• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız..?

Deli midir nedir niye böyle takip programı indirmek istiyor ki niye takip etmek istiyor..??
Sende deseydin ya "hayırdır anne zamanında kocanı çok boynuzladın heralde ki gelinindende şüpheleniyorsun galiba" deyip kapı dışarı atsaydın..
Ay ben sinir oldum burda...
yok onların borcluları varmış sizi öldürcez diye mesaj atıyorlarmışda o da bizdende korkuyomuş.eşimin telinede yüklettiler zavallı bişey diyecekler diye artık kavga etmekten yoruldugu için anenmlere abimlere giderken interneti kapıyodu göremesin diye.yaa işte ben bunlara sustum sustum içime attım attım sonunda görüşmeme kararı aldım

bana geldi attıgın mesaj için çok teşekkür ederim sen sana yakışanı yaptın senın karakterine bu uygundu o da her zaman ki gibi ona yakışanı yaptı karaktersizlik ve bunu onada söyledim dedi eee yani dedim sonuçççç aynı örüşüyorsun nayıyım annem babam ailem atamıyorum iki ateşin arasındayım diyor.
Eşinde haklı napsın adam arada kalmış işte ama gerçekleri görüyor bu bile içini rahatlatmalı..
Bence eşine baskı yapma olan sizin yuvanıza olur... boşver görüşsün hatta eve gelincede surat asma hiç bişeyde sorma eşin anlatırsa dinle sadece kötü yorum yapma....

Eşinde haklı napsın adam arada kalmış işte ama gerçekleri görüyor bu bile içini rahatlatmalı..
Bence eşine baskı yapma olan sizin yuvanıza olur... boşver görüşsün hatta eve gelincede surat asma hiç bişeyde sorma eşin anlatırsa dinle sadece kötü yorum yapma....
aynen hiç sormuyorum gecen konusu açıdlı orda sordum.ve açıkcası seni 2 saat içinde onların yanından dönmeni beklemiyordum dedim.çünkü annesi doyumsuz sürekli laf sokma peşinde oldugu için 2-3 saat ne der biliyorum.

Back
X