- 12 Temmuz 2006
- 56.172
- 215.920
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Ben aldatma olayını bilmiyordum, kıskançlığının temelinde aldatma varsa başka tabii ama yine de bunun sorumlusu iş arkadaşı değil.zaten iki insan birbirine güveniyorsa birbirinin arkadaş seçimine de, başkalarıyla kurduğu iletişime de güvenir.
konu sahibinin geçmişten kaynaklı, taaa nişanlanmadan evvel eşiyle ilgili aldatılma travması var.
ama ya zamanında bunu reddedip evlilik yoluna girmeyecekti yada bunları bir şekilde aşacaktı ki yoluna sağlıklı devam etsin.
canım kelimesi hele o kadar standart ki, yani bana göre hiçbir duygusal derinliği kalmamış kelimelerden. hani aşkımlı falan konuşsa kadın gene bir derece anlaşılır.
gerçek hayatta da böyle edebiyat çekenleri çok gördüm karşısındakiniye suçlarken daha fazlasını yapıp ses kesiyor. Ben hatamı anladım hanimefendi
Benim böyle oldugumu biliyor diye bişey yok bu saglıklı bir durum degil. Kendini törpülemezsen hep çok mutsuz olursun. Eşin de bir gün bıkar senden.
Youtubeda Beyhan Budak videoları izle bu konularla alakalı çok güzel paylaşımlar yapmış çok işine yarayacaktır mutlaka izle bence. Sey demisin etraftan neler görüyoruz aldatanlar çok diye, yapacak insan her türlü yapar buna asla engel olamazsın. Bunları düşünüp kendini yıpratmaya deger mi? Bende inanılmaz kıskanç biriydim ama aştım şuan çok daha mutluyum emin ol.Turpuleyelim de nasil
Ben aldatma olayını bilmiyordum, kıskançlığının temelinde aldatma varsa başka tabii ama yine de bunun sorumlusu iş arkadaşı değil.
İlişki güven üzerine kurulu değilse, aldatma da varsa geçmiş unutulmuyor.
Evet :)) canım hayatım bende merhaba nasılsın demek kadar standart ve normal bir kelime, söyleyeyim de kıskansınlar diye düşünerek söylemiyorum, sevdiğim arkadaşlarıma karşı ağız alışkanlığım olmuş artık.
Evet maalesef epey sıkıntı oluyor hem detabi ki herkesin geçmişten taşıdığı yükleri oluyor. ama tepkileri doğru kişiye vermek ve her zaman soğukkanlı kalabilmek lazım.
bir nokta aşılınca gerisi sadece sıkıntı yaratıyor.
İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Evet maalesef epey sıkıntı oluyor hem debizim bir komşu abla vardı, eşini o kadar çok kıskanıyordu ki onlar için çoluk çocuk yaşta olabilecek kızlar için dahi kavga çıkarıyordu, artık işi o kadar abartmıştı ki kendi yeğeninden kıskandı sonra boşandılar zaten
Bu da benim çocukluk travmam belki de, kıskançlığa tahammül edemiyorum çünkü insana iftira atmaya kadar giden sonuçları oluyor, arkadaş edinmeye çalışsam biraz kıskançlığını hissetsem arkadaşlığımı bitiriyorum.
Demem o dur ki konu sahibesi arkadaşımız yaş olarak genç, belki geçmişteki yaşadığı kötü tecrübe onu böyle abartılı kıskançlıklara itti ama kıskançlık öyle kötü ki evliliğinizi bitirir, etrafınızda arkadaş da bırakmaz çünkü ister istemez eşiyle aramda bir şey olduğunu düşünürse deyip kendinizi geri çekiyorsunuz, eş belki dayanır ama el dayanmaz.
İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Daha önce kadına eşime karşı yapılan şeylerden hoşlanmadığımi başka bir konuşmada öyle laf aralığında söylemiştim ikici sefer benim yanımda el şakası yaptı bu üç etti sonra dyaanamadim yazdımEşim kıskançlık yüzünden tartistigimizi karşı tarafa söylese ortalığı yıkarım beni düşürdüğü durum için ama bunu siz yapıyorsunuz kadına gamzeyle tartıştık filan yazıyorsunuz? Kendinizi bu duruma neden dusuruyorsunuz?
Aşkım demek de ne bileyim yani bence his deil ya samimi oluşunu başka türlü göster gerçekten kötü niyetli olmaya bilir ama başkalarını da düşünmelier'' Canım'' yine iyiymiş. Benim kadın bir iş arkadaşım aşkım diyor elin heriflerine. Kötü niyetten değil, fazla samimi bir arkadaş.
Hayır daha önce hiç canım dememiş yani eşime dememiş eşim daha önce hiç böyle birşey demedim bende anlamdım dedi başka birine demiş ona denk geldim dedi ama eşime dememiş ben boşluğa geldiğini anladım eşimi deil burda kendimi küçük görüşmek onuda fark ettim ama iş işten geciyorBen de erkek arkadaslarimla canim cicimli konusmayi sevmem ama samimiyizdir. Hatta 7 yıldır erkeklerle ic ice calisan biri olarak, bu davranisiniz gercekten esiniz açısından gerçekten gurur kırıcı. Canım kelimesi de samimiyetten kaynakli agzindan kaçmıştır ya da kardeş gibi gördüğünden sizin tarafınızdan kiskanilacagini dusunerek dememiştir ki selam da göndermiş
Benim arkadaşım çok sosyal biri, birçoğunun karısını sevgilisini falan da tanıyor. Niyet önemli bence.Aşkım demek de ne bileyim yani bence his deil ya samimi oluşunu başka türlü göster gerçekten kötü niyetli olmaya bilir ama başkalarını da düşünmelier
Hayır yuva evlilik hiç aklımda yok kötü niyetle söylemiyorum bunu .. bu bana saygısızlık gibi geliyor bilinçli gib9 geldi o an düşüncem buyduBöyle yaparak yuvanızı mi koruduğunuzu düşünüyorsunuz
Dedim ya tabiki niyet önemli şimdi bunları tanıyor samimi bir gün başkasıyla tanıştı yanına geldi alışkanlıktır demiştir okuyor işte benim gibi insanlarda öfke ile basliyorBenim arkadaşım çok sosyal biri, birçoğunun karısını sevgilisini falan da tanıyor. Niyet önemli bence.
Ben kadının da yaptığının alışkanlık olduğubu anladım ama öfke ile direk bilinçli sandim. Önceki olay aldatma olsa yada öyle ise kanitlayabilseydim belki daha rahat olurdum aldatılmış hissediyorum ama eşim hala kabul etmiyor.Ben aldatma olayını bilmiyordum, kıskançlığının temelinde aldatma varsa başka tabii ama yine de bunun sorumlusu iş arkadaşı değil.
İlişki güven üzerine kurulu değilse, aldatma da varsa geçmiş unutulmuyor.
Evet :)) canım hayatım bende merhaba nasılsın demek kadar standart ve normal bir kelime, söyleyeyim de kıskansınlar diye düşünerek söylemiyorum, sevdiğim arkadaşlarıma karşı ağız alışkanlığım olmuş artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?