- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Aksine ben kız çocuklarına gerçekten aşığım.3. Yü sadece ve sadece kocakarılar sussun diye erkek isterim Allah tan kızım olursada başımın tacı..Görümcemin kocası ilk bebeklerinin ultrasonda kız olduğunu öğrenince suratını asmış ikinci de kız oldu
Eltisinin de iki kızı vardı ailenin erkek düşkünlüğünden üçüncüyü yaptılar
Üçüncü erkek ve özürlü belden aşağısı tutmuyor
Benim bu yaşımda gördüğüm en ibretlik olay
Sırf erkek olsun isteğiyle yapacaksanız bir daha düşünün Allahın verdiğine şükredin derim
Büyük kızım azck yaramaz kardeşi 1 yaşındayken üstüne zıpladı bacagını kırdı.tuvalete giderken kendi kolunu kırdo.Gecmis olsun mu desem bilemedim tamda anlayamadım kırık isini sızın mı bacak kol kırıktı.
Ev hanımı olan 3 arkadaşım var. Birinin bir, diğerlerinin ikişer çocuğu var. Maddi durumları çok iyi bunların üstelik. Evlerinde ikişer araba, çocukları en yüksek fiyatlı kolejlerde falan. Buna rağmen kendi özgürlüklerinden, yeme, içme, gezme, alışveriş vb. asla taviz vermemek adına daha fazla çocuk yapmadılar. Temizlik yapıyorlardır o zaman dersen, hayır derim, çünkü üçünün de evinde maaşlı çalışan ve haftanın en az üç günü gelen yardımcıları var.Başka bişe yaptıgım yokki yani ya temizlik yapıyor çalışmayanlar yada çocuk
Sağolun yaşım 26.başlarda kçüğüm 4 yaşında kreşe başlaynca olmasını istiyordum hep 3.nünYakın yaşlarımız
Annem çok zorlanmış
En büyük okula başlasın
Küçük de 5 yaşına gelsin bence
Yaşınızı bilmiyorum ama
Siz bilirsiniz
Rabbim hayırlısını versin
Sağolun yaşım 26.başlarda kçüğüm 4 yaşında kreşe başlaynca olmasını istiyordum hep 3.nün
Ama okulla bebek zormu olur kafamı karıştırıyor
Gezmeyi yada alışverisi pek sevmem.ihtiyaç harici israfıda hiç sevmem.kimseyle arkadaş değilim çünkü büyük kazıklar yedim aile olarak ablalarm var hepsi yuvasında.bende 2 kızımla evimdeyim.çocuk bebek bakmayada bayılırım çok çocuguda severim.kıskançlık olmayacağını başedecegimi bilsem 5 dakka düşünmemEv hanımı olan 3 arkadaşım var. Birinin bir, diğerlerinin ikişer çocuğu var. Maddi durumları çok iyi bunların üstelik. Evlerinde ikişer araba, çocukları en yüksek fiyatlı kolejlerde falan. Buna rağmen kendi özgürlüklerinden, yeme, içme, gezme, alışveriş vb. asla taviz vermemek adına daha fazla çocuk yapmadılar. Temizlik yapıyorlardır o zaman dersen, hayır derim, çünkü üçünün de evinde maaşlı çalışan ve haftanın en az üç günü gelen yardımcıları var.
Çok şkür maddi anlamda gün geçtikçe yükseliyoruz şirketimiz var.Maddiyata tabi önemli
Çok çocuk kalabalık aile her zaman güzel
Yaşın gençÇok şkür maddi anlamda gün geçtikçe yükseliyoruz şirketimiz var.
Hakkımda hayırlısı hem ödüm kopuyor hamile olabilirim düşüncesiyle hem bi bebek istiyorum sevip öpüp koklayacakKendinizi bilirsiniz
Az çok tahmin edersiniz
Her bünye bir değil
Her çocuk da öyle
Hakkımda hayırlısı hem ödüm kopuyor hamile olabilirim düşüncesiyle hem bi bebek istiyorum sevip öpüp koklayacak
Küçüğüm 2 yaşında büyüğümde 4 ana okula başladı.Konusahibi iki çocukla üç kırık tecrübeniz var,yani yürek mi yediniz üçüncü çocuk için?? Ki henüz küçüğü bir yaşında ,ben iki yaş bitene kadar emzirdim ikinci aklıma bile gelmedi,şuan beş buçuk yaşında ilkokula başlayacak tam gün özel okulda olacak ikinci ile rahat rahat ilgilenebileceğim diye hamile kaldım,çocuk bakımını bu kadar basite alan insanlara çok şaşırıyorum,daha 26 yaşındasınız neyin telaşı?? Önce küçüğü en az dört yaşına getirin ondan sonra üçüncüyü düşünün. 11 haftalık hamileyim bulantılardan bunalmış durumdayım kızımla geçirdiğim zamanın kalitesi düştü buna bile üzülüyorum. Ben mi hassasım abartıyorum insanlarda mı deli cesareti var bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?