• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun basindaki birkac sayfayı okudum orada belki şundandir işte baska olay vardi güvenim sarsildi ama ben esime güveniyorum gibi çelişkili soylemleriniz var
Alıntı yapmasaydiniz da yazacaktim
Sizde güven sorunu var, kıskançlık bana göre güven sorunudur kişi ya kendine ya karşısındakine güvenmiyordur. Sizde ikisi de var bence.
Açıkçası esi tarafından çok bogulan erkek, normalde aldatacak biri olmasa da bir gün bıkıp aldatabilir ya da gizli isler çevirir. En kötüsü senle mi ugrasacagim der boşar. Beni boyle bilip kabul etti diyorsunuz da o sizin kıskanç oldugunuzu biliyordur, psikopat derecesinde darlayacaginizi dusunmemistir. Söz ve davranışlarınızın sorumluluğu sizdedir, adam gozunuzun önünde bir kadinla flortlesmiyorsa ki bu aldatma olur, onu kiskanmaniz sizi sorunlu gösterir.
Birinin agzindan canim cikabilir, ağız alışkanlığı başkalarına diyordur o an esinize de söylemiş bulunur.
Bakin erkekler cok darlanmaya gelemiyorlar bunu içlerinde bulundugum icin söyleyebiliyorum. Mesela arkadasim beni evime birakmistir, eşi yanlışlıkla beni kiskanmis olsa ben üzülürüm adam iyilik yaptı esiyle arasi açıldı diye. Bu arkadasimin esine selam gönderirim kizini öp benim icin derim, esiyle de tanıştım cok zarif bir hanim.
Yani kadinlar da aman evli erkekleri bastan cikarayim derdinde değil, samimi olmak adamla flört ediyor anlami taşımaz. Esinizden şüpheniz varsa bunu onunla çözün kadin arkadaslarina kendinizi rezil etmeyin
Bazen kendi yazdıklarımı unutuyorum sizleri okurken.eşim önceki yaptığı olay yüzünden kızgınım. Unutamıyorum. Ama güvenim de var en azından şimdilik..dediğiniz gibi dardayp adamı oraya surukllemezsem sıkıntı yok

Hatasının ne olduğunu bilmiyorum da şu anlattığın kadar iyi bir ikili değilsiniz bence.
Ya sen bilirsin de iyi bir psikolojik tedavi ihtiyacın var.
Öptüm demekle ne olacak ki

Eşin de hatasını tekrarlamaz inşallah
İnşallah. Ama bu tarz şeyler olmadığında gerçekten iyi anlaşıyoruz

Eşinizin telefonundan mesaj atmanız yanlış olmuş.

Benim dikkatimi çeken bir nokta var, başkası da yazdı mı bilmiyorum. Tüm yorumları okumadım çünkü. Eşiniz kanka diyerek hitap etmiş, yani karşı tarafa o rahatlığı veren aslında eşiniz. Bu kadar kıskanmak tabiki doğru değil ama evli insanların işyerinde herkesle ve özellikle karşı cinsle gereksiz samimi olmasını doğru bulmuyorum. Belki düzgün ve seviyeli insanlar da var evet ama düzgün olmayan lakayt olan da çok insan var. Ertesi gün gittiğinde de bir geçmiş olsun diyebilirdi yani eşiniz.Evet siz abartmışsınız belki ama eşiniz de iş arkadaşlarıyla fazla samimi gibiyse kızmanız gereken eşiniz olmalı.

Sanada zormu peki bu durumda olmaktan memnun musun ?
Neden memnun olayım . Memnun olsam burda sizlerle iletişime geçip bir yol aramaya calismam. Fark ettim ve eşime de açıkladım. Bunu konuştuk ben sana yanlış yapmam yanlış yapsam oyunları yaptım diyor o benim kardeşim diyor haklıdan ben abartmisim

Eşinizin telefonundan mesaj atmanız yanlış olmuş.

Benim dikkatimi çeken bir nokta var, başkası da yazdı mı bilmiyorum. Tüm yorumları okumadım çünkü. Eşiniz kanka diyerek hitap etmiş, yani karşı tarafa o rahatlığı veren aslında eşiniz. Bu kadar kıskanmak tabiki doğru değil ama evli insanların işyerinde herkesle ve özellikle karşı cinsle gereksiz samimi olmasını doğru bulmuyorum. Belki düzgün ve seviyeli insanlar da var evet ama düzgün olmayan lakayt olan da çok insan var. Ertesi gün gittiğinde de bir geçmiş olsun diyebilirdi yani eşiniz.Evet siz abartmışsınız belki ama eşiniz de iş arkadaşlarıyla fazla samimi gibiyse kızmanız gereken eşiniz olmalı.
Fazla samimi deil iş gereği konuşuyorlar maasdan maasa mesaj atıyor kadın senin hesaba baksana benim yatmamış vs gibi konuşmalar yada işle alakali.kanka demesi bana aksine rahat geliyor kanka kardeşim demek gibi geliyor

Neden memnun olayım . Memnun olsam burda sizlerle iletişime geçip bir yol aramaya calismam. Fark ettim ve eşime de açıkladım. Bunu konuştuk ben sana yanlış yapmam yanlış yapsam oyunları yaptım diyor o benim kardeşim diyor haklıdan ben abartmisim
Anladım sana nasıl fikir veririm bu konuda hiç bilmiyorum.kendini biran önce duzeltmen dilegiyle

Derdiniz yok dertmi arıyorsunuz. Bi rahat verin adama. Canım dese ne olur demese ne olur. Ne diye ağzınızın tadını zorla bozuyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Buradaki bdv konularında mı okumuyorsunuz. Adam Bi gün cinnet geçirir ozaman kendim ettim çok üstüne gittim dersiniz.

Bunlar çok çirkin şeyler. Eşinizi de zor durumda bırakıyorsunuz. Benim eşimin bir iki kız arkadaşı var ve onlarin iyi olmalari, ailecek gorusmelerimiz hosuma gidiyor. Onlar en zor günümüzde hayatimizdalar ve bizde onların. Dostlar ve canları gibi de koruyorlar eşimi, ayni sekilde de benim erkek arkadaslarim var ve kardesim kadar üzerime düşerler bizde arkadaslik ailedir hatta cogu zaman daha ötedir. Sırf evlendiniz diye evlendiginiz kisiler görüşecekleri insanlari size göre belirleyemezler. Kiskancliginiza gem vurun. Ben böyleyim, ben buyum, beni böyle kabul etti.... bu cümleler evliliginizi zedeler size zarar verir. Hele de çocuk gibi mesajlar atmak. Kendimi esinizin yerine koydum bana guvenmeyen bir insanla ne kadar samimiyetim oluru dusunmeye basladim. Insanlarin hassas noktalari vardir. Degmeyin.

Bazen kendi yazdıklarımı unutuyorum sizleri okurken.eşim önceki yaptığı olay yüzünden kızgınım. Unutamıyorum. Ama güvenim de var en azından şimdilik..dediğiniz gibi dardayp adamı oraya surukllemezsem sıkıntı yok
Ama yaptığınız zaten darlamak!
Eşiniz sizi aldatti mi? Öyleyse ya ayrilirsiniz ya barisirsiniz ya da terapiye gidersiniz baska alternatif yok, o beni biliyor ona göre hareket etsin diyemezsiniz. Kimsenin davranislarini kontrol edemezsiniz, siz kendinizden sorumlusunuz. Kontrolculuk de bir rahatsizliktir, aşması gereken sizsiniz, esiniz ya da diger insanlar degil.
Yaptığınız seyin adi guvensizlik zaten. Mesela esiniz neden hoparlor acik konuştu? Tahminim sizin kiskanacaginizdan cekindi, bu bile kisitlayici bir davranistir ve sorundur. Boyle bir durumda ben olsam eşim arasin konuşsun yani illa hoparlör ac demezdim, buradaki evli bir cok üyenin de esi hoparlör acik sekilde konusmasini isteyecegini dusunmuyorum.

Hayır aksine eşim yüzünden ben böyle oldum . Okul okudum tabiki üniversitede arkadaşlarım la birlikte gülereklam iniyor çok muhabbet ediyorduk ama seviyeli şekilde tabiki canım cicim olmadı ama kanda kankacim derdik. Eşim Nişancılık dönemimde aşırı kıskançtır hesabıma bile ünitenin arkadaşlarımı eklettirmiyordu şimdi de karşı ama sanki o huy ondan çıktı bana geldi ben öncesinde çok umursamazdim eşim rahatsız oluyor diye hep dikkat ettim şimdi eşim hala kıskanç ama aşırısı yok ben aşırı oldu
ay ben de diyorum konu sahibini nerden hatırlıyorum :D hanımefendi troll değilseniz aşırı haksızsınız , dünyada sizden haksız bırak insanı en ufak bir canlı yok.zaten arkadaşlar tüm enerjilerini sarf ederek her şeyi söylemişler de NİŞANCILIK dönemi yazıp duruyosunuz iki konudur inatla, hayırdır nişancılık kursunda geçirdiğiniz dönem falan mı? NİŞANLILIK dönemi doğrusu da :D bunda bile yanlışsınız off :D

Fazla samimi deil iş gereği konuşuyorlar maasdan maasa mesaj atıyor kadın senin hesaba baksana benim yatmamış vs gibi konuşmalar yada işle alakali.kanka demesi bana aksine rahat geliyor kanka kardeşim demek gibi geliyor
Demek istediğim karşı taraftaki kadın da belki kanka gibi gördüğü kişilere canım diye hitap ediyordur. Ne kadar da olsa belli bir samimiyet kurunca karşı tarafta istediği gibi hitap ediyor. O açıdan söyledim yani. Kimisi için canım sözcüğü herkese kullanılan bir söz.

İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Bence sizde ve yaptığınız cidden ayıp.

Kesinlikle ben eşimi de kendimi de küçük düşürdüm en çokta kendimi

bundan sonra da benzer olaylar olacaktır, çünkü iş yaşamında çevremiz hep çeşit çeşit insan dolu.
böyle davranmak en çok insanın sağlığına zararlı. önce kendiniz için sakin kalın.
siz sakin oldukça emin olun ilişkinizde çok daha iyi olacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back