- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.772
- 158
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Sosyal etkinlikler gibi, herhangi bir kursa gitmek gibi ilk aklıma gelenler... Çocuklarınızla yapabileceğiniz çok güzel etkinlikler var.Ne gibi
Eşim anneme bile 2 gün üst üste gtmeye bile izin vermeyn biri ne etkinliği kardeşim kursada 2 çocukla ben almazlar heralSosyal etkinlikler gibi, herhangi bir kursa gitmek gibi ilk aklıma gelenler... Çocuklarınızla yapabileceğiniz çok güzel etkinlikler var.
Dun burda 3. Cocuk tavsiyesi verirken bu bilgiler yoktu: ( bu adama 2 cocuk bile fazla degil mi? Birde annem yanimda olsun dogumda diyosun ama adam kadincagizin yanina gitmeni bile kisitliyo. Hayret ettim suan bu azmine: (Eşim anneme bile 2 gün üst üste gtmeye bile izin vermeyn biri ne etkinliği kardeşim kursada 2 çocukla ben almazlar heral
Eşinin yapısını tahmin edemedim kusura bakmayın, kursu söylerken de çocuklarınızı unuttum. Ama eşiniz izin verseydi haftada bir kaç gün, bir kaç saat idare edecek biri olsaydı imkansız değildi.. Ama yine de düşüncemi arkasındayım. Üç çocuğa harcayacağınız enerjiyi ikisine harcayıp onlara daha verimli olabilirsiniz. Arada kendinize de bir kahve içimliği olsa vakit ayırabilirsiniz. İnsan bazen buna bile o kadar ihtiyaç duyuyor ki..Eşim anneme bile 2 gün üst üste gtmeye bile izin vermeyn biri ne etkinliği kardeşim kursada 2 çocukla ben almazlar heral
Kuşak farkı olacağı kesin ama 40 da geç bi yaş değilBende eşime söylüyorum ama bide diyor ben 4 sene snra 40 yaşnda olacagm çocuk bana babamı dicek dedemi bşide diyemiyorum haklıda
2 oğlum var, Oğullarımın arası 2.5 yaş cok zorlanıyorum.3.bir bebek fikri beni pa iğe itekliyor resmen bakabileceğine inanıyorsan olabilirOrası öyle huniyi takmışken mevzuyu kapatayım diyorum ama çok korkuyorum.büyük kızım biraz yaramaz
İki yılda bir çocuk mu doğurulur ya deli işi bence
İki çocuğum var şükür, bir fazlasını düşünemiyorum Allah isteyene versin. Bütün gençliğini çocuk büyüterek geçirmek,gerçekten büyük cesaret
9 ,6 ve 1.5 yaşında 3 çocuğa sahibim ben annemlerde uzaktayım hepsine kendim baktım ve her çocuğumun değişik rahatsızlıkları oldu büyürkenMerhabalar.öncelikle sorumu yanıtlayacak herkese çok teşekkürler..
Özellikle 3 çocuk anneleri yanıtlarsa çokkk mutlu olurum.lütfen konumu taşımayın bu konu benim şuanki en büyük derdim.içimde büyük bir sorun beynimi kemiren düşünce.
Benim biri 4 diğeri 2 yaşında 2 tane şirin kızım var.ikiside canım benim.şu sıralar annemin yaşı dolayısyla biraz korkularım var.annem benimleyken 1 çocuğum daha olsun istiyorum ama kızlarım küçük zorlanırmıyım iyi mi olur tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Tabi büyüdü ilk kızım bakıyor bile kardeşlerine ama.inanin kardeş diye dovunen cocuk niye istedim ben kardeş diyor :)Öncelikle Allah bağışlasın hayırlı ömürler versin.Sizin ilk kızınız büyük en azından kıskançlık zarar verme durumu pek olmuyordur hatta size yardımcı bile olabilir yani hani lavaboya gidince 5 dk göz kulak olmak gibi.ben şuan 2 kızımla lavaboya (banyoda)gdiyorum.içerde durmuyorlar bensiz 3. Olunca ilk kızım 5 yaş olur eğer şimdi olursa diğeride 3 kafam çok karışık bilemiyorum ne yapacagımı şaştım kaldım
Evet ne güzel anlatmissiniz büyükler ediliyor sanki bi anda buyuyorlarİlkine yazık oluyor bir çok işi ona yüklüyorsun sanki o çocuk değilmiş gibi bizde böyle olmuştu
Ona da sorumluluk yuklemistik şimdi çok pişmanım o sürekli fedakarlık yaptı kardeşi için onu oynattı mesela arkadaşlarıyla oynamak varken onun bir gözü hep kardeşi deydi
Sanki çocukluğu yitirmiş gibi hissediyorum onun için bunun farkında olmak bile güzel
Aramızdaki tek fark ben hepsinin sorumluluğunu surtlandim
Artık işler işin içinden çıkılmaz olduğunda annem yetişti
Mesela benim evle ilgili büyük temizligim olduğunda annem geldi
Yada ben çok ağır hastalandigimda annem geldi bu şekilde
Evi pis olsa da temizlik uapamasamda çocukları doyurup yıkamak onların ihtiyacını karşılamak la kendimi bitirdim kısacası ama hiç pişman değilim
Şuan okul zamanına hazırlanıyorum yine servis işi bende
Beni nitirsede bitirsin bu durum diyorum ben onlar için yaşıyorum zaten .... ( Bu sözler için belki bana kızacak olan da olur ) ama ben benden gitmişim zaten ://
Off 26 yaşında 2 çocuk ve 3. 'yu düşünüyorsunuz valla ne diyim bilemedim keşke biraz kendinizi de düşünseniz mesela hayatınızı yaşamayı gezmeyi eğlenmeyi sanırım siz erkek istiyorsunuz yada eşiniz yoksa buna cesaret etmek kolay diil yani.Yaş 26
40 yaşındayım, üç kızım var.Merhabalar.öncelikle sorumu yanıtlayacak herkese çok teşekkürler..
Özellikle 3 çocuk anneleri yanıtlarsa çokkk mutlu olurum.lütfen konumu taşımayın bu konu benim şuanki en büyük derdim.içimde büyük bir sorun beynimi kemiren düşünce.
Benim biri 4 diğeri 2 yaşında 2 tane şirin kızım var.ikiside canım benim.şu sıralar annemin yaşı dolayısyla biraz korkularım var.annem benimleyken 1 çocuğum daha olsun istiyorum ama kızlarım küçük zorlanırmıyım iyi mi olur tecrübeli annelerden yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?