Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen kendi yazdıklarımı unutuyorum sizleri okurken.eşim önceki yaptığı olay yüzünden kızgınım. Unutamıyorum. Ama güvenim de var en azından şimdilik..dediğiniz gibi dardayp adamı oraya surukllemezsem sıkıntı yok

İnşallah. Ama bu tarz şeyler olmadığında gerçekten iyi anlaşıyoruz

Eşinizin telefonundan mesaj atmanız yanlış olmuş.

Benim dikkatimi çeken bir nokta var, başkası da yazdı mı bilmiyorum. Tüm yorumları okumadım çünkü. Eşiniz kanka diyerek hitap etmiş, yani karşı tarafa o rahatlığı veren aslında eşiniz. Bu kadar kıskanmak tabiki doğru değil ama evli insanların işyerinde herkesle ve özellikle karşı cinsle gereksiz samimi olmasını doğru bulmuyorum. Belki düzgün ve seviyeli insanlar da var evet ama düzgün olmayan lakayt olan da çok insan var. Ertesi gün gittiğinde de bir geçmiş olsun diyebilirdi yani eşiniz.Evet siz abartmışsınız belki ama eşiniz de iş arkadaşlarıyla fazla samimi gibiyse kızmanız gereken eşiniz olmalı.

Sanada zormu peki bu durumda olmaktan memnun musun ?
Neden memnun olayım . Memnun olsam burda sizlerle iletişime geçip bir yol aramaya calismam. Fark ettim ve eşime de açıkladım. Bunu konuştuk ben sana yanlış yapmam yanlış yapsam oyunları yaptım diyor o benim kardeşim diyor haklıdan ben abartmisim

Fazla samimi deil iş gereği konuşuyorlar maasdan maasa mesaj atıyor kadın senin hesaba baksana benim yatmamış vs gibi konuşmalar yada işle alakali.kanka demesi bana aksine rahat geliyor kanka kardeşim demek gibi geliyor

Anladım sana nasıl fikir veririm bu konuda hiç bilmiyorum.kendini biran önce duzeltmen dilegiyle

Derdiniz yok dertmi arıyorsunuz. Bi rahat verin adama. Canım dese ne olur demese ne olur. Ne diye ağzınızın tadını zorla bozuyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Buradaki bdv konularında mı okumuyorsunuz. Adam Bi gün cinnet geçirir ozaman kendim ettim çok üstüne gittim dersiniz.

Bunlar çok çirkin şeyler. Eşinizi de zor durumda bırakıyorsunuz. Benim eşimin bir iki kız arkadaşı var ve onlarin iyi olmalari, ailecek gorusmelerimiz hosuma gidiyor. Onlar en zor günümüzde hayatimizdalar ve bizde onların. Dostlar ve canları gibi de koruyorlar eşimi, ayni sekilde de benim erkek arkadaslarim var ve kardesim kadar üzerime düşerler bizde arkadaslik ailedir hatta cogu zaman daha ötedir. Sırf evlendiniz diye evlendiginiz kisiler görüşecekleri insanlari size göre belirleyemezler. Kiskancliginiza gem vurun. Ben böyleyim, ben buyum, beni böyle kabul etti.... bu cümleler evliliginizi zedeler size zarar verir. Hele de çocuk gibi mesajlar atmak. Kendimi esinizin yerine koydum bana guvenmeyen bir insanla ne kadar samimiyetim oluru dusunmeye basladim. Insanlarin hassas noktalari vardir. Degmeyin.

Ama yaptığınız zaten darlamak!
Eşiniz sizi aldatti mi? Öyleyse ya ayrilirsiniz ya barisirsiniz ya da terapiye gidersiniz baska alternatif yok, o beni biliyor ona göre hareket etsin diyemezsiniz. Kimsenin davranislarini kontrol edemezsiniz, siz kendinizden sorumlusunuz. Kontrolculuk de bir rahatsizliktir, aşması gereken sizsiniz, esiniz ya da diger insanlar degil.
Yaptığınız seyin adi guvensizlik zaten. Mesela esiniz neden hoparlor acik konuştu? Tahminim sizin kiskanacaginizdan cekindi, bu bile kisitlayici bir davranistir ve sorundur. Boyle bir durumda ben olsam eşim arasin konuşsun yani illa hoparlör ac demezdim, buradaki evli bir cok üyenin de esi hoparlör acik sekilde konusmasini isteyecegini dusunmuyorum.

ay ben de diyorum konu sahibini nerden hatırlıyorum hanımefendi troll değilseniz aşırı haksızsınız , dünyada sizden haksız bırak insanı en ufak bir canlı yok.zaten arkadaşlar tüm enerjilerini sarf ederek her şeyi söylemişler de NİŞANCILIK dönemi yazıp duruyosunuz iki konudur inatla, hayırdır nişancılık kursunda geçirdiğiniz dönem falan mı? NİŞANLILIK dönemi doğrusu da bunda bile yanlışsınız off

Demek istediğim karşı taraftaki kadın da belki kanka gibi gördüğü kişilere canım diye hitap ediyordur. Ne kadar da olsa belli bir samimiyet kurunca karşı tarafta istediği gibi hitap ediyor. O açıdan söyledim yani. Kimisi için canım sözcüğü herkese kullanılan bir söz.

Bence sizde ve yaptığınız cidden ayıp.

Kesinlikle ben eşimi de kendimi de küçük düşürdüm en çokta kendimi

bundan sonra da benzer olaylar olacaktır, çünkü iş yaşamında çevremiz hep çeşit çeşit insan dolu.
böyle davranmak en çok insanın sağlığına zararlı. önce kendiniz için sakin kalın.
siz sakin oldukça emin olun ilişkinizde çok daha iyi olacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…