M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
6-3,5- yas erkekler 10 aylik kizim en kucukSzinkiler kaç yasndalr
Bunu o kadar dert etmiyorum. Çocuk bu, tutturur. :)
Benim çocuklara değil 300,500 liralık ayakkabı alacak gelirim de var.
Ama bu ihtiyaca binaen olur. Sırf arkadaşından özendi diye değil.
Çocuk atletizm yapıyordur, o zaman 3 üne 5 ine bakmam.
Yada gerçekten astronomi merakı vardır, biraz ölçüp tarttıktan sonra teleskop falan da alırım.Ama bunun için ilgisini ispatlamasını beklerim.
Çocuğun her dediğinin yapılmasını, her istediğinin alınmasını tehlikeli buluyorum.
Çocuğa ekipman, eğitim, beceri kazandırmak için harcadığım para helal olsun, ama paşam, prensesim bilmem ne marka istedi diye dediği olmaz.
Yok ben takmadysam sen hic takmazsin:) ucuyle birlik hamur isi bile yapiyoruz canim yeri geliyo:)) takma Hersey olacagina variyo:)
Bzde 7 yiz ondan bnmde bu acelem bnde 30dan snra çocuk istemiyorum ve 4 çocuga scak bakıyorumKendini üçüncü çocuğa hazır hissediyorsan olabilir, neden olmasın. Ben de 23 yaşındayım, üç gün sonra 24 :) Biri tam dört yaşında diğeri henüz 2 aylık iki kızım var. Daha ikincisi olmadan üçüncü çocuğu iki sene sonra yapacağım diyordum, hâlâ diyorum. Ven hayatı biraz tersten yaşayanlardanım. Millet okul, kariyer, evlilik çocuk yapar ben evlilik, çocuk, okul, kariyer derdindeyimEğer maddi gücün var ise yap bence. Ben dördüncüyü bile istiyorum kısmet olursa. Kafayı da yemedim 30 yaşından önce çocukları yapıp ondan sonra kariyer düşünüyorum. 30'a kadar da hem çocukları hem de okulu aradan çıkartmak istiyorum ama en büyük etken bizim beş kardeş olmamız. Kalabalık bir ailede büyüdüm ve kendi ailemin de öyle kalabalık olmasını istiyorum. Ben evin en küçüğüydüm en büyüğümüzle 16, benim bir büyüğümle aramızda 9 yaş var ama hepsi en yakın arkadaşlarım gibi. Gözüm korksa da dört çocuktan insanın kardeşlerinin olması mükemmel bir şey.
Korkutmayim ama 3. Daha cok hasta oluyo:) buyuk oglum 1 yasina kadar hasta olmadi bir oldu enfeksyon iltihaplanma cok kotuydu.. en kucukte 2 aylikken hastalandi hastaneye yatti mesela.. basit bi virus ama yenidogan icin olumcul olabilir. Buyukler kresten ordan burdan baska cocuklardan virus tasidiklari icin.. ee yeni dogan zaten hassas oluyo. Buyudukce azaliyo tabii ama bir cocuk ilk senesinde 10 kez filan hasta olmali, direnci icin lazim birsey. Buyuk oglumun direnci zayiftir o yuzden mesela.2 ay önce ikisi bir hasta oldu.
İshal-kusma.
Deliriyordum.
3 olduklarında da olacaklar.
Evet Haklısın takmamalıyım :)) çok düşünmemek en iyisi
Aile küçük yaşta neyi neden aldığını da almadığını da cocuga söylemeli ki cocugun aklinda sacmasapan seyler oluşmasın.
Kafa olur corba cocuk ancak yorulur bunlarin hepsini yaparsa: ( ben oglumu futbola yazdirmiyorum yuzmeye yazdirdim cunku.. yuzmeyi ogren futbola yazil ya da yuzmeye devam et sen bilirsin diyorum. Cocuga uzuldum ordan oraya perisan oluyo yavrucakTam da bu aslında... aile için de geçerli bu...
Bir kurs/hobi/aktivite merakıdır gidiyor...
Arkadaşımın kızı var,
Çocuk 4 yaşında, yüzmeye, baleye, tenise ve at binmeye gidiyor. Bu 4 u duzenli, bunların yanında buz pateni gibi aralıklı aktiviteleri de var.
Herhangi birini çocuğun seçtiğini düşünmüyorum.
Çocuğun bu kadar farklı 4 şeye ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum.
Olan imkanı ortalığa saçmaktan başka bir şey değil bu benim gözümde.
Denge çok önemli.
Çocuklar henüz çok küçük olunca işin içine çok girmedim.
Girdiğimde fikirlerim değişir mi, nereye evrilir bilmiyorum.
Zor gerçekten :)
Tek istediğim mutlu, ahlaklı ve kendine yeten bir çocuk yetiştirmek.
Merhaba 3 çocuk annesiyim yasim 31 çalışmıyorum yaş aralığı büyük 4,5 yaş ortanca 2,5 yaş küçük 2 aylık zor ama imkansız değil eşim haftanın 7 günü çalışıyor yanında kimse yok sadece ben bakıyorum sizin önünüzde anneniz varmış bence düşünüyorsanız hemen yapın bol şansMerhabalar.öncelikle sorumu yanıtlayacak herkese çok teşekkürler..
Özellikle 3 çocuk anneleri yanıtlarsa çokkk mutlu olurum.lütfen konumu taşımayın bu konu benim şuanki en büyük derdim.içimde büyük bir sorun beynimi kemiren düşünce.
Benim biri 4 diğeri 2 yaşında 2 tane şirin kızım var.ikiside canım benim.şu sıralar annemin yaşı dolayısyla biraz korkularım var.annem benimleyken 1 çocuğum daha olsun istiyorum ama kızlarım küçük zorlanırmıyım iyi mi olur tecrübeli annelerden yardım istiyorum
İyi teselli ya, içim açıldı valla konu sahibini düşünemedim bi anKimseye guvenerek cocuk yapmayin.
Arkadasim annem bakar ben calisirim diye apar topar hamile kaldi.
Anacigi bi anda derde ugradi, kanser oldu, 6 ayda goctu gitti
Allah annenize saglik sihat versin ama kendinize guveniyorsaniz yapin 3. Cocugu.
Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz neredeyse yaşıt çocuklarımız?Merhaba 3 çocuk annesiyim yasim 31 çalışmıyorum yaş aralığı büyük 4,5 yaş ortanca 2,5 yaş küçük 2 aylık zor ama imkansız değil eşim haftanın 7 günü çalışıyor yanında kimse yok sadece ben bakıyorum sizin önünüzde anneniz varmış bence düşünüyorsanız hemen yapın bol şans
Anneme durumu anlattım.ben sürekli başımı beklesin hep birlikte bakalım demiyorum sadece dogumda 2 gün yardımcı olacak ve biyere gdince brlikte gidecegz o kadar.annem istiyorsan kaldıracksan yap dedi.2 ye çook zor dediler tamam zor ama çok güzel ama 3 le ilgili fikrim yok zormu nasıl oluyo gelip en büyüğüde küçüğe satasıyomu yoksa büyük 2 kardeş oynarmı?Anneniz ne düşünür bu konuda? Sonuçta ona güveniyorsunuz..
Bir oğlum var ikinci konusunda kararsızım. İleride torunum olursa bana tümden güvenilmesini istemem şahsen.
Yeri gelince yardım ederim ama bu şekilde istemem..
Ayrıca çocuklarınız daha küçük ilerisine nispeten rahat zamanlar. Gelecekte maddi manevi zorlanırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?