Konunun basindaki birkac sayfayı okudum orada belki şundandir işte baska olay vardi güvenim sarsildi ama ben esime güveniyorum gibi çelişkili soylemleriniz var
Alıntı yapmasaydiniz da yazacaktim
Sizde güven sorunu var, kıskançlık bana göre güven sorunudur kişi ya kendine ya karşısındakine güvenmiyordur. Sizde ikisi de var bence.
Açıkçası esi tarafından çok bogulan erkek, normalde aldatacak biri olmasa da bir gün bıkıp aldatabilir ya da gizli isler çevirir. En kötüsü senle mi ugrasacagim der boşar. Beni boyle bilip kabul etti diyorsunuz da o sizin kıskanç oldugunuzu biliyordur, psikopat derecesinde darlayacaginizi dusunmemistir. Söz ve davranışlarınızın sorumluluğu sizdedir, adam gozunuzun önünde bir kadinla flortlesmiyorsa ki bu aldatma olur, onu kiskanmaniz sizi sorunlu gösterir.
Birinin agzindan canim cikabilir, ağız alışkanlığı başkalarına diyordur o an esinize de söylemiş bulunur.
Bakin erkekler cok darlanmaya gelemiyorlar bunu içlerinde bulundugum icin söyleyebiliyorum. Mesela arkadasim beni evime birakmistir, eşi yanlışlıkla beni kiskanmis olsa ben üzülürüm adam iyilik yaptı esiyle arasi açıldı diye. Bu arkadasimin esine selam gönderirim kizini öp benim icin derim, esiyle de tanıştım cok zarif bir hanim.
Yani kadinlar da aman evli erkekleri bastan cikarayim derdinde değil, samimi olmak adamla flört ediyor anlami taşımaz. Esinizden şüpheniz varsa bunu onunla çözün kadin arkadaslarina kendinizi rezil etmeyin