Sizce aldatılmış mıyım?

aynısını bir kadın yapsa?
eşi kızar diye her gün 10dk konustugu bir adamla görüşmelerini silse..
ve kocası bunu öğrenip cok kızsa buraya konu acsa ne yazardık.
hatalısın derdik, neden sildin derdik..
yani bence ''tepkinden korktum'' acıklaması bazı durumlarda fazla kolaya kacmak oluyor.

madem tepkıyı bılıyorsun neden bu raddeye getırıyorsun? neden baştan bak bu benım arkadasım tanıstırayım demıyorsun. bugun x ile su muhabbetımız oldu diye ufak ufak karınla da paylasmıyorsun vs vs..
aynısının erkek versiyonu olsa idi aynı şeyi söylerdim.Bazen anlamadan dinlemeden birilerini yargılamak ,bağırmak, çağırmak gibi kendilerine görev edinen insanlar mevcut.Bu yüzden karşıdaki de gerginlik çıkmasın ,huzur bozulmasın diye silebilir.Ben sildi diye haklı demiyorum.Ama "evt seni aldattı hadi boşan " demekte kolaya kaçmaktır.Bu olay iki açıdan ele alınmalı diyorum.Evet tanıştırılabilinirdi ama bu seferde kadın samimi diye eşine uzak dur konuşma da diyebilirdi.

Hannesli tam onikiden vurmuşsun. Aynısını kadın yapsa zaten kocası çoktan boşamış olurdu.

Siz hepiniz ciddimisiniz?
Bence acayip bi senaryo yazip cok ani tepki vermisin. Tedirgin olmanda cok cok haklisin! AMA biraz bekleyip, kanit toplamaliydin. Yoksa simdi ayrilirsan ... her zaman kendine sorarsin:"acaba gercekten yanlis mi anladim" diye? Adam belkide korktu gercekten? Belli ki baya hircin bi bayansin :KK22:

Ben eşini pek samimi bulmadım haftasonu da ne işi oluyor bu kadr sık iş konuşulmaz işyerindekilerle samimi olunması bence hoş durum değil. Ayrıca kadının sizi kocası die konuşturduğu kişinin kocası olduğu ne malum kanıt varmı? Belki kadın bekar biride olabilir?. evliysede kocası die konuşturduğu başkasıda olabilir

Ne üzücü olaylar bunlar. Hele bir anne için çocuklarının yanında çıkmazda kalmak daha zordur.
Aldatılıp aldatılmadığınız üzerine birşey diyemem fakat yalan söyleyerek ve birşeyleri saklayarak aslında evlilik kurumunun en olmazını yapmış eşiniz.
Efendimiz Hz. Muhammed sav in hadisinde " kurtuluş doğrudadır " buyruluyor.

Her defasında bu söz aklıma gelir. Ne olursa olsun , karşımdakinin sinir krizi geçireceğini duşunsem bile kurtarmak için kendimi kullanmam yalanı. Hal böyle olunca karşımdakinden de bunu beklerim.
Özellikle bayat arkadaşı çok başka yerde.

Siz bir adamın telefonlarını silseydiniz eşiniz nasıl davranırdı meral ediyorum.

Sonunda boşanma olmaz , hayırla tamamlanır inşaallah eğer gerçekten birşey yoksa.
Eşinizde aklını başına alır size bir daha yalan atmaz umarım.

Şimdi bu zor durumu yaşadınız ya, bundan sonra emin be sakin adımlar atın olur mu ?
Sizi ikna etmesi şart.

Bana bir çok açıdan gereksiz ve saçma geldi hikaye. Sadece telefon görüşmesinden aldatma hikayesi çıkmaz. İş arkadaşları birbirlerine canım diyebilirler. Fazla abartılı tepkiler verilmiş bence. Aldatma vardır yoktur bilemem ama burda anlatılanlardan aldatma sonucu çıkaramıyorum ben.
Kadın size dava açma hakkına sahip. Umarım açar da. Siz de böylece her önünüze gelene küfür edemeyeceğinizi anlarsınız.
:KK12:Herhalde sizde oyle diyorsunuz erkek is arkadaşlarına umarim kadin dava acar derken sizde bazi şeylere sebep olmussunuz galiba

Dun hic ummadigimiz birini baska bir kadinla gorduk esimle. Bizi gorunce saklandi. Zaten gormemezlikten geldik.
Hala soktayim :KK57:
Efendi erkek de tarih olmus hanimlar dagilalim.

:KK12:Herhalde sizde oyle diyorsunuz erkek is arkadaşlarına umarim acar derken sizde bazi şeylere sebep olmussunuz galiba

:KK66: çok hoş. Bir insanın bir şeyi savunabilmesi için sadece yaşamış olması gerekir sanırım sizin görüşünüze göre. Tecavüz mağdurunu savunmak için tecavüze uğramış olmalı, lgbt bireylerin haklarını savunmak için lgbt bir birey olmalıyız bu bakış açısıyla. Böyle düşünüyorsanız üzüldüm sizin adınıza.
Evet iş arkadaşlarıma canım diyebilirim, diyorum. Eşim de diyebilir, diyor. Bu bizim onlarla aramızda duygusal ya da cinsel bir ilişki olduğu anlamına gelmiyor. Farklı görüşlere ancak bu kadar tahammülsüz olunur sanıyorum.
Umarım dava açar dedim çünkü hiç kimsenin kimseye küfür ve hakaret etmeye hakkı yok diye düşünüyorum.

t: 40703985 .!.:
:KK66: ş. Bir insanın bir şeyi savunabilmesi için sadece yaşamış olması gerekir sanırım sizin görüşünüze göre. Tecavüz mağdurunu savunmak için tecavüze uğramış olmalı, lgbt bireylerin haklarını savunmak için lgbt bir birey olmalıyız bu bakış açısıyla. Böyle düşünüyorsanız üzüldüm sizin adınıza.
Evet iş arkadaşlarıma canım diyebilirim, diyorum. Eşim de diyebilir, diyor. Bu bizim onlarla aramızda duygusal ya da cinsel bir ilişki olduğu anlamına gelmiyor. Farklı görüşlere ancak bu kadar tahammülsüz olunur sanıyorum.
Umarım dava açar dedim çünkü hiç kimsenin kimseye küfür ve hakaret etmeye hakkı yok diye düşünüyorum.
Bu olay bahsettiginiz konulardan cok baska :KK66::KK54:

Kadına facebooktan bakabilirsin gerçekten evlimi diye..Hatta ordan kadının eşinin facesini bulup kusura bakmayın diye arayabilirsin. Tabi bunlar bir plan gerçekten konuştuğunuz adam o kişimi diye. Eğer o kişi değilse olayı anlatırsınız ve o bayanda sizin gibi huzuru kaçsın versin eşine hesap. Böylelikle hep gerçeği öğrenmiş olursunuz hemde içiniz soğur. Diyelim ki konuştuğunuz adam gerçekkten kocası o zaman eşinizle o kadının arasında bişey yoktur. Çünkü hiç bir kadın yediği haltı eşine söyleyemez..Birde bunu deneyin belirsizlikten bir nebzede olsa kurtulursunuz. Ayrıca bende sizin gibi eli sopalıyım..bütün şifreler elimde ve her an temkinliyim.:KK45: Eşlerimiz her ne kadar bana güvenmiyor musun deseler de, aldatılan her kadının eşlerine zaten güvendiklerini unutmamak lazım. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Esinize baska bir kadin arkadasi da kandil msj atiyormus bundan da haberiniz varmis ve o yüzden adam senin tepkinden korkmus o yüzden saklamis zirvaliklarini bir kenara atabiliriz sanirim.

Arkadaşlar herkesin fikrine cidden ihtiyacım var. Kimseye anlatamıyorum. Çok uzun yazdım ama mevzu ancak böyle anlaşılabiliyor kusura bakmayın. Uzun bir flörtten sonra evlendik. Evden işe işten eve bir eşim var(dı) Beni çocuklarını çok seven, hiç üzmeyen her işimize koşan bir insan. Ev işlerini bile yapar gece kalkar çocukları doyurur. Offf offf. Eşimin bir şekilde yalan söylüyor olduğundan kuşkulanarak (altıncı his sanırım) takibe aldım arkadaşı. Önce bende para yok, hiç yok dediği halde cüzdanında gizlenmiş halde para buldum. Sonra bilgisayar kayıtlarına baktım. Kayda değer bir şey yoktu. Baktığımı anlamış “pişkin pişkin” ne oldu bir şey buldun mu bari filan dedi.
Sonra nasıl olduysa aklıma telefon dökümleri geldi. Şifresini tahmin ediyordum zaten. Bakarken bakarken bir numarayla aylardır uzun görüşmeler yapıldığını tespit ettim. Baktım bu numara bir kadına kayıtlı. Telefonunda kadının ismi var. Ama telefonundaki bu kadınla yapılan tüm konuşma kayıtları silinmiş.
Tabi kıyamet koptu. "Kim bu kadın, ne konuştun bu kadar uzun" diyorum. İşyerindenmiş, iş konuşmuş. Bu kadar uzun iş mi konuşulur diyorum. “Bilmem neredeki şeyi sormuş da sonra bunu sormuş da” deyip duruyor. "Neden sildin peki kayıtları" diyorum. "Senden korkumdan sildim" diyor. Çünkü ben kadınlarla konuşmasına aşırı tepki veriyormuşum. Ne alaka diyorum. En fazla sorardım bu kadın kim diye, iş mevzusu konuştuk derdin olur biterdi diyorum. Yok hala aynı şeyi söylüyor. Peki kızacağımı bildiğin şeyi neden yapıyorsun diyorum. Kızacağımı düşündüğüne göre farklı bir durum var demek ki diyorum. Hala inkar.
En son ben dedim ki “ara şu kadını sesini de hoparlöre” ver. Bayağı bir uğraştan sonra baktı pabuç pahalı. Açmak zorunda kaldı. Tatil sabahı ve kocamın aramasına hiç şaşırmamış bir iş arkadaşı. Konuşma şöyle
Eşim: ….. Nasılsın
Kadın: İyiyim canım sen nasılsın.
Eşim: Ne yaptınız
Kadın: Biz de geldik işte.
Sonra benim koca bir panikle kadın anlatacakken lafı ağzına tıktı. Bizim bir iş vardı da filan diye. Bırak da anlatsın kadın di mi, ne diyecek bakalım. Zaten ben kadının konuşma tarzını ve kocama canım demesini duyunca deliye döndüm. Bağırdım çağırdım kadına küfür ettim. Sen niye canım diyorsun benim kocama diyorum. Hanımın genel tarzı öyleymiş. Herkesle öyle konuşuyormuş. Senin kocan biliyor mu herkese canım dediğini dedim. Kocam zaten yanımda dedi. Neyse kavga kıyamet. Eşime diyorum ki bu kadın sana neden canım dedi. Tatil sabahı aramana hiç şaşırmadı. Bir de bir sohbetin devamı gibi. "Biz de geldik işte" diyor. Sen onun nereye gittiğini ne biliyorsun. Samimi arkadaşsanız eğer ben neden tanımıyorum bu kadını. Hayatımda adını duymuş değilim. Bir de öyle bir tonda konuşuyor ki kadın. Eşimden cevap" onun hali tarzı öyleymiş" hem o canım "sen benim canımsın" anlamında değilmiş. Lafın gelişi canımmış. Bir de kadın "biz de geldik işte dediyse" o ne yapsınmış. Onun nasıl konuşacağını kontrol edebilir miymiş?
Sonra hanım tekrar aradı. Yanlış anlamayı düzeltecekmiş. Çok iyi bir insanmış onu görsem düşündüklerimden utanırmışım. Ben de sen niye düzeltmeye çalışıyorsun işine bak dedim. Sonra da mesaj atmış beni mahkemeye verecekmiş. Hakaretten ve sonra da sana ne demekten.
Bir müddet sonra da bunun kocası aradı. Eşimle konuşuyor “vaay senin karın sabah aramış şöyle demiş de böyle demiş de.” (Hani kadın kocama canım derken kocası yanındaydı) Sonra adam beni istemiş. Benim sıfat bulamadığım koca da telefonu bana verdi. Adam başladı bana saydırmaya. Böyle olur muymuş, mevzuyu kocamla konuşacakmışım. Karısına nasıl küfür edermişim. Ben de senin karın kocama canım diyor telefonda, haberin var mı dedim. Vaayy şimdi yanımıza gelip kocamı da beni de doğrarmış.Sonuç. Tüm gün ve gece süren bir meydan muharebesi. Şaşkın şaşkın bakan 3 çocuk ve işten başka bir şey konuşmadım. Sadece senden korkumdan kayıtları sildim tek suçum bu. Ben senden başkasıyla asla birlikte olmak istemedim diye yalvaran ve elinde valiziyle evden atılan bir koca.
Ayni benim esimde sizin esiniz gibi cocuguna evine cok bagli her isi yapar bi isin ucundanda sen tut demez ama esimde hic bole bi durum yasamadim allahtan allahta yasatmaz cunku dunyam basima yikilirdi kesin cinku cok seviyorum esimi burda bazi yazilanlari okudukca bende paranoyaga bagladim hergun bakiyom bi kadinla uzun gorusmus oda ben bu beni cok mutlu ediyo .ama su var uc cocuk var ne kadar evden kovalasanizda seviyosunuz belliki esinizi bazen gorduklerimiz gercegi yansitmaz sans ver sana yanlis yapmadigi kanitlasin evlilikler kolay kurulmuyo ama dusundugunuz gibiysede asla kendinizi yipratmayin ezdormeyin cocuklarinizin banasi bile olsa

cinku cok seviyorum esimi burda bazi yazilanlari okudukca bende paranoyaga bagladim

Kesinlikle katılıyorum.. Allah kimseye böylesi durumlar yaşatmasın.. Bende buradakileri okudukça bu durumlara üzülüyorum ve kafama takıyorum. İnsan ister istemez kendini karşısındakinin yerine koyuyor. Kafama çok taktığımdan gece rüyamda eşim aldatıyordu beni, sabah onun şokuyla işe gönderirken kocama trip attım o_O

Psikolojim bozuldu yaaa :KK53::KK53::KK53:

Al bendende o kadar ya esime aynisini bende yaptim gecemiz guzel gecti sabah adam afalladi triplerimi gorunce ama esim beni cok iyi taniyoki hemen anliyo ruyamda onla ilgili bisey gordugumu:-) valla sevgililikte o ladar onemsemiyo insanda evlenince pinpirikleniyo ya zor evlisin bosansan herkes konuscak yasanmisliklar silincek cocuk aile herseyi dusunuyo insan .bide cok sevince hayal kirikligini tahmin bile edemiyorum ya
Kesinlikle katılıyorum.. Allah kimseye böylesi durumlar yaşatmasın.. Bende buradakileri okudukça bu durumlara üzülüyorum ve kafama takıyorum. İnsan ister istemez kendini karşısındakinin yerine koyuyor. Kafama çok taktığımdan gece rüyamda eşim aldatıyordu beni, sabah onun şokuyla işe gönderirken kocama trip attım o_O

Psikolojim bozuldu yaaa :KK53::KK53::KK53:

Hayır değil. Onlar örnekti. Örneğin ne demek olduğunu biliyorsunuz değil mi? Yaşamasak da bazı şeyleri anlayabilme, üzerinde düşünüp yorum yapabilme kabiliyetine sahibiz sanıyorum. Ya da ben sahibim, kendi adıma konuşayım.
Ya siz bana ne anlatiyorsunuz allah askina bunlar bilindik şeyler demek istediğim suanki konu başka bittabi anliyorum örnek ne demek asagilik kompleksine girmenize gerek yok bir şeylerin fuzuli aciklamasini yaparak .. Daha fazla uzatmak istemiyorum zira gereksiz hoscakalin :KK54:

Al bendende o kadar ya esime aynisini bende yaptim gecemiz guzel gecti sabah adam afalladi triplerimi gorunce ama esim beni cok iyi taniyoki hemen anliyo ruyamda onla ilgili bisey gordugumu:-) valla sevgililikte o ladar onemsemiyo insanda evlenince pinpirikleniyo ya zor evlisin bosansan herkes konuscak yasanmisliklar silincek cocuk aile herseyi dusunuyo insan .bide cok sevince hayal kirikligini tahmin bile edemiyorum ya
Benimki de evden çıkınca mesaj attı ne rüya gördün diye :KK70::KK70::KK70:

Kesinlikle katılıyorum ama Allah kimseye yaşatmasın :KK1:

6. his, kadınlar hisseder vs. aldatma namına ben bir olay çıkaramadım ortada kanıt yokken "gerçekten olay çıkaran" bir kadın gördüm sadece.

Bu arada cüzdandaki kara gün parası normalde paranız olduğunu göstermez, bana da sorarsa eşim yok derim, hiç mi yok emin misin derse, acil durum parası var harcanacak para değil o derim. Eşimden para saklamıyorum, onun da böyle davranacak olması bana yalan söylediğini göstermez.

Uzun telefon konuşmalarına sıra gelirse, hmm benim aşırı tepki vermeyeceğimi bildiğinden iş yerinde kimle ne konuşuyor hepsini kendi anlatır, demek ki gerçekten aşırı tepki vermiyormuşum. Kandil mesajı örneği o yüzden kıyaslanacak bir şey değil, başka derdim yok bir de kandil mesajına laf edicem pff.

X