• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi saha da çalışan insanlar ister istemez aile gibi oluyor bir süre sonra. Ben de kadın mühendisim canım cicim demem ama inan ki insan kardeş gibi oluyor bir noktadan sonra.

Siz durumu iyice abartıp kendinizi de eşinizi de rezil etmişsiniz. Sakinleşin biraz. İş dünyası ister istemez insanları yakınlaştırıyor ama bu flört anlamında değil.

Ayrıca yapacak adam da zaten yapar sizin ruhunuz bile duymaz.

bunu da konuştuk. benzer durumda bana bir iş arkadaşımın eşi böyle davransa, sen bana nasıl bir şey yakıştırıyorsun der olay çıkarırım. çünkü bu resmen sen evli adama asılıyorsun anlamına gelen bir tavır. bu da herkesin gülüp geçebileceği bir şey değil.
hatta sanırım milena böyle bir olay yaşamış ve şikayet etmiş amirine, iş arkadaşımın eşi bunu bunu yapıyor diye.

seven insan kıskanabilir elbette, dozu aşılmadıkça ufak tefek atışmalar tatlı bile olabilir belki. ama bu yüzden sinir krizi noktasına gelmek önce insanın kendi sağlığına zarar.
Kesinlikle ben eşimi de kendimi de küçük düşürdüm en çokta kendimi

Dedim ya tabiki niyet önemli şimdi bunları tanıyor samimi bir gün başkasıyla tanıştı yanına geldi alışkanlıktır demiştir okuyor işte benim gibi insanlarda öfke ile basliyor
Benim eşimin de çok kadın arkadaşı var. Ben asosyal biriyim, anlam veremem bazen muhabbetlerine. Arada eşimin kafasını ütülerim, telefonuna bakarım ama hiç eşimin ağzından mesaj atmadım kimseye. Bu gerçekten fazla olmuş. Eşinin gözü dışarı kaymamış olsun yeter ki, karşıdaki ne yapsa boş.

Konu sahibi saha da çalışan insanlar ister istemez aile gibi oluyor bir süre sonra. Ben de kadın mühendisim canım cicim demem ama inan ki insan kardeş gibi oluyor bir noktadan sonra.

Siz durumu iyice abartıp kendinizi de eşinizi de rezil etmişsiniz. Sakinleşin biraz. İş dünyası ister istemez insanları yakınlaştırıyor ama bu flört anlamında değil.

Ayrıca yapacak adam da zaten yapar sizin ruhunuz bile duymaz.
Kesinlikle.off off biraz sabır diliyorum kendime

Benim eşimin de çok kadın arkadaşı var. Ben asosyal biriyim, anlam veremem bazen muhabbetlerine. Arada eşimin kafasını ütülerim, telefonuna bakarım ama hiç eşimin ağzından mesaj atmadım kimseye. Bu gerçekten fazla olmuş. Eşinin gözü dışarı kaymamış olsun yeter ki, karşıdaki ne yapsa boş.
Ya ben bir mesaj hani bu kadar sıkıntı olmaz diye düşündüm eşim kızmadı artık normalde kızıyor ama üzüldüğüm için birşey demedi de sonunda ben yine uzuldum

Kendine mi?
Şans değil zarar veriyorsun kendine.
,dedim ya adam güvenilir olmadığı için psikolojin bozulmuş daha da kötü olur böyle giderse bence.
Eşimin aile hayatı görmemiş çok yanlızdi inanın ilk başlarda onun yanlız oluşu ona destek olmak için birlikteydim sonra sevdim onun da sevdiğine eminim bir hata yaptı aslında o hata biraz daha onu ciddiye aldı diye dusunuyorum benim kimliğimi sabrımı orda gördü aslında benim için dikkat ediyor her konuda dikkatli .onun da benim için birşeyler yaptığını görüyorum aslında iyi bir ikiliyiz arada benim bozuklarm olmasa.ve onu sevdiğim için bir anda koparmak istemiyorm

Hayır daha önce hiç canım dememiş yani eşime dememiş eşim daha önce hiç böyle birşey demedim bende anlamdım dedi başka birine demiş ona denk geldim dedi ama eşime dememiş ben boşluğa geldiğini anladım eşimi deil burda kendimi küçük görüşmek onuda fark ettim ama iş işten geciyor
Konunun basindaki birkac sayfayı okudum orada belki şundandir işte baska olay vardi güvenim sarsildi ama ben esime güveniyorum gibi çelişkili soylemleriniz var
Alıntı yapmasaydiniz da yazacaktim
Sizde güven sorunu var, kıskançlık bana göre güven sorunudur kişi ya kendine ya karşısındakine güvenmiyordur. Sizde ikisi de var bence.
Açıkçası esi tarafından çok bogulan erkek, normalde aldatacak biri olmasa da bir gün bıkıp aldatabilir ya da gizli isler çevirir. En kötüsü senle mi ugrasacagim der boşar. Beni boyle bilip kabul etti diyorsunuz da o sizin kıskanç oldugunuzu biliyordur, psikopat derecesinde darlayacaginizi dusunmemistir. Söz ve davranışlarınızın sorumluluğu sizdedir, adam gozunuzun önünde bir kadinla flortlesmiyorsa ki bu aldatma olur, onu kiskanmaniz sizi sorunlu gösterir.
Birinin agzindan canim cikabilir, ağız alışkanlığı başkalarına diyordur o an esinize de söylemiş bulunur.
Bakin erkekler cok darlanmaya gelemiyorlar bunu içlerinde bulundugum icin söyleyebiliyorum. Mesela arkadasim beni evime birakmistir, eşi yanlışlıkla beni kiskanmis olsa ben üzülürüm adam iyilik yaptı esiyle arasi açıldı diye. Bu arkadasimin esine selam gönderirim kizini öp benim icin derim, esiyle de tanıştım cok zarif bir hanim.
Yani kadinlar da aman evli erkekleri bastan cikarayim derdinde değil, samimi olmak adamla flört ediyor anlami taşımaz. Esinizden şüpheniz varsa bunu onunla çözün kadin arkadaslarina kendinizi rezil etmeyin

Eşimin aile hayatı görmemiş çok yanlızdi inanın ilk başlarda onun yanlız oluşu ona destek olmak için birlikteydim sonra sevdim onun da sevdiğine eminim bir hata yaptı aslında o hata biraz daha onu ciddiye aldı diye dusunuyorum benim kimliğimi sabrımı orda gördü aslında benim için dikkat ediyor her konuda dikkatli .onun da benim için birşeyler yaptığını görüyorum aslında iyi bir ikiliyiz arada benim bozuklarm olmasa.ve onu sevdiğim için bir anda koparmak istemiyorm
Hatasının ne olduğunu bilmiyorum da şu anlattığın kadar iyi bir ikili değilsiniz bence.
Ya sen bilirsin de iyi bir psikolojik tedavi ihtiyacın var.
Öptüm demekle ne olacak ki

Eşin de hatasını tekrarlamaz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back