Sizce aldatılmış mıyım?

Klasik aldatma hikayesi. Evet aldatılmışsınız. Afedersiniz totosu kalkan her geri zekalı erkek gibi eşiniz de bu hatayı yapmış. Affedip affetmemek sizin tercihiniz, ben affettim aldatan sevgilimi. Ama şunu da belirteyim bir kere aldatan hep aldatır lafı klişe değil, gerçek. Yaşıyorum, biliyorum.

sinirin yatışsın sakin kafayla bir düşün kocanı al karşına yaptıysan da söyle bileyim de ne geçtiyse veya geçmediyse herşeyi anlat bana de ama sakin konuşun çocukların yanında olmasın. şüpheyle acaba ile olmaz cevabını kocandan alacaksın gerisini de sonra düşüneceksin ama sakin ol akıllı at adımlarını üç çocugun var yanlız değilsin.

canım sözcüğü her şeyi ispatlıyor bence :KK43:
kimse iş arkadaşına cnm demez üzgünüm aldatılmışsınız :KK43:

oyle şey olurmu bence yanlış... eşimin ıkı bayan arkadası var...yaklaşık 15 senedır arkadaslar. nasılsın dese ıyıyım canım sen nasılsın derler...ne var bunda ...samımıyet..dostluk.....her ıkısınıde ıyı tanırım
ama bayanın o bayanı tanımaması " canım dıyebılecek kadar yakınken" adını bıle bılmemesı tuhaf.....
ayrıca ben kadının esının aradıgına ınanmıyorum...belkı bır baskasına aratmış olabılır
ortada yuzde yuz bırşey yok bence ama düşündürücü

iş arkadaşım aradığında ''canım nasılsın işte şuraya geldik '' demem..

önce Allah Allah hafta sonu ne oldu da arıyor derim. sonra açar şaşkınlıkla bir şey mi oldu diye devam ederim.

hafta sonu ne yapacaklarını bildikleri kesin, haberlestikleri de... eşinin telaşı konuyu kapatması da bunu gösteriri.

ama su durumda sonuna kadar ınkar edecekler. keske az daha sakin olsaydnz kesin kanıt elde ederdnz

o kadında bulmuştur bir adam aratmıştır bu kadar zor mu yani. msj yok demişiniz internette yokmu telde orda konusuyolardır kayıtta cıkmaz o yüzden
Telefonunda internetten mesajlaşabilceği bir program yüklü değil. Ama herşeyi beklerim. Her gün yükleyip kaldırabilir o programı.

Bence sakin ol. Bana saçma geldi kadının hem suçlu hem güçlü olup kocasını arattırması. Bir halt yemiş olsa kocasına aratmazdı.
Benim aklıma da şu geldi. Ben olayı daha fazla büyütürüm diye önce o saldırıya geçti. Bana bu iftira atıyor gibilerinden.

Ben şeytanın avukatı olucam galiba, % 100 bişey göremedim ben, kadın küfür yüzünden dava edebilir gerçekten, keşke o işe girmeseydin
Yok canim bi halt edemez o kadin istedigi kadar dava acsin .Hakaret etmis diye .
Bende benim kocanin metresine saydirmistim hem yazili hem sozlu hakaretleri
Demedigimi birakmamistim .Sonuc evet beni sikayet etti ama kendi suclu durma dustu .Hakim bana sorunca neden bu hakaretler diye cevabim hic bir kadin durduk yere baska birine hakaret kufur etmez .Bu kadin yuvami dagitip hayatimi mahvetti ,beni alaya alip guldu kucuk dusurdu daha fazlasini haketti dedim.Kocam onun yanindayken bana dedigi ayy bu gece cok mesgulum olmustu .Kocan seninle ilgilenmiyormu artik seni sevmiyormu diye kahkahalarla gulmustu.Bunlari anlattim.Hayir sadece arkadasiz deyip durdu.Hakimde arkadassaniz neden senin evinde kaliyor dedi kem kum cevap yok.Kendini suclu duruma dusurdu tabi.Hakim ciddiye bile almadi ya .

sinirin yatışsın sakin kafayla bir düşün kocanı al karşına yaptıysan da söyle bileyim de ne geçtiyse veya geçmediyse herşeyi anlat bana de ama sakin konuşun çocukların yanında olmasın. şüpheyle acaba ile olmaz cevabını kocandan alacaksın gerisini de sonra düşüneceksin ama sakin ol akıllı at adımlarını üç çocugun var yanlız değilsin.

Çok sıkıştırdım. Yem attım. Söylersen affedeceğim ama böyle sürüncemede kalırsa bu iş biter. Boşanırız diye. Yemin billah ediyor inandığı her şey üzerine. Sadece arkadaşça ve iş konuştuk diyor.

Yok canim bi halt edemez o kadin istedigi kadar dava acsin .Hakaret etmis diye .
Bende benim kocanin metresine saydirmistim hem yazili hem sozlu hakaretleri
Demedigimi birakmamistim .Sonuc evet beni sikayet etti ama kendi suclu durma dustu .Hakim bana sorunca neden bu hakaretler diye cevabim hic bir kadin.durduk yere baska birine hakaret kufur etmez .Bu kadin yuvami dagitip hayatimi mahvetti ,beni alaya alip guldu kucuk dusurdu daha fazlasini haketti dedim.Kocam onun yanindayken bana bana dedigi ayy bu gece cok mesgulum olmustu .Kocan seninle ilgilenmiyormu artik seni sevmiyormu diye kahklarla gulmustu.Bunlari anlattim.Hayir sadece arkadasiz deyip durdu.Hakimde arkadassaniz neden senin evinde kaliyor dedi kem kum cevap yok.Kendini suclu duruma dusurdu tabi.Hakim.ciddiye bile almadi ya .

anammm neler yaşamışsın çok üzüldüm son durum ne

Bana bir çok açıdan gereksiz ve saçma geldi hikaye. Sadece telefon görüşmesinden aldatma hikayesi çıkmaz. İş arkadaşları birbirlerine canım diyebilirler. Fazla abartılı tepkiler verilmiş bence. Aldatma vardır yoktur bilemem ama burda anlatılanlardan aldatma sonucu çıkaramıyorum ben.
Kadın size dava açma hakkına sahip. Umarım açar da. Siz de böylece her önünüze gelene küfür edemeyeceğinizi anlarsınız.

Çok sıkıştırdım. Yem attım. Söylersen affedeceğim ama böyle sürüncemede kalırsa bu iş biter. Boşanırız diye. Yemin billah ediyor inandığı her şey üzerine. Sadece arkadaşça ve iş konuştuk diyor.

belki de doğrudur yaa bilemedim ki ben genelde aldatmış boşan derim sertimdir o konuda, ama senin konunda bilemedim az daha takip etseydin keşke

nedense bana aldatma varmış gibi gelmedi.kadının kocası bu denli rahat davrandığına göre ve tek kanıt arada bir yapılan telefon konuşmaları olduğuna göre gerçekten iş için olabilir.

Madem bu kadar masumsun ne diye saklıyosun be adam ! Gül gibi karın çocukların var. B*k mu var da macera arıyosun !
En son konuştuk "hiç bir şeye değil de gözümdeki değerinin ve güvenilirliğinin yıkılmasına üzülüyormuş. Çünkü kolaylıkla kurmamış o güvenilirliği. Ben ona yalancı demişim de çok yıkılmış. Falan filan. Bildik erkek zırvaları sanırım bunlar. Ve hala aynı şeyi söylüyor. Benim düşündüğüm gibi hiç bir şey yokmuş

Canim son durum bosanma devam ediyor.Metreside habire mahkemede kocama sahitlik edip duruyor .Ortada buyuk bir mal var o yuzden yapmadiklari oyun kalmadi .Yani allah buyuk diyorum simdilik dava sonuclarini bekliyorum bende.Kocamda barismak icin hala ugrasiyor ama oda ayri bir tuzak tabi sirf mal icin baris cabasinda .Hala metresiyle beraber.
Cocuklarini gormuyor
Oyle karisk bir hikaye benimkisi
Burda kkda ki her konuda benim yasadiklarima benzeyen bir sey var illa

X