Sizce 3. Çocuk!???

Çok sağolun.iyi dilekleriniz için

Burda yap derseler değil 3 çocuk anneleri neler yaşıyor bir bilene sorayım dedim

Aile arabamız var.seneye evimiz değişecek büyükbüyükşhirdeyz

Yapmaz.ailece bi huyları var tiksinme.bebek kussa ağzını bile silmeyen benimi silcek açık konuşamıyorum
O hasta olursa sizde ondan tiksinin lütfen...

Bir hafta eğilemedim sezeryandan sonra, pedimi bile eşim değiştirdi..adamı başımın üstünde taşıyasım geldi şimdi yaaa...

Çok çok sağolun cevabınız için dilerim hskkımda hayırlısı olur

O hasta olursa sizde ondan tiksinin lütfen...

Bir hafta eğilemedim sezeryandan sonra, pedimi bile eşim değiştirdi..adamı başımın üstünde taşıyasım geldi şimdi yaaa...
Bnm eşim onu yapsa daha yanıma yaklaşmaz iğrenir şükredin Allah daim etsin ailece hepsnin huyu bu

Erkek olsun diye düşünerek yapmayın. O düşünceyi bir aklınızdan atın önce. Sadece 3. cocugu isteyip istemediginize karar verin. Bir kızınız daha olabilir her sey Allahtan. Halam erkek olsun diye 5. Kizini dogurdu. Önemli olan hayırlısı istemek. Takdiri Allaha bırakmak. Allah gönülleri biliyor zaten.. Ama nasıl dua ettiğimiz çok önemli.

Eşiniz şu şekilde düşünsün, "Bir kızım daha olacagını varsayarsak, bir çocuk daha istiyor muyum?" Bunu bu şekilde düşünsün. Ben sizin yerinizde olsam 2 de kalırdım. Ama tabi tercih sizin..

Sırf erkek olsun diye doğuruyor sa dogurmasın zaten ,Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar versin öncelik budur .. bebekte cinsiyet ayrımcılığı en iğrendigim durumdur ...

Görümcemin kocası ilk bebeklerinin ultrasonda kız olduğunu öğrenince suratını asmış ikinci de kız oldu

Eltisinin de iki kızı vardı ailenin erkek düşkünlüğünden üçüncüyü yaptılar

Üçüncü erkek ve özürlü belden aşağısı tutmuyor
Benim bu yaşımda gördüğüm en ibretlik olay

Sırf erkek olsun isteğiyle yapacaksanız bir daha düşünün Allahın verdiğine şükredin derim

Başka bişe yaptıgım yokki yani ya temizlik yapıyor çalışmayanlar yada çocuk

Nasil yapacak bir seyiniz yok?
Hadi kendiniz icin bir sey yapmiyorsunuz diyelim, iki cocuga iyi bir egitim ve altyapi hazirlamak zaten butun vaktinizi alir zaten.
Tubitak in ilk okuma serisini alin mesela, onlari okuyun cocuklara, simdiden doga olaylarinin nasil meydana geldigini, vahsi yasami, hayvan turlerinin gelisimini, uzay ve gokcisimlerini ogrensinler. Biraz daha buyuduklerinde yuzmeye, jimnastige (3 yasinda basliyor) ilgi duyduklari sporarin kurslarina goturun, birlikte doga yuruyusleri yapin, sokak hayvanlarini besleyin, cocuk belgeselleri izleyin, yemekler yapin, belediyenin cocuk tiyatrolarina gidin vs vs vs.
Hayat 2 yilda bir yeni cocuk dogurup, temizlik yapmaktan ibaret degil, dogurdugunuz cocuklari nitelikli birer birey olarak yetistirmek bile butun zamaninizi alacak zaten.

Benim de 2 kızım var (daha doğrusu biri yolda) ikinciye korunurken hamile kaldım. Eğer tüpleri bağlatmak dışında garantisi olan sağlıklı bir yöntem bulamazsam ya eşimle "bacı-gardaş" olacaz, ya da boşanıcam.
3.yü bünyem kaldırmaz benim

Bana düşunceniz bencilce geldi,
Anneniz hala sizleyken ne demek!

Baskasina guvenerek cocuk yapmayin lutfen. Cocuga da yazik annenize de...

Evli çiftler ilk çocuklarını kendileri için ister ikinciyi o yalniz büyümesin diye isterler bu öyle gider üç olur dört olur...
Eğer kendine güveniyorsan , o enerjiyi kendinde görüyorsan neden olmasin yoksa annem bakar kayinvalidem bakar diye çocuk yapilmaz kimin ne olacaği belli değil evdeki hesap çarsiya uymayabilir...

Hepsi isteyerekmi oldu ve kız erkek?
Canım bizimki erkek kiz erkek araları güzel ama büyük ortancayi dövüyor bazen ortanca da en küçüğü hirpaliyor bu şekilde gidiyor her evin düzeni farklı ama ben çok mutluyum bizim ailemiz yok onların ailesi olacak diye ben diyorum ki hepsi bir büyüyecek inşallah ve kol kanat gerecekler birbirlerine senin annen var benim maalesef kimsen yok şanslisin yani.

Burda yap derseler değil 3 çocuk anneleri neler yaşıyor bir bilene sorayım dedim

Okadar cok sey yazdim bitek yap derlerse kismini cevaplamissin üc cocuk annesi olarak yorucu bunaltici ama bazende keyifli diyorum arkama dönüp baktigimda 3ününde öyle yada böyle büyüdüklreini görünce kendimle gurur duyuyorum basarabilmisim diyorum bana yardim eden yada nefes almami saglayan bi yakinimda yok yanimda yani 3cocuk hep benim üstümde bo cok kez bunalip daraldigim anlar oluyor kendime vakit ayiramiyorum yasim 32 en büyük kizim 10 digeri 8 digeride 4 yasinda bu sene anca anca kendime ayircak vaktim oluyor senelerdir yani öyle rkadaslarla cikim bi kahve icim olayi bile olmadi en kötüsüde hastalandiklarinda oluyor biri hasta olsun hepsine gecio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…