• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş
Benim böyle oldugumu biliyor diye bişey yok bu saglıklı bir durum degil. Kendini törpülemezsen hep çok mutsuz olursun. Eşin de bir gün bıkar senden.

valla boşluğa gelip olmayacak iş telefonlarında öptüm bile diyor insan : )
hayat kısa ya herşeyi böyle takmamak lazım gerçekten.
Aynen öyle, karakterini, edebini çok sevdiğim arkadaşlarım var, ben onların niyetini bilirim onlar da benim, canım, hayatım, eşine selam söyle diye konuşurum çünkü ha kardeşim ha onlar, kardeşim olsalar nasıl seveceksem öyle seviyorum, onlar da beni abla bilirler, Allah rahmet eylesin bir arkadaşımla birkaç aylık evliydim karşılaştığımızda, eşimin elini bırakıp sarılmıştım:)))) Kıskanç biri olsa asla anlaşamazdık, eşim de sıcakkanlı bir adamdır, kadın erkek ayırt etmeden bir sürü arkadaşı var, şakalaşır, sohbet eder, bazen bir yerlerde oturur hasret giderirler.
İnsanın sevdiği, aşık olup evlendiği başkadır, arkadaş kardeş olarak gördükleri başka.

Konu sahibesi canım kelimesini çok ama çok abartmış, kıskançlık iyi bir şey değil, hele de yerli yersiz takıntı yapacak kadar kıskançlık hiç hoş değil, kendini bilen biri kimle ne kadar samimi olacağını bilir, evine misafir edip ağırlayacağı kişilerle merhaba deyip geçeceği insanların ayrımını yapar.

Evet evlenmeden

Evet evlenmeden önce ilk başlarda çok iyi geldi aşırı kıskanç kimseyle paylaşmayan kız arkadaşlarımı bile herkese izin vermeyen biri.sonralari bir olay oldu onuda anlatayım. Nisanlanmamiza 1 ay var herşey hazır eşim çalıştığı restoranda bir bayanın ondan numara istediğini söyledi bende ne yaptın dedim vermedim dedi kik çıktı gün kız restorana çalışmak için girdi dedi neden dedim tanıdığın varmış öğrenci para lazımmış part çalışacıkmış dedi sonra sen fazla samimi olma dedim tam dedi ben buna inandım çünkü ciddi ciddi hiç kötü bişey geçmedi aklımdan güveniyorum derken bir gün birini gönderdim restorana o izlemişkızı buna sen benim belammısın demiş eşimde evet tatlı bela demiş ben orda koptum inanırken böyle seviyesiz olmasına dayanamadım kızı görmek için restorana gittim öğün kız bana tip tip baktı daha fazla kafam karıştı sonra kızın internet hesabını bulup yazdım ne var aranızda neden bakıyorsun dedim bana kız direk canım bak sevgilin bana şunu dedi bunu dedi benden haşlanmış ben istemedim onu ben zor erkeği severim faln beni.dünyam yıkıldı eşimi aradım aramızda 1 saat var bindi geldi saatlerce ağladım kızı aradım eşimle yuzlestirdim telefonda eşim kıza bağırdı sen ne saçmalıyorsun diye kız biri var ona sorabilirsin demişti sonra vazgeçti onü katmayın diye (eşimin ona yazdığını bilen biri) sonra eşim bağırdı kıza çağırdı ben o gün hangi kafa bilmiyorum ama eşime izin vermedim gitmek istedi beni böyle şeylerle uğraştırma diye inanmıyorsan bitir falan dedi ama nisanda kalmış bir kaç hafta herşey hazır ailem hazır diyemedim içime attım işte öğün bugündür yediremiyorum her arkadaşı yanlış yapacak diye dusunuyorum
Erkek de kadını kıskanıyor eşim mesela hala kıskanç çalışmak istiyorum kişiye göre seçiyor isi
Kusura bakmayın ama yaniliyorsunuz . Eşim birebir ne konuştuğunu biliyorum asla öyle birşey yapmaz sizin tanıdığınız biri yapmış olabilir ama o konuda eşim benden dikkatlice ve kadına ne söylediğini biliyorum
Bence hiç birşey bilmiyorsun. Ne konuşulduğunu gayet net biliyorum

"Asla öyle bir şey yapmaz" dediğiniz adam zamanında neler yapmış.
Şimdi kiminle ne konuştuğu konusunda nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Eminseniz de neden bir "canım" hitabından bu kadar kıskançlık krizine giriyorsunuz?
Ne dediğiniz belli değil.

Sizin kız arkadaşlarınıza bile müdahale eden, kişiye göre size iş seçen eşinizin yaptığı kıskançlıklar da tam bir kişi kendinden bilir durumu belli ki.

Siz böyle yaparak kendinizi hasta edersiniz. Güvensizliğin çözümü karşıdakine nefes aldırmamak değil.
Bırakın da o korksun yanlış yapmaktan.

Gerçekten sağlıklı değilsiniz ya evet kız sizi daha önceki çıkışınızdan da biliyor şimdi de üzerine bu olmuş hastalıklı olduğunuzu düşünüyordur haa bi erkek sizin eşiniz zaten nişanlıymış kız zaten ya çekilecek çile değilsiniz eşinizde çekmez bir yere kadae valla hayret alın tuzlayın koyun bir kenara kokmasın böyle eşinizi sıkarak bir yere varamazsınız valla sonunda yapayım da kıskandığına değsin der ruhunuz duymaz
Sanmıyorum her aldatma sonunda mutlaka çıkıyor ben acı çekerim ama o benden çok ceker

Benim eşim iş arkadaşım canım dedi diye olay çıkaracak, laf söyleyecek herkese dediğini kanıtla diyecek bir de üstüne benim telefonumdan ve ağzımdan bozuldu eşim canım demene falan deyiğ ağzını arayacak ve karşı tarafa beni rezil edecek, millete ne kıskanç eşi var neleri takıyor kendine güveni yok eşinin dedirtecek var ya burnundan fitil fitil getiririm pişman edeerim yani ne demek ya bu kadar da yapılmaz biraz empati yapın ya ne ben ne de eşim iş arkadaşlıklarımıza karışmayız birbirimize güveniriz hiiç ben eşime güveniyorım kadına güvenmiyorum demeyin yani çok saçma
Hayır aksine kadında güveniyorum beni tanıdığı halde söyledi bende çıkmıştım ama yanlış olduğunu fark ettim sonra

Eşinize güvenmiyor musunuz? Lafın gelişi öyle demiştir. Ben de sehirlerarası otobüste inerken yanımda oturan kişiye lafın gelişi görüşürüz demiştim sanki tekrar gorusucm.
Fazla kıskançlık hastalıktır benim gözümde.
Eşinizi kapmazlar merak etmeyin😊
Kapsalar kurtulurum belki.. devamlı kurmaktan devamlı minik şeyleri sorun yapmaktan

gerçekten çok zor bir karaktersiniz.
kimse konuyu bir yere çekmiyor.
konu eşiniz ve sizin en önemli karakter özelliğiniz olan kıskançlık ya, ben neden farkında olayım koca sizin kıskançlık sizin dedim.
Bugüne kadar herkes benim çok anlayışlı olduğumu çok yardımcı ma tıklım olduğumu söylerdi 😊demek ben neymişim de haberim yokmuş nerelere geldim

herkes kulu ve kölesi, herkes onun hassasiyetlerini önemsemek zorunda.
kadın kendi kocasını önemsemiyor daha, ona saygısı yok.
karı koca da olsa onun telefonundan ve ağzından mesaj atmak nedir ya ?
gerçek hayatta da böyle edebiyat çekenleri çok gördüm karşısındakiniye suçlarken daha fazlasını yapıp ses kesiyor. Ben hatamı anladım hanimefendi

Aynen öyle, karakterini, edebini çok sevdiğim arkadaşlarım var, ben onların niyetini bilirim onlar da benim, canım, hayatım, eşine selam söyle diye konuşurum çünkü ha kardeşim ha onlar, kardeşim olsalar nasıl seveceksem öyle seviyorum, onlar da beni abla bilirler, Allah rahmet eylesin bir arkadaşımla birkaç aylık evliydim karşılaştığımızda, eşimin elini bırakıp sarılmıştım:)))) Kıskanç biri olsa asla anlaşamazdık, eşim de sıcakkanlı bir adamdır, kadın erkek ayırt etmeden bir sürü arkadaşı var, şakalaşır, sohbet eder, bazen bir yerlerde oturur hasret giderirler.
İnsanın sevdiği, aşık olup evlendiği başkadır, arkadaş kardeş olarak gördükleri başka.

Konu sahibesi canım kelimesini çok ama çok abartmış, kıskançlık iyi bir şey değil, hele de yerli yersiz takıntı yapacak kadar kıskançlık hiç hoş değil, kendini bilen biri kimle ne kadar samimi olacağını bilir, evine misafir edip ağırlayacağı kişilerle merhaba deyip geçeceği insanların ayrımını yapar.
Ben buraya bunun için yazdım zaten yanlışımız biliyorum ve kabul etmem lazımdı. Teşekkür ederim

zaten iki insan birbirine güveniyorsa birbirinin arkadaş seçimine de, başkalarıyla kurduğu iletişime de güvenir.
konu sahibinin geçmişten kaynaklı, taaa nişanlanmadan evvel eşiyle ilgili aldatılma travması var.
ama ya zamanında bunu reddedip evlilik yoluna girmeyecekti yada bunları bir şekilde aşacaktı ki yoluna sağlıklı devam etsin.

canım kelimesi hele o kadar standart ki, yani bana göre hiçbir duygusal derinliği kalmamış kelimelerden. hani aşkımlı falan konuşsa kadın gene bir derece anlaşılır.

Ben buraya bunun için yazdım zaten yanlışımız biliyorum ve kabul etmem lazımdı. Teşekkür ederim
Rica ederim, kendinize ve eşinize güvenin, evet belki elinizde olmadan kıskançlık yapıyorsunuz ama bu evliliğinizi ve sizi çok yıpratır, sizden yaşça büyüğüm 26 yıllık evliyim, 48 yıllık hayatımda aldatan erkek ve kadınlar da gördüm ama takıntı derecesinde abartılı kıskançlıklar yüzünden biten evlilikler de gördüm.
Eşinizin iş arkadaşı kıskançlığınıza sebep olacak bir şey yapmıyor, canım kelimesi kötü niyetle söylenmemiş, eğer kızın amacı başka olsaydı emin olun bir şekilde hissederdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back