardı.
Sülalemde böle genetik sanırım ilk ilişkide kan gelmeyen bi çok kuzemim var.
İlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı

Ne kadar normal bişey gibiymiş gibi konuşuyorsunuz ya evleniceğiniz adamdan önce yaptığınız günahın hesabını Allah'a nasıl vereceğinizi düşünmelisiniz.

Umarim ortaya cikar. Evlendiğiniz insana karşı da dürüst olmuş olursunuz ...

Meraktan mı birlikte oldunuz?

İşin din boyutuna girmeyeceğim inançsız da olabilirsin. Ama arkadaşım arkasında duramıyorsun, duramayacaksan yapma işte bu tür şeyleri.. 5-6 defa birlikte oldum diyorsun ama korkuyorsun da ortaya çıkmasından.. Olay sadece kan gelmesi değil bence halden hareketten de anlaşılır anlaşılacaksa..

Ne kadar normal bişey gibiymiş gibi konuşuyorsunuz ya evleniceğiniz adamdan önce yaptığınız günahın hesabını Allah'a nasıl vereceğinizi düşünmelisiniz.
Sana fikrinimi sordum bilgin varsa cevaplarsın yoksada bana burda saçmalama her koyun kendi bacagından asılır günahsada sevapsada bana

Sülalede hep aynıymış yalnız, oturup sulalece teyitlesmisler ilk deneyim hakkında
Gerçekten ilginçsiniz halamda evlendiginde gelmemiş kuzenlerimde evlendiginde gelmemiş

Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Gerçekten kadının düşmanı gene bi kadın inan kimse istemezdi böle olmasını

Sanane onada karışmayı verin
Yaptığınız şeyin arkasında durursanız kimse karışmaz zaten.
hem çok cesaretlisiniz hem de evlenirsem kan gelir mi diye endişeleniyorsunuz.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…