- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Beni anlamadınız.ben sezeryanla dogum yapacagım ve benim 2 günlük zor anımda annemden başka imdadıma koşacak kimsem yok.çocuga o bakacak demedim
en az çevrenizdekiler kadar siz de cahilsinizBilmiyorum fakat bende 30 umdan sonra anne olmak istemiyorum.anne baba yaşlı olmamalı bence çocuk her saniye acaba öleceklermi derdi olmamalı.beni çocuklugum bunu düşünerek geçti
Başka bişe yaptıgım yokki yani ya temizlik yapıyor çalışmayanlar yada çocuk
Ben ilk cocugumu 31 de dogurdum : ( ecel bu kime ugrayacagi belli mi olur : ( sartlar boleBilmiyorum fakat bende 30 umdan sonra anne olmak istemiyorum.anne baba yaşlı olmamalı bence çocuk her saniye acaba öleceklermi derdi olmamalı.beni çocuklugum bunu düşünerek geçti
Çocuk annesi 35 yaşındayken doğsa, 10 yaşına geldiğinde 45 yaşındaki annesi için her an ölecek korkusu mu yaşar?Bilmiyorum fakat bende 30 umdan sonra anne olmak istemiyorum.anne baba yaşlı olmamalı bence çocuk her saniye acaba öleceklermi derdi olmamalı.beni çocuklugum bunu düşünerek geçti
Sizin ailecek yaş algınızda bir sorun var.Bende eşime söylüyorum ama bide diyor ben 4 sene snra 40 yaşnda olacagm çocuk bana babamı dicek dedemi bşide diyemiyorum haklıda
Eşim 44 yaşında 3,çocuk babası oldu ve ilk çocuklarimiz 20 li yaşlarda idik çok tecrübesiz ve toyduk , bu çok bambaşka oldu ,,eşime yeniden büyük bir enerji geldi ,40 li yaşlar hiçte yaşlı değil bu devirde herkes zaten geç evleniyor ve insanlar çok yaşlı gözükmüyor )Sizin ailecek yaş algınızda bir sorun var.
Yapın gitsin:)Çok tşwkkürler cevabınz için ya bende bir sorun var ben bebek çok seviyorum hep ya yiğenlerime baktm hayatm boyunca onlarda sırayla doguyordu bebek özlemi bitmiyor yaşlanınca naparım bilmiyorum
Al benden de o kadar.bende 2 var, bu ne cesaret demeye geldim gidiyorum
Anneniz de yardımcı iken düşünün derim, ertelemeyin...Merhabalar.öncelikle sorumu yanıtlayacak herkese çok teşekkürler..
Özellikle 3 çocuk anneleri yanıtlarsa çokkk mutlu olurum.lütfen konumu taşımayın bu konu benim şuanki en büyük derdim.içimde büyük bir sorun beynimi kemiren düşünce.
Benim biri 4 diğeri 2 yaşında 2 tane şirin kızım var.ikiside canım benim.şu sıralar annemin yaşı dolayısyla biraz korkularım var.annem benimleyken 1 çocuğum daha olsun istiyorum ama kızlarım küçük zorlanırmıyım iyi mi olur tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Kızkardeşimle aynı ay doğuracaktık... Kızkardeşim normal, ben sezeryan...Beni anlamadınız.ben sezeryanla dogum yapacagım ve benim 2 günlük zor anımda annemden başka imdadıma koşacak kimsem yok.çocuga o bakacak demedim
Cunku konu sahibi ev hanimi ve tek yapabilecegi sey ya temizlik ya cocuk.. musBu kadar zorlandigi halde insanlar ikinci cocugu neden yapar diye dusunuyorum hep siz 3.yu istiyorsunuz ve daha kucuk olani 2 yasinda yasiniz 26 daha acele etmeyin bu kadar insanlar 30 undan sonra ilk bebeklerini doguruyor
Ben swzeryan dönüşü evime gelip eşyaları makinaya atabiliyorum.bebeğin mamasıydı beziydi ilgilenebiliyorum iş başa düşerse ağrı sızı yemekte yaparm.benim için önemli olan üst baş silinmesi var sezeryanlılar bilir onu annemin yapması ve üstümü annemin giydrmesi2 günlük mü? Sezeryandan sonra haftalarca kendime gelemedim Annecim olmasa ne yapardim bilmem Iki bucuk ay oldu hala desteği hep uzerimde Ben se seninle ayni düşünüyorum acikcasi
Esin yapsın bu dedikleriniBen swzeryan dönüşü evime gelip eşyaları makinaya atabiliyorum.bebeğin mamasıydı beziydi ilgilenebiliyorum iş başa düşerse ağrı sızı yemekte yaparm.benim için önemli olan üst baş silinmesi var sezeryanlılar bilir onu annemin yapması ve üstümü annemin giydrmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?