Sizce 3. Çocuk!???

Kimseye guvenerek cocuk yapmayin.
Arkadasim annem bakar ben calisirim diye apar topar hamile kaldi.
Anacigi bi anda derde ugradi, kanser oldu, 6 ayda goctu gitti
Allah annenize saglik sihat versin ama kendinize guveniyorsaniz yapin 3. Cocugu.
Başı sağolsun arkadaşınızın.haklısınız kimin ne olacağı belli değil.ama anneme birşey olursada 3.yü hiç düşünemem gbi geliyor.benim bi takıntım var doktorum bile başka sehire giderse doğuramam çnkü çok utanıyorum.psikolojkmen başka birinin hçbiyermi grmesini istemiyorum

Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz neredeyse yaşıt çocuklarımız?
Mesela sürekli olarak kıskançlık ve hepsi benim annem modunda bizim kimsemiz olmadığı için her an beraberiz örneğin Dr bile 5 kişi gidiyoruz birini öpsem biri ağlıyor biri çişini yapıyor diğeri cisim geldi diyor bebek göğsümde ise hepsi açıkiyor ama zamanla geçiyor ben önce büyükleri doyuruyorum sonra minigi kendi sistemimi kurdum şükür hepsini bir arada kucaklıyorum birine birşey alınca hepsine ufak bir hediye alıyoruz senin yanında annen varmış sırtın yere gelmez

Bakacak ve yetecek gucun var ise 3-4-5 dogur. En azindan ben oyle yapardim...
İşte gücüm varda sabır konusunu bilmiyorum.çünkü başıma ne gelecek bilmiyorum.mesela kızlarım bebek olunca misafir büyüğü incitmiyo küçüğü hiç ilgilenmiyo bile ama kardesede böylemi olur yoksa savaşmı çıkar bilmiyorum o yüzden 3 çocuklular neler yaşıyor yazarlarsa çok mutlu olurum özellikle böyle küçük ve yaşı yakın olanlar

Bizdede öyle biz aynı şeyi 2 sine alırız yada 2 sine almayız.biyere gidince çok sıkıntı yaşıyormusunuz ?
2.5 yaşındaki kardeşiyle nasıl ?
4.5 yaşındaki kardeşine nasıl davranıyor

Hepsi isteyerekmi oldu ve kız erkek?

İki ele üç çocuk fazla bence,
Kardesim dogdugunda 7 yasindaydim, ona rağmen ihmal edildigimi dusunuyorum...
Zaten bu devirde uc cocuk buyutmek mucizevi bir guc gerektiriyor, o guce sahip misiniz gercekten?

Okul hayatı başlarsa bebek zor olmazmı acaba birde eşim ben 10 yaş byüğüm çocugumun evlendiğini bile göremem diyor

orası belli olmaz ki
Babam 53 yaşındaydı kardeşim doğduğunda
Annem ise 34
Annem kardeşim 21 yaşında iken vefat etti ama babam hayatta ve sağlıklı çok şükür
O yüzden böyle bi hesap yapmak mantıklı değil pek

3 cocuk annesiyim ilk kızım 11 yasında onu dogurdum daha istemedim 8 yıl bekledim ama kızım kardeş çok istiyordu bi kardeşe karar verdim o kızım da şuan 3 yasında birde 1 yasında kızım var...o sürpriz yumurta hic planda yoktu yani tek cocuk diyen ben üç cocuk sahibi oldum çok seviyorum kizlarimi o ayri ama çok zor...Bedensel değil tek yorgunluk kafada yoruluyor 3. Kızım olduktan sonra 2 yilda yaslanmış gibi hissetigim oluyor kendimi zor yorucu bunlar belki geçer beden yorgunluğu ayrı ama manevi anlamda yetememek uzuyor insani kim yardim ederse etsin Annenin ayırdığı vakit başka benimde annem.yardim eder ama biri gezmek istiyor biri oynamak biri emmek hele en büyük kızım birlikte vakit geciremiyoruz diye hep üzülür biraz olumsuz konuştum ama iki ile üç bir olmuyor inanin birde bu insandan insana değişiyor sanırım kimi güzel idare ediyor ama ben yapamiyorum her zaman :/

Bende eşime söylüyorum ama bide diyor ben 4 sene snra 40 yaşnda olacagm çocuk bana babamı dicek dedemi bşide diyemiyorum haklıda

Öncelikle Allah bağışlasın hayırlı ömürler versin.Sizin ilk kızınız büyük en azından kıskançlık zarar verme durumu pek olmuyordur hatta size yardımcı bile olabilir yani hani lavaboya gidince 5 dk göz kulak olmak gibi.ben şuan 2 kızımla lavaboya (banyoda)gdiyorum.içerde durmuyorlar bensiz 3. Olunca ilk kızım 5 yaş olur eğer şimdi olursa diğeride 3 kafam çok karışık bilemiyorum ne yapacagımı şaştım kaldım

Bende eşime söylüyorum ama bide diyor ben 4 sene snra 40 yaşnda olacagm çocuk bana babamı dicek dedemi bşide diyemiyorum haklıda

Ciddi olamazsiniz, 40 yas anne baba olmak icin gec bir yas degil ki, gunumuzde ortalama insan omru 79 yas zaten, yani 40 yaşında baba olan birinin cocuguyla gecirecegi 40 yili daha var (normal kosullarda) yetmez mi?

Ciddi olamazsiniz, 40 yas anne baba olmak icin gec bir yas degil ki, gunumuzde ortalama insan omru 79 yas zaten, yani 40 yaşında baba olan birinin cocuguyla gecirecegi 40 yili daha var (normal kosullarda) yetmez mi?
Bilmiyorum fakat bende 30 umdan sonra anne olmak istemiyorum.anne baba yaşlı olmamalı bence çocuk her saniye acaba öleceklermi derdi olmamalı.beni çocuklugum bunu düşünerek geçti

İki yılda bir çocuk mu doğurulur ya deli işi bence
İki çocuğum var şükür, bir fazlasını düşünemiyorum Allah isteyene versin. Bütün gençliğini çocuk büyüterek geçirmek,gerçekten büyük cesaret

Bilmiyorum fakat bende 30 umdan sonra anne olmak istemiyorum.anne baba yaşlı olmamalı bence çocuk her saniye acaba öleceklermi derdi olmamalı.beni çocuklugum bunu düşünerek geçti
Gençlikte ölüm yokmuş gibi konuşmuşsunuz, Allah gecinden versin ama bu şekilde düşünmeniz doğru değil

Başka bişe yaptıgım yokki yani ya temizlik yapıyor çalışmayanlar yada çocuk

Babaannem ilk cocugu olan babami 30 unda dogurmus, ustune 4 cocuk daha dogurmus hatta, su an babam 63 yasinda ve babannem sapasaglam hayatta,
Siz 26 yasinda oldugunuz icin size 40 li yaslar yasli geliyorsa bilemem ama 40 lar insanin omrunun tam ortasi, hem genc, hem guzel, hem olgun, hem akilli olunan yaslar, o yaslara gelince anlayacaksiniz ne demek istedigimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…