- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
Siz doğru olunca konu sahibi gibi insanlarda size karşı saygılı olur merak etmeyinGünde milyon tane insanla muhatap oluyoruz. Allah konu sahibi gibilerle karşılaştırmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz doğru olunca konu sahibi gibi insanlarda size karşı saygılı olur merak etmeyinGünde milyon tane insanla muhatap oluyoruz. Allah konu sahibi gibilerle karşılaştırmasın.
Fark ettim zaten sağolsun bazı arkadaşlarda çok yardımcı oldu teşekkürlerSizde sıkıntı tabiki canım ağız alışkanlığı bir kelime gibi gelir bana hep. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bir söz var ya yapmayın onu.
Karşıdaki kişilerin olun bu kadar ayrıntıya girecek insan değil yarın karşı karşıya geldiğimizde ben gerekeni derim yani hata ettim hatamı telafi de ederim. Hatamin farkına varmadan yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederimAy o mesaja kız totosuyla gülmüştür. Eşinize de yazık.
Çok fena.
Ne saçma sağan şeyler.
Ben eşimin telinden habersiz mesaj atsam çok bozulur. Yada o bunu bana yapaa olay çıkarırırım. çok fena
Düzeltin huyunuzu. Böyle hayat mı geçer
Kesinlikle.onu düşünmedim. Tek düşündüğüm anlık öfkeye kapılıp eşime güven duymayıp mesaj atmak sorundur her zaman heryerden yapılan şeyler var ben açıkçası bundan rahatsız olmam küçük bir yerdeyiz yarın oburgun çevremden biri görse duysa samimi şekilde konuşmalarını bunu düşünerek hareket trip buda hata fark ettim. Eden her yerde eden başkalarını düşünmek yoruyor beniAman eşimin aklına başkasını getirmiş olmayayım da elden kaçmasın diyorsunuz resmen. Bu ben yanlış yaptım demek değil ki. Siz stratejik hata yaptığınızı düşünüyorsunuz davranışınızın neden yanlış bulunduğunu kavrayamamışsınız hala.
Siz doğru olunca konu sahibi gibi insanlarda size karşı saygılı olur merak etmeyin
Az önce bir arkadaşa da dedim ya kınama gelir başına.. ayrıca canım. Kelimesi her ne kadar basit bir kelimede olsa diğer kelimelere karşın bana göre karşıdaki kişiye bi bakılmaksı lazım evli bir erkeğe demek mantıklı deil he siz dersiniz işte sorunda burda sizler yaparsınız sizinki doğru ama ben yapılması banana göre yanlış derim o size yanlış gelir nedense bana evet haksızsın deyip gelmiyorsunuz haksızsın hatalısın aman senin gibisi düşman başına diyorsunuz ama başkaları da var sakın olmalısın güvenmelisin yanlış yapmışsın diyerek insana destok olan yanlışını kibar bir dille anlatanlar da var bende konumu onlar için yazıyorum onlar sağolsun siz de..Problem karşınızdaki insanlarda değil sizde yalnız. Karşınızdaki doğru da dursa eğri de dursa farketmez. O yüzden karşılaşmamayı diliyorum sizin gibilerle.
Az önce bir arkadaşa da dedim ya kınama gelir başına.. ayrıca canım. Kelimesi her ne kadar basit bir kelimede olsa diğer kelimelere karşın bana göre karşıdaki kişiye bi bakılmaksı lazım evli bir erkeğe demek mantıklı deil he siz dersiniz işte sorunda burda sizler yaparsınız sizinki doğru ama ben yapılması banana göre yanlış derim o size yanlış gelir nedense bana evet haksızsın deyip gelmiyorsunuz haksızsın hatalısın aman senin gibisi düşman başına diyorsunuz ama başkaları da var sakın olmalısın güvenmelisin yanlış yapmışsın diyerek insana destok olan yanlışını kibar bir dille anlatanlar da var bende konumu onlar için yazıyorum onlar sağolsun siz de..
İşine gelmediyse öyle olur. Cevap için sağolsun yeter bu kadariTanıştırayım (.)nokta, (,)virgül (A)büyük harf. Bunları kullanırsan ne yazdığın anlaşılır. Aksi sadece karmaşık harfler kalabalığı. Ne demeye çalıştığını anlamadığım için cevap veremiyorum.
Tamam yani anlamıyor olmanız ayrı bide yazım hatası bulup nokta virgül tanıştırmaniz ayrı dert anlaşılmayan bir konu yazdiysam ok der gecersinizTam tam yazıp durmussunuz tam ne
Evet dünyadaki tüm insanlar pozitif bakış açısına sahip degilmi. Yani hayat bazıları benim gibi bazıları sizin gibi rica ediyorum anlaşılması güç birşey yazmadımYa nasıl.boyle durumlara düşürüyorsunuz kendinizi aklım almıyor. Bu ne kendine güvensizliktir yahu.
Evet farkındayım bunun aşmak için elimden geleni yapıyorum teşekkürlerSenin kendine karşı öz güvenin yok. Problem sende Eşini boş şeyler için bunaltma adam senden kaçsa haklı..
Gamzecim elbette anladım, ama kendini böyle duruma sokmana üzüldüm. Ortada hiç elle tutulur bişey yok. Sadece rahat ol. Eşini de düşün. Hak etmiyor en azindan bu konuda .Evet dünyadaki tüm insanlar pozitif bakış açısına sahip degilmi. Yani hayat bazıları benim gibi bazıları sizin gibi rica ediyorum anlaşılması güç birşey yazmadım
Nokta virgulden bahseden yok, ayrıca anladım gıcık olduğum için sordum. Pardon da gerizekalı gibi tam dedi, tam dedim falan yazıp durmussunuz.Tamam yani anlamıyor olmanız ayrı bide yazım hatası bulup nokta virgül tanıştırmaniz ayrı dert anlaşılmayan bir konu yazdiysam ok der gecersiniz
İstersen ben ilk bakışta hatamı kabul bile etmiyordum ama inanın bana çok yardımcı oldu buradaki bazi arkadaşlar . Eşimi küçük düşürdüm fark ettim o bana yapsa kötü hissederdim ama eşim beni kırmadı bile üzüldüğüm için tepki de göstermedi normalde bu tarz şeylerden hoşlanmaz. Umarım bundan sonra daha sakin kalabilirim teşekkür ederim yorum için çok sağolun.Gamzecim elbette anladım, ama kendini böyle duruma sokmana üzüldüm. Ortada hiç elle tutulur bişey yok. Sadece rahat ol. Eşini de düşün. Hak etmiyor en azindan bu konuda .
Okul hayatım boyunca nedense en sevdiğim ders türkçe olmuştur her alanında ama bu da bir alışkanlık mesela arkadaşın eşime canım demesi gibi benim yaptığımı anormal görüyorsunuz bu alışkanlık olmuyor. Her neyse eşim konusu ise burda bana hak veren insanlarda oldu eğer herkes herkese canım doyebiliyolsa bende derim eşimde buna tepki göstermemeli ha şimdi eşimde hatalı olur neden biz canım denince dar kafalı oluruz. Hiç kendi dişinizi çıkmıyorsunuz bazı insanlar sizin kadar rahat davranamaz yada sizin kadar sakin karşılayamaz ama kabullenmek sizin için zor ken burda bana yardımcı mi olacaksınız kalsın efendim iyi geceler sizlereNokta virgulden bahseden yok, ayrıca anladım gıcık olduğum için sordum. Pardon da gerizekalı gibi tam dedi, tam dedim falan yazıp durmussunuz.
Konuya da yorum yapayım, kendinizi de eşinizi de rezil etmişsiniz. Özellikle bazı kadınların çok kullandığı bir sozcuktur canım, kadına da erkeğe de kullanırlar. Yani kocanız hiç de o kadının canı falan olduğundan değil. Adam aramış hal hatır sormuş kadinin zor zamaninda, o da yakınlık göstermiş. Siz içine etmişsiniz.
Al birini vur ötekiniBence eşiniz işten çıksın siz onu bir fanusa kapatın. Enişte Beye kolaylıklar diliyorum