Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşiniz olacak kişiye nikahtan önce anlatın eğer sorun yapmazsa zaten devam edersiniz ancak problem yapacaksa kimse üzülmesin. Komşumuzun kızı vardı; guzel mesleği olan biriyle evlendi ama düğünün ertesi günü evlilikleri bitti.Biz sormadık neden bitti diye belki erkekte problem vardı bilemiyorum ama dürüst olmakta fayda var

Hanim efendi rahim agiz tamamen kapatilmaz. Adet kani nereden geldigini saniyorsun? Vajina girsinde siskinlik var o kadar. Hiçbirsey yirtilmiyor. O siskinlik, eger seks agresif ise, tahris oluyor ve kan geliyor. Bu kadar.

Biolog olman, kadin anatomisine hakim oldugun anlamina gelmiyor, gördügün gibi.

%100 Emindim ama yinede netten tekrar okudum aynen yazdığınız gibi vajina girişinde
Acaba vajina girişimi demek istedi rahim diye yanlış yazdığını düşündüm
Hadi 15 16 yaşlarında çocuk cahildir tam bilemez belki ama çoğunluğumuz evli çocuklu insanlarız

Hayir rahimin uzak ve yakinligindan bahs ediyor bide. Yirtilmaktan bahs ediyor bide. Ki gerçekten yirtilcak bir zar yok. Adini zar koydular, sanirim köydede anatomiden habersiz olduklarindan ve kan geldiginden, oralarda bir zar oldugunu düsünmüslerdir.

Yani yorum yazdigim arkadasta zar oldugunu düsünüyor ve rahimi tamamen kapatan zardan bahs ediyor. Ki öyle birsey asla yok. Sadece hamilelik zamanlarinda rahim agizi bir pihti ile kapaniyor, cidden rahimi ve içindeki bebegi korumak için. Buna nisan derler hatta. Ve bu tabiki bekar kadinlarda yok.

Şimdi söyle söliyim 10 kadından ya 4 tanesi ya 3 tanesi mutlaka Sizin durumunuz rastlar Çünkü bunun adı esnek zardır bazı kadınların halk arasında kızlık zarı dediğimiz o perde çok esnektir ve çok geridedir Aslında çok nadirdir ama Günümüzde çok duymaya başladık Ben 3 yıllık evliyim hiç sevgilim olmadı hiçbir ilişkim olmadı evlendim ilk gecemde çok korkuyordum ama aksine bir damla kandan başka bir şey yoktu ve 5 ay önce doğum yaptım bir kız çocuğum oldu işte Zarım yarısı o zaman yırtıldı yani doktora gitseniz de muhtemelen aynı şeyi söyler Benimkiler rapor bile edildi eşim için ise sıkıntı olmadı Çünkü bana güveniyordu zaten özel doktora gittim o bana anlattı gerekeni Ve eşime

Çocuk 5 aylık mı doğdu? okuduğumu mu anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…