• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşları vardı ama seviyeli yine kanka gibi sözler kullanirdi
Bir laf vardır kanka ayağı g...t ayağı diye daha o kız benim kankam/kardeşim lafını duyduğumda karşımdakinin karakterini tespit ediyorum

Eşinizin ağzından kıza mesaj atmanız çok nahoş olmuş bu kadarına gerek yoktu. Eşiniz kızı ararken sesi neden hoparlöre veriyor onu da anlamadım. Sizden dolayı veriyorsa çok abartı bir durumdasınız ve aklına sokarsınız kendini bir şey zannetmesini sağlarsınız en sonunda da beni boğuyorsun yaftası ile karşılaşırsınız. Biraz daha relax 🤗

Emin olun hanımefendi. Emin olunda böyle şeylere takılıp ne küçük düşün ne küçük düşürün.

Konu sizin konunuz benim nasıl olduğum mühim değil şu durumda.

her yazılana farklı şekillerde cevaplar vererek hep bahaneler ürettiği için ben diyorum ki klavyelerimizi yavaşça yere bırakıp bu konudan uzaklaşalım.

her yazılana farklı şekillerde cevaplar vererek hep bahaneler ürettiği için ben diyorum ki klavyelerimizi yavaşça yere bırakıp bu konudan uzaklaşalım.
Bahane üretmiyorum benim konumlarını ne sizler neleryaziyorsunuz konu dışına çıkılıyor elbette eşime güvenim var yoksa neden hala evli kalayım bir soru sordum olay nereler geldi

Eşinizin ağzından kıza mesaj atmanız çok nahoş olmuş bu kadarına gerek yoktu. Eşiniz kızı ararken sesi neden hoparlöre veriyor onu da anlamadım. Sizden dolayı veriyorsa çok abartı bir durumdasınız ve aklına sokarsınız kendini bir şey zannetmesini sağlarsınız en sonunda da beni boğuyorsun yaftası ile karşılaşırsınız. Biraz daha relax 🤗
Ya eşim açmış ben bile aç demedim derdimiz kızın nasıl olduğunu sormakti canım diyince sarteller atti

hadi canım bye demesindeki canıma mı takıldınız bence de sıkıntı sizde lafın gelisi bir laf söylemis bir de mesaj atmıssınız inanamıyorum:/ eminim esinize verdiginiz huzursuzluktan adam bile sırf sonra darlamayın diye hoparlörde konusmustur yani. normal konussa dusunemiyorum herhalde kadına dava dilekcesi gibi mesaj mı yazacaktınız

hadi canım bye demesindeki canıma mı takıldınız bence de sıkıntı sizde lafın gelisi bir laf söylemis bir de mesaj atmıssınız inanamıyorum:/ eminim esinize verdiginiz huzursuzluktan adam bile sırf sonra darlamayın diye hoparlörde konusmustur yani. normal konussa dusunemiyorum herhalde kadına dava dilekcesi gibi mesaj mı yazacaktınız
Evet bakın buda bir eleştiri ama hoş karşılıyorum çünkü tamda konumu dile getirmiş büyütmüş abartmisim farkindayim teşekkürler

Bundan mi farklı yere çektiniz? Ya haklısınız beni eleştirin diyin ki mesaj atmak yanlış ama konuyu çarptıktan sizlersiniz aynı mesajı üst üste alan ben hani

gerçekten çok zor bir karaktersiniz.
kimse konuyu bir yere çekmiyor.
konu eşiniz ve sizin en önemli karakter özelliğiniz olan kıskançlık ya, ben neden farkında olayım koca sizin kıskançlık sizin dedim.

Eşinize güvenmiyor musunuz? Lafın gelişi öyle demiştir. Ben de sehirlerarası otobüste inerken yanımda oturan kişiye lafın gelişi görüşürüz demiştim sanki tekrar gorusucm.
Fazla kıskançlık hastalıktır benim gözümde.
Eşinizi kapmazlar merak etmeyin😊

Benim eşim iş arkadaşım canım dedi diye olay çıkaracak, laf söyleyecek herkese dediğini kanıtla diyecek bir de üstüne benim telefonumdan ve ağzımdan bozuldu eşim canım demene falan deyiğ ağzını arayacak ve karşı tarafa beni rezil edecek, millete ne kıskanç eşi var neleri takıyor kendine güveni yok eşinin dedirtecek var ya burnundan fitil fitil getiririm pişman edeerim yani ne demek ya bu kadar da yapılmaz biraz empati yapın ya ne ben ne de eşim iş arkadaşlıklarımıza karışmayız birbirimize güveniriz hiiç ben eşime güveniyorım kadına güvenmiyorum demeyin yani çok saçma

Karşı taraftaki insan benim böyle biri olduğumu biliyor. Ki ne insanlar gördük yuva yıkmak için kurulmuş

Gerçekten sağlıklı değilsiniz ya evet kız sizi daha önceki çıkışınızdan da biliyor şimdi de üzerine bu olmuş hastalıklı olduğunuzu düşünüyordur haa bi erkek sizin eşiniz zaten nişanlıymış kız zaten ya çekilecek çile değilsiniz eşinizde çekmez bir yere kadae valla hayret alın tuzlayın koyun bir kenara kokmasın böyle eşinizi sıkarak bir yere varamazsınız valla sonunda yapayım da kıskandığına değsin der ruhunuz duymaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back