• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce 3. Çocuk!???

Beni anlamadınız.ben sezeryanla dogum yapacagım ve benim 2 günlük zor anımda annemden başka imdadıma koşacak kimsem yok.çocuga o bakacak demedim

2 günlük mü? Sezeryandan sonra haftalarca kendime gelemedim Annecim olmasa ne yapardim bilmem Iki bucuk ay oldu hala desteği hep uzerimde Ben se seninle ayni düşünüyorum acikcasi

Bilmiyorum fakat bende 30 umdan sonra anne olmak istemiyorum.anne baba yaşlı olmamalı bence çocuk her saniye acaba öleceklermi derdi olmamalı.beni çocuklugum bunu düşünerek geçti
en az çevrenizdekiler kadar siz de cahilsiniz
O yüzden çevrenizin erkek çocuk meragina laf atmayacağım zira sizin 30lu yaslar anne olmak için yaşlı cümleniz buram buram cehalet kokuyor.
Bence doğurmayın,2 bile çok çünkü sizin kafalardan 2 birey kafi,3.yü ulkecek istemeyiz.

hem maddı hem manevı sorumluluk
sırf cocuk olsun dıye kardes olsun dıye annem hala yasıyorken dıye cocuk dogurulmaz

Bilmiyorum fakat bende 30 umdan sonra anne olmak istemiyorum.anne baba yaşlı olmamalı bence çocuk her saniye acaba öleceklermi derdi olmamalı.beni çocuklugum bunu düşünerek geçti
Ben ilk cocugumu 31 de dogurdum : ( ecel bu kime ugrayacagi belli mi olur : ( sartlar bole

Çocuk annesi 35 yaşındayken doğsa, 10 yaşına geldiğinde 45 yaşındaki annesi için her an ölecek korkusu mu yaşar?

Bence biraz büyüyünce yap şuan çok küçükler..( ben biraz arayı çok açanlardanim 3,çocukta ama benimki bilinçli değildi spiral den surpriz bir sekilde 40 yasimda hamile kalmistim dogurdum çokta güzel oldu evin neşe kaynağı oldu ,diğer ikisi üniversiteli )

Sizin ailecek yaş algınızda bir sorun var.
Eşim 44 yaşında 3,çocuk babası oldu ve ilk çocuklarimiz 20 li yaşlarda idik çok tecrübesiz ve toyduk , bu çok bambaşka oldu ,,eşime yeniden büyük bir enerji geldi ,40 li yaşlar hiçte yaşlı değil bu devirde herkes zaten geç evleniyor ve insanlar çok yaşlı gözükmüyor )

Çok tşwkkürler cevabınz için ya bende bir sorun var ben bebek çok seviyorum hep ya yiğenlerime baktm hayatm boyunca onlarda sırayla doguyordu bebek özlemi bitmiyor yaşlanınca naparım bilmiyorum
Yapın gitsin:)
Eşiniz çok istiyor siz çok istiyorsunuz ne düşünüyorsunuz siz 4.yude yaparsiniz:)
Ben en büyük okula başlamadan yapın derim zor oluyor çocuğu okula götürüp getirmek bebeği hergun hazırla yanina al yaz kış taşı ödevleri oluyor. Allah yardım etsin hayırlı sağlıklı evlat versin.

Selamlar yorumlarin hepsini okuyamadim lakin tek bisey dicem yani siz simdi cocuk yapmak icin burdakileremi soruyorsunuz bakick olan yetistircek olan her dertleeine kosucak olan sizsiniz burda yap diyen olur asla yapma diyen olur.. sizin durununuzu kimse bilemez kimseye güvenip cocuk yapmayin benimde allah bagislasin üc tane evladim var ortanci engelli olmasina ragmen kimseden yardim destek almadan büyütüyorum ve elbette cok daraliyorum ama onlarin bi gülüsü dünyayi saniyede degistiriyor bunalimin dibindede olsan o an cikiveriyosun yani bu 3cü cocuk senin bilecegin karar verecegin bi sey kolay biseyde degil sorumluluk gerektiriyor sabir gerektiriyor

Bu kadar zorlandigi halde insanlar ikinci cocugu neden yapar diye dusunuyorum hep siz 3.yu istiyorsunuz ve daha kucuk olani 2 yasinda yasiniz 26 daha acele etmeyin bu kadar insanlar 30 undan sonra ilk bebeklerini doguruyor

Merhabalar.öncelikle sorumu yanıtlayacak herkese çok teşekkürler..
Özellikle 3 çocuk anneleri yanıtlarsa çokkk mutlu olurum.lütfen konumu taşımayın bu konu benim şuanki en büyük derdim.içimde büyük bir sorun beynimi kemiren düşünce.
Benim biri 4 diğeri 2 yaşında 2 tane şirin kızım var.ikiside canım benim.şu sıralar annemin yaşı dolayısyla biraz korkularım var.annem benimleyken 1 çocuğum daha olsun istiyorum ama kızlarım küçük zorlanırmıyım iyi mi olur tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Anneniz de yardımcı iken düşünün derim, ertelemeyin...

Ben ertelediği, annem başka şehire taşındı..simdi 3. Oldu, bakanim yok..

Her bebegin huyu farkli oluyor. Ama bence 2 bile buyuk cesaret. Maddiyati gectim, annenin babanin sabri tahammulu açisindan...

Bunu sizden iyi kimse bilemez gerçekten. Öneride bulunulacak bir konu degil. Çocuğun tek sorunu ona bakacak birinin olması da değil. İlgisi var, maddi imkanları var, yarın bir gun okulu var kursu var.amac sadece çocuk büyütmek olamaz. Onu her açıdan kalifiye yetiştirmek lazım. Sartlariniz buna uygun mu? Siz kaldırabilecek misiniz bunu? Bunu sizden iyi kimse bilemez.
Bu arada yaşım 30, iki kucuk cocugum var, üçüncüye hamileyim. Yani sizi coook iyi anlıyorum fakat maddi-manevi yeterliliğinizi bizim bilmemiz mümkün degil. Bu yüzden bu konuda yorum yapmak da doğru olmaz. Sırf çocuk yapmak için cocuk da dogurulmaz.

Beni anlamadınız.ben sezeryanla dogum yapacagım ve benim 2 günlük zor anımda annemden başka imdadıma koşacak kimsem yok.çocuga o bakacak demedim
Kızkardeşimle aynı ay doğuracaktık... Kızkardeşim normal, ben sezeryan...
Annem kızkardeşime gitmeyi tercih etti...
Bana eşim baktı...

Yani benimde bakacak kimsem yoktu..

Bu kadar zorlandigi halde insanlar ikinci cocugu neden yapar diye dusunuyorum hep siz 3.yu istiyorsunuz ve daha kucuk olani 2 yasinda yasiniz 26 daha acele etmeyin bu kadar insanlar 30 undan sonra ilk bebeklerini doguruyor
Cunku konu sahibi ev hanimi ve tek yapabilecegi sey ya temizlik ya cocuk.. mus

2 günlük mü? Sezeryandan sonra haftalarca kendime gelemedim Annecim olmasa ne yapardim bilmem Iki bucuk ay oldu hala desteği hep uzerimde Ben se seninle ayni düşünüyorum acikcasi
Ben swzeryan dönüşü evime gelip eşyaları makinaya atabiliyorum.bebeğin mamasıydı beziydi ilgilenebiliyorum iş başa düşerse ağrı sızı yemekte yaparm.benim için önemli olan üst baş silinmesi var sezeryanlılar bilir onu annemin yapması ve üstümü annemin giydrmesi

Ben swzeryan dönüşü evime gelip eşyaları makinaya atabiliyorum.bebeğin mamasıydı beziydi ilgilenebiliyorum iş başa düşerse ağrı sızı yemekte yaparm.benim için önemli olan üst baş silinmesi var sezeryanlılar bilir onu annemin yapması ve üstümü annemin giydrmesi
Esin yapsın bu dediklerini

Back