- 7 Nisan 2017
- 756
- 337
- 53
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Okul hayatı başlarsa bebek zor olmazmı acaba birde eşim ben 10 yaş byüğüm çocugumun evlendiğini bile göremem diyorKızçeler daha çok küçük bence zorlanırsın canım yine de en doğrusunu sen bilirsin..
Orası öyle huniyi takmışken mevzuyu kapatayım diyorum ama çok korkuyorum.büyük kızım biraz yaramazHepsi hep beraber büyür gider iste :)
Aslında kısmen yetiyorum ama bazen bunalıyorum çokYetebileceksen sen bilirsin.
Hep destek bekleyip zorlanacaksan gerek yok diye düşünüyorum. İyi düşünülmeli.
Yaş 26İkinci de zorlanmadın mı araları da az. Kişiden kişiye çocuktan çocuğa değişiyor bu durum bence. Yine de çok kolay olmayacağı kesin. Yaş kaç bu arada ?
Neden 3 çocuk? Maddi durumun mu çok iyi? Bana düşmez ama uyarı gibi düşün, devlet okullarının 20 sene önceyle alakası bile yok baya berbat eğitim veriyorlar hatta eğitim bile veremiyorlar. Ekonomi desen sıfırı tüketmeye çeyrek kaldı. Venezuelladaki gibi bir ekmek 1 dolara eşit olduğunda belki ekmek 10 TL olacak. Evlatlarına layıkıyla yetebileceksen 5 çocuk yap ama hepsine az buçuk yeteceksen bin kere düşün günah. üstelik bi tane de oğlum olsun diyorsan gönlüne göre versin ama o işler kısmet işi. Bi tane de kızım olsun diye yola çıkan komşum 5.oğlunu kucağına aldı inanki. Herşeyin hayirlisi Allah evlatlarımıza yokluk yüzü göstermesin inşMerhabalar.öncelikle sorumu yanıtlayacak herkese çok teşekkürler..
Özellikle 3 çocuk anneleri yanıtlarsa çokkk mutlu olurum.lütfen konumu taşımayın bu konu benim şuanki en büyük derdim.içimde büyük bir sorun beynimi kemiren düşünce.
Benim biri 4 diğeri 2 yaşında 2 tane şirin kızım var.ikiside canım benim.şu sıralar annemin yaşı dolayısyla biraz korkularım var.annem benimleyken 1 çocuğum daha olsun istiyorum ama kızlarım küçük zorlanırmıyım iyi mi olur tecrübeli annelerden yardım istiyorum
Çok zorlandım.bacak kol kırıklar baya şansızlıkla 2 aydır toparlandık şükürİkinci de zorlanmadın mı araları da az. Kişiden kişiye çocuktan çocuğa değişiyor bu durum bence. Yine de çok kolay olmayacağı kesin. Yaş kaç bu arada ?
Okul hayatı başlarsa bebek zor olmazmı acaba birde eşim ben 10 yaş byüğüm çocugumun evlendiğini bile göremem diyor
Çok şükür durumumuz iyi yani yetebilirizmaddi durumla alakali biraz . ama biz 4 kardesiz ve ben bu durumdan cok memnunum
Beni anlamadınız.ben sezeryanla dogum yapacagım ve benim 2 günlük zor anımda annemden başka imdadıma koşacak kimsem yok.çocuga o bakacak demedim3. Ye hamileyim, kendimde evde olmama rağmen yatılı yardımcı almaya karar verdim...
Eğer Annenizin o kadar enerjisi varsa, neden olmasın?
Ama yaşı dolayısıyla diye endişelisiniz, kadın biraz rahat etse artık? Siz de kendi büyütebileceğiniz kadar çocuk yapsanız?
Ben büyükannelere torun baktırma işine çok sıcak değilim. Sizi büyütmüşler tamam işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?