Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aldatma olayını bilmiyordum, kıskançlığının temelinde aldatma varsa başka tabii ama yine de bunun sorumlusu iş arkadaşı değil.
İlişki güven üzerine kurulu değilse, aldatma da varsa geçmiş unutulmuyor.
Evet :)) canım hayatım bende merhaba nasılsın demek kadar standart ve normal bir kelime, söyleyeyim de kıskansınlar diye düşünerek söylemiyorum, sevdiğim arkadaşlarıma karşı ağız alışkanlığım olmuş artık.

gerçek hayatta da böyle edebiyat çekenleri çok gördüm karşısındakiniye suçlarken daha fazlasını yapıp ses kesiyor. Ben hatamı anladım hanimefendi

anlamanıza sevindim ama bunu asıl kadının bir dahaki konuşmasında verdiğiniz tepkiden anlarsınız :)

benim hayatımla ilgili fikriniz yok. o yüzden çok gördüm vs diye caka satmanızın da anlamı yok.
sadece emin olun sizin bakış açınızdan çooook farklı bir hayatım var, o yüzden merak etmeyin ben öyle sinir krizleri geçirmiyorum kıskançlıktan :)

Kadın işten ayrılmanın derdi ve boşluğunda. İnsanlara karşı mesafe seviyesi de anladığım kadarıyla bu şekilde. Üstelik nişanlı. Sanırım abartmışsınız. Bu denli sıkmayın adamı sonra kaçacak delik arıyorlar

Benim böyle oldugumu biliyor diye bişey yok bu saglıklı bir durum degil. Kendini törpülemezsen hep çok mutsuz olursun. Eşin de bir gün bıkar senden.
Turpuleyelim de nasil
Youtubeda Beyhan Budak videoları izle bu konularla alakalı çok güzel paylaşımlar yapmış çok işine yarayacaktır mutlaka izle bence. Sey demisin etraftan neler görüyoruz aldatanlar çok diye, yapacak insan her türlü yapar buna asla engel olamazsın. Bunları düşünüp kendini yıpratmaya deger mi? Bende inanılmaz kıskanç biriydim ama aştım şuan çok daha mutluyum emin ol.

tabi ki herkesin geçmişten taşıdığı yükleri oluyor. ama tepkileri doğru kişiye vermek ve her zaman soğukkanlı kalabilmek lazım.
bir nokta aşılınca gerisi sadece sıkıntı yaratıyor.

tabi ki herkesin geçmişten taşıdığı yükleri oluyor. ama tepkileri doğru kişiye vermek ve her zaman soğukkanlı kalabilmek lazım.
bir nokta aşılınca gerisi sadece sıkıntı yaratıyor.
Evet maalesef epey sıkıntı oluyor hem de bizim bir komşu abla vardı, eşini o kadar çok kıskanıyordu ki onlar için çoluk çocuk yaşta olabilecek kızlar için dahi kavga çıkarıyordu, artık işi o kadar abartmıştı ki kendi yeğeninden kıskandı sonra boşandılar zaten
Bu da benim çocukluk travmam belki de, kıskançlığa tahammül edemiyorum çünkü insana iftira atmaya kadar giden sonuçları oluyor, arkadaş edinmeye çalışsam biraz kıskançlığını hissetsem arkadaşlığımı bitiriyorum.

Demem o dur ki konu sahibesi arkadaşımız yaş olarak genç, belki geçmişteki yaşadığı kötü tecrübe onu böyle abartılı kıskançlıklara itti ama kıskançlık öyle kötü ki evliliğinizi bitirir, etrafınızda arkadaş da bırakmaz çünkü ister istemez eşiyle aramda bir şey olduğunu düşünürse deyip kendinizi geri çekiyorsunuz, eş belki dayanır ama el dayanmaz.

Bence cooook abartiyorsunuz. Herkes farkli. Ben de herkese canim derim. Butun arkadaslarima, samimi oldugum evli bekar butun is arkadaslarima. Konusma tarzim bu. Artniyetim yok. Kadinin farkli bir niyeti oldugunu sanmiyorum. Varsa da esiniz sinirini cizdigi surece o anlamda zaten bisey yapamaz yani.

Siz zamaninda cok susmussunuz.
Sanmissiniz ki ben onun dediklerini yaparsam o da benim dediklerimi yapar.
Ama oyle degil.
Adam sizin arkadaslariniza karisirken kendisi karsi cinsle samimi arkadaslik ediyor. Ki cok normal, ama sizi kisitlarken kendini de kisitlamasini bekliyorsunuz siz dogal olarak.

Velhasili evdeki hesap carsiya uymuyor.
Keske zamaninda siz de susmasaydiniz ve birey olarak kendi haklarinizin bekcisi olsaydiniz.

Mesaj attiginiz kadina ise yaptiginiz buyuk ayip. Ben boyleyim kiskancim diyorsunuz da, benim agzindan canim lafi dusmeyen kirk kat ele canim diye hitap eden cok arkadasim var, onlarin da huyu oyle. Ama bu demek degil ki siz bu sekilde yaftalayabilirsiniz. Cok hatalisiniz burada.

bunu da konuştuk. benzer durumda bana bir iş arkadaşımın eşi böyle davransa, sen bana nasıl bir şey yakıştırıyorsun der olay çıkarırım. çünkü bu resmen sen evli adama asılıyorsun anlamına gelen bir tavır. bu da herkesin gülüp geçebileceği bir şey değil.
hatta sanırım milena böyle bir olay yaşamış ve şikayet etmiş amirine, iş arkadaşımın eşi bunu bunu yapıyor diye.

seven insan kıskanabilir elbette, dozu aşılmadıkça ufak tefek atışmalar tatlı bile olabilir belki. ama bu yüzden sinir krizi noktasına gelmek önce insanın kendi sağlığına zarar.

Ben de erkek arkadaslarimla canim cicimli konusmayi sevmem ama samimiyizdir. Hatta 7 yıldır erkeklerle ic ice calisan biri olarak, bu davranisiniz gercekten esiniz açısından gerçekten gurur kırıcı. Canım kelimesi de samimiyetten kaynakli agzindan kaçmıştır ya da kardeş gibi gördüğünden sizin tarafınızdan kiskanilacagini dusunerek dememiştir ki selam da göndermiş

Eşim kıskançlık yüzünden tartistigimizi karşı tarafa söylese ortalığı yıkarım beni düşürdüğü durum için ama bunu siz yapıyorsunuz kadına gamzeyle tartıştık filan yazıyorsunuz? Kendinizi bu duruma neden dusuruyorsunuz?

'' Canım'' yine iyiymiş. Benim kadın bir iş arkadaşım aşkım diyor elin heriflerine. Kötü niyetten değil, fazla samimi bir arkadaş.

Daha önce kadına eşime karşı yapılan şeylerden hoşlanmadığımi başka bir konuşmada öyle laf aralığında söylemiştim ikici sefer benim yanımda el şakası yaptı bu üç etti sonra dyaanamadim yazdım

Hayır daha önce hiç canım dememiş yani eşime dememiş eşim daha önce hiç böyle birşey demedim bende anlamdım dedi başka birine demiş ona denk geldim dedi ama eşime dememiş ben boşluğa geldiğini anladım eşimi deil burda kendimi küçük görüşmek onuda fark ettim ama iş işten geciyor

Aşkım demek de ne bileyim yani bence his deil ya samimi oluşunu başka türlü göster gerçekten kötü niyetli olmaya bilir ama başkalarını da düşünmelier
Benim arkadaşım çok sosyal biri, birçoğunun karısını sevgilisini falan da tanıyor. Niyet önemli bence.

Ben kadının da yaptığının alışkanlık olduğubu anladım ama öfke ile direk bilinçli sandim. Önceki olay aldatma olsa yada öyle ise kanitlayabilseydim belki daha rahat olurdum aldatılmış hissediyorum ama eşim hala kabul etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…