Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani konu sahibi her konuda yerden göğe kadar haksizmi :) aklıma hep kullandığım bişi geldi .haksizsam haklısın de

yaaa nolur böyle başka konusu vardı deme, onca yazıma üzülürüm

Niye bu kadar özgüvensiz hareketlere girişiyorsunuz ? Kendinizi resmen küçük düşürdünüz bence canim niye dedin diye mesaj atmak nedir? Kocaniz kanka deyince oda tamam canım öylesine derler ya canım onun gibi bir anlamda demiş. Bence böyle sacmalayarak, karsinizdaki kadinin, yada esinizin aklinda yoksa bile zorla biseyler sokuyorsunuz.

Yani takıla takıla oraya mı takıldınız. Bende okuyorum bazen yorumlarimi bir konu açtım cevap verenlerden Allah Razi olsun cevapsız bırakmıyim diye bakınıyorum evet yanlış yazmışım görüyorum ama bakın sizin gibi zeki insanlar çok okuyabiliyorlar

Bakin ben boşanmak istemesini anlarım ve karşı koymam çünkü iradeye geldiyse daha dönüşü olmaz biliyorum eşimi küçük düşünmedim kendimi dusurmusum anladım ama geç oldu farkındayım yani

Evet hareketinin yanlışını fark ettim geç oldu ama . Bunu da eşeğin aklına karpuz kabuğunu getirme diyen biri hatırlattı sağolsun ama onun olacağını sanmıyorum tabiki neyi istemiyorsak başa geliyor o ayri

Aman eşimin aklına başkasını getirmiş olmayayım da elden kaçmasın diyorsunuz resmen. Bu ben yanlış yaptım demek değil ki. Siz stratejik hata yaptığınızı düşünüyorsunuz davranışınızın neden yanlış bulunduğunu kavrayamamışsınız hala.

Ay o mesaja kız totosuyla gülmüştür. Eşinize de yazık.
Çok fena.
Ne saçma sağan şeyler.
Ben eşimin telinden habersiz mesaj atsam çok bozulur. Yada o bunu bana yapaa olay çıkarırırım. çok fena
Düzeltin huyunuzu. Böyle hayat mı geçer

Sizde sıkıntı tabiki canım ağız alışkanlığı bir kelime gibi gelir bana hep. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bir söz var ya yapmayın onu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…