- 3 Şubat 2018
- 25.639
- 110.369
- 598
İliskiye girmemis bi vajinayla girmis bi vajina anlasilir canim benim sen anlamazsin ama erkek girdigi deligi bilir
Konu fake büyük ihtimalle hemen üyelik yapar yapmaz 2 konu ikisi de cinsellikle alakali en iyisi tartışmayınAhh ah Allah akıl fikir versin bebeğim
e kadın da diyor ki sülalenin işi gücü yok oturdunuz bunu mu konuşup teyit ettinizGerçekten ilginçsiniz halamda evlendiginde gelmemiş kuzenlerimde evlendiginde gelmemiş
madem bu kadar biliyorsun git aynen böyle açıklaHer kadından kan geliyor die bişeymi var hiç mi duymadın bunu
Bak bunun için çok üzgünüm. Ama madem senin için bu kadar önemli bir mesele daha dikkatli olmalıydın.Peki o neden durmadı bütün cezayı kadın tek başınamı çekmek zorunda
Yada ilerde eşim bütün cinsel hayatınımı anlatıcak bana
bu nasıl bir üslup.direkt kib'ledim.Kocan anlar kan gelmese de deligin genisliginden yapin yapin yapin sonra ilerdeki kocam anlar mi? Saka misiniz siz ya tutun seyinizi yada bu kadar panik yapmayin yaptiginizin arkasinda durun
Benim dururmumda biçok konu okudum burda hiçkimse böle tepki almamış benim asıl sormak istedigim esnek olup olmaması.Kendi bedeninizle ilgili kararları sadece kendiniz alın. Kimsenin haddi değil buna karışmak. Sevişmek ayıp ya da günah da değil. Hayatınızda bekaret gibi sadece kadınlara dayatılan bir şeye önem veren bir adama da yer vermeyin. Böyle adamlar her haltı yerler sonra da bakire istiyorum diye gezerler. Ayrıca o zarın esas işlevi erkeklere kendinizi kanıtlamak falan da değil.
Kırmızı kurdeleli kadınlar gelmişler yine namus bekçiliğe yapmaya!
Beyin ölümünüz gerçekleşmiş.İliskiye girmemis bi vajinayla girmis bi vajina anlasilir canim benim sen anlamazsin ama erkek girdigi deligi bilir
Biz kuzenler arasında konuşuruz bunu yakınızdır herşeyimizde bilirize kadın da diyor ki sülalenin işi gücü yok oturdunuz bunu mu konuşup teyit ettiniz
Çünkü sorunum bu, bu sebebten üye oldum digerine fazla yanıt gelmeyince bidaha açtım konuyuKonu fake büyük ihtimalle hemen üyelik yapar yapmaz 2 konu ikisi de cinsellikle alakali en iyisi tartışmayın
Iyi yaptın ne diyimÇünkü sorunum bu, bu sebebten üye oldum digerine fazla yanıt gelmeyince bidaha açtım konuyu
Ne tarafa kusuyoruzİliskiye girmemis bi vajinayla girmis bi vajina anlasilir canim benim sen anlamazsin ama erkek girdigi deligi bilir
Bu kadar tepki aldın çünkü yaptığının sorumluluğunu almayıp gelecekteki kocanı kandırmayı denemek istiyorsun. Sevismen umurumuzda değil yani. Bende sevistim ama bunu sorgulayacak adamın alnını karışlarım. Ki 20 yıllık evliyim eşimi kandırmayı hiç düşünmedim. Dilerim farkı anlayabilirsinBenim dururmumda biçok konu okudum burda hiçkimse böle tepki almamış benim asıl sormak istedigim esnek olup olmaması.
Benim içinde tabiki önemi yok ama maalesef öle bi toplumda yaşamıyoruz bende böle olsun istemezdim sevdim ve yaptım. Ama şuan durum farklı
Ben burda bana yorum yazan kimseyi anlamadım dürüst olmanın çok gerekli oldugunu bilicek yaştayım ama bu benim tercihim bu kadar eleştiri neden konuya bilgisi olan evet yada hayır demeleri yeterliydiNe tarafa kusuyoruzbir kadından şu
cümleyi duyduğuma inanamıyorum.
Tekrar sölüyorum benim kararım esneknolup olmayacagını sordum ben bazı zarların sadeve dogumda zedelenecegini duydum. Bana kimse dürüstlül dersi vermesime gerek yok sadece bilgisi olan paylaşsın kalanı beni ilgilendirirBu kadar tepki aldın çünkü yaptığının sorumluluğunu almayıp gelecekteki kocanı kandırmayı denemek istiyorsun. Sevismen umurumuzda değil yani. Bende sevistim ama bunu sorgulayacak adamın alnını karışlarım. Ki 20 yıllık evliyim eşimi kandırmayı hiç düşünmedim. Dilerim farkı anlayabilirsin
Detayamı girimo nasil sertlesme problemi ise 5-6 defa isi pisirmissinizAnliyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?