Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dana adam yok evlenecegin adamin hayalini kuracagina bi adam buldugumda nasil kandiririm hayalindesin Allahim yazmiyim diyorum duramiyorum geliyor cinnet 😡

Takıntımız çünkü bu toplum olarak aşamıyoruz. Seviyoruz fiki fiki muhabbetini :KK70:

Sertleşme problemi olan biriyle neden 5-6 defa sevişilmek istenir ki orası da ilginç :KK45:
Sevdigim için eksikligini görmek istemedim

Henüz her kadından kan geldigini düşünen bi insansın dürüstte degilsin ayrıca cesaretli oldugunu sanmıyorum tek derdin canın sıkılmış burda birileriyle ugraşmak konum kafana yatmadımı geç git seni mi ilgilendirir ne yapıcagım gördügüm kadarıyla konuyla alakalı bi bilginde yok. Kadın düşmanının tekisin
Konuyla alakali tecrubemde var canim benim hatta karnimda da meyvesi var tecrubemin 😂😂 benim derdim senin kimle ne yasadigin ne kadar sevistigin degil benim derdim insanlari o ufacik zekanla keriz yerine koymaya calisman insallah elinde patlar hamile hamile o kadar icten dua ettirdin ki🤲🏻🤲🏻

Tavrından hareketlerinden anlar malum ilk yaşayandaki korku farklı hadi anlamadı diyelim içindeki vicdan sıkıntı tabi vicdan yaparsan yoksa problem yok😉

Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Gerçekten kadının düşmanı gene bi kadın inan kimse istemezdi böle olmasını
Hata bir kere yapılır 3,5 kez yapılmax buna hata denmez isteyerek birliktelik olmuş

Konuyla alakali tecrubemde var canim benim hatta karnimda da meyvesi var tecrubemin 😂😂 benim derdim senin kimle ne yasadigin ne kadar sevistigin degil benim derdim insanlari o ufacik zekanla keriz yerine koymaya calisman insallah elinde patlar hamile hamile o kadar icten dua ettirdin ki🤲🏻🤲🏻
Güldürdün akşam akşam 😂 birilerinin duası kabul olsaymş çok kemik yagarmış canım benim
Tavrından hareketlerinden anlar malum ilk yaşayandaki korku farklı hadi anlamadı diyelim içindeki vicdan sıkıntı tabi vicdan yaparsan yoksa problem yok😉
İlk kez yakınlaştıgım kişi sevgilimdi kan gelmedi ve bana bakire degilsim dedi hal ve hareketle olsaydı o anlardı ozamn daha önce kimseyle olmadıgımı

Güldürdün akşam akşam 😂 birilerinin duası kabul olsaymş çok kemik yagarmış canım benim

İlk kez yakınlaştıgım kişi sevgilimdi kan gelmedi ve bana bakire degilsim dedi hal ve hareketle olsaydı o anlardı ozamn daha önce kimseyle olmadıgımı
Yasadigin zaman hatirla beni optum canim benim 💋

Peki o neden durmadı bütün cezayı kadın tek başınamı çekmek zorunda
Yada ilerde eşim bütün cinsel hayatınımı anlatıcak bana
Anlatmayacak eşinizde başkalaryla birlikte yatıp kalkmiştr ama bizim bu zamanda sadece namus kadında arıyorlar böyle erkeklerde namuslu kadın ararlar seni böyle kabul eden birileride olur korkma ilerde ama bidaha yapma derim Çevremde birlikte olup fotoğraflaro videoları olan insanlara tehdit ediliyor siz bu hataya düşmeyin derim

Gerçekten ilginçsiniz halamda evlendiginde gelmemiş kuzenlerimde evlendiginde gelmemiş
Halânla kuzenin de senin yöntemi uygulamis olabilirler mi🙄 öncesinde bi 5 6 deneme onlarda da vardir belki. Buraya degil de onlara sorsan daha yerinde olur gibi. Zira anlasilan hepiniz baya ekmegini yiyorsunuz bu esnek zarin😉

Halânla kuzenin de senin yöntemi uygulamis olabilirler mi🙄 öncesinde bi 5 6 deneme onlarda da vardir belki. Buraya degil de onlara sorsan daha yerinde olur gibi. Zira anlasilan hepiniz baya ekmegini yiyorsunuz bu esnek zarin😉
Yiyemeyenlerde şuam bu sitede çatladı sanırım. Hepiniz bakire evlenip eşlerinizin bilmem kaç kişiyle beraber olmasını sindiremediniz bana çatıyorsunuz

Tekrar sölüyorum benim kararım esneknolup olmayacagını sordum ben bazı zarların sadeve dogumda zedelenecegini duydum. Bana kimse dürüstlül dersi vermesime gerek yok sadece bilgisi olan paylaşsın kalanı beni ilgilendirir
tamam da esas sorunun buysa ve feyk değilsen bunu kim burda nerden nasıl bilsin? Ekran-klavye başından muayene mi yapalım sana? git doktora sor sorularını, ol muayenelerini al cevaplarını.

Yiyemeyenlerde şuam bu sitede çatladı sanırım. Hepiniz bakire evlenip eşlerinizin bilmem kaç kişiyle beraber olmasını sindiremediniz bana çatıyorsunuz
Yoo ben bekarete inanmam. Erkek kadar kadinin da hakki. Ben aldatmaya karsiyim. Bir sey yapip arkasinda durmamaya karsi tarafi salak yerine koymaya karsiyim. Yoksa sevismek herkesin hakki

tamam da esas sorunun buysa ve feyk değilsen bunu kim burda nerden nasıl bilsin? Ekran-klavye başından muayene mi yapalım sana? git doktora sor sorularını, ol muayenelerini al cevaplarını.
Burda bu konuda çok konu okudum yardımcı olanlar vardı bende belki bilgisi olan bişeyler söler dedim tabikide doktora gidicem. Tanıdıgım bi doktora konuyu anlattım esnek olucagını söledi ama muane şart dedi

Yoo ben bekarete inanmam. Erkek kadar kadinin da hakki. Ben aldatmaya karsiyim. Bir sey yapip arkasinda durmamaya karsi tarafi salak yerine koymaya karsiyim. Yoksa sevismek herkesin hakki
Senim dogruların ama konu dışı bişey bu ben size yalan sölemem dogrumu yanlışmı die sormadım bu beni ilgilendirir benim sorum çok farklı

Back