• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız..?

minnie84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
367
75
28
40
Merhaba,

Konunun özü eşimin ailesi ile artık 5 yıl sonunda görüşmeme kararı aldım bebegim bakıma muhtacken bakmama kararı aldılar bakmadılar gittiler.Şuanda 1,5 yıldır bebegime annem bakıyor (çalışıyorum) eşimin ailesi ile tek sıkıntım bu değil 5 yılda kabusu yaşattılar ve 9 aydır görüşmüyorduk ta ki babası ameliyat olana kadar kısacası artık eşim ailesi ile görüşmeye başladı ancak beni zorlmasına ragmen görüşme isteğini kabul etmedim o da artık beni zorlamıyor.Bebeğimide ailesine götürmek istiyor o kadar kızgınım ki aslında onlara cennetin kapısı onlardan geçse dönüp bakasım yok o derece nefret ettim..ancak evimin huzuru için ses çıkarmayım mı? ailemde bana yaptıkları ile onlara karşı çok dolu ve bebegi gördüklerini vs aileme yansıtmamam ev huzuurm için en iyisimi dersiniz akıl verin.

Bizdede benzer seyler olmustu,esim görüsmemisti ben cok üzüldüm diye onlarin talebi oldumu bilmiyorum ama esime fotograf bile göndermiyceksin demistim. 2 yılla yakin ne gönderdim ne gosterdim. Dalga gecer gibi benim huyumu bildikleri halde dogum gununde pazar dan aldigi elbise göndermisti. (Durumlarida cok iyi)
Esimde baski yapti görüs diye. Ama ben dedimki ne zaman öfkem biterse ozaman ben giderim, ben gidincede görürler dedim. Ki oylede oldu sen ofken gecince git evladinla yoksa gene problemler cikar:işsiz:

M minnie84
Bu kadar nefret duyacak ne oldu aranızda bilemiyorum ama torunlarını görmeleri en doğal haklarıdır fikrindeyim..
Böyle zamanlarda hep şöyle düşünürüm.. Ailemden ya da eşimin ailesinden biriyle görüşmediğimi varsayarak, nefret duysam ve görüşmesem.. Ve sonrasında görüşmediğim kişinin ölüm haberini alsam??
Hayat 3 gün. Bir ipin ucundayız hepimiz. Bu huzursuzlukları yaşamaya değer mi?

asla adım dahi atmayı düşünmüyorum nefret ediyorum çünkü 5 yıldır ömdürmden yediler 9 ay görmedikleri hatta bakmadıları torunları şimdi kıymete bindi büyütenler var nasılsa.eşim zaten benim gitmemden vazgeçti lütfen bana baskı yapma biraz rahat bırak diyor.götürüncede en fazla 2-3 saat kalıp dönüyor 1 defa 15 gun önce götürdü birde yarın götürecek içimde fırtına kopuyor.

M minnie84
Bu kadar nefret duyacak ne oldu aranızda bilemiyorum ama torunlarını görmeleri en doğal haklarıdır fikrindeyim..
Böyle zamanlarda hep şöyle düşünürüm.. Ailemden ya da eşimin ailesinden biriyle görüşmediğimi varsayarak, nefret duysam ve görüşmesem.. Ve sonrasında görüşmediğim kişinin ölüm haberini alsam??
Hayat 3 gün. Bir ipin ucundayız hepimiz. Bu huzursuzlukları yaşamaya değer mi?
Bana annesi çok çektirdi inanın ve ben hep içime attım sustum ama artık benim bir çocugum var ve ben onun pskilojisini bozamam eşim bir araya gelinen ilk 5 dakikada bile asla cvp vermememe ragmen kavga çıkarma potansiyeline sahip birisi...evdeki huzuurm için onlardan uzak durmak en dogrusu.ancak çocuk konusunda bazı şeyleri sanırım görmezden gelmeliyim

Sen yine görüşme istemiyorsan ama eşin çocuğunuzu göstermek istiyorsa göstersin..
Huzursuz olmayın kimse için..

Sen yine görüşme istemiyorsan ama eşin çocuğunuzu göstermek istiyorsa göstersin..
Huzursuz olmayın kimse için..
sanırım bu dogrusu gecen götürdü açıkcası beklemiyordum 2 saat sonra getirdi yemek yedirememişler eşimde sen yanımda yokken çok durmak istemedim işimiz var eşim gezmeye gidicez dedim geldim dedi.

Bu pislikler ne anliyor huzur bozmakta bilmiyorum. Bu gidisle benim de sonum sana benzeyecek Allah korusun ama bazen insani cileden cikariyorlar gercekten.

Bu pislikler ne anliyor huzur bozmakta bilmiyorum. Bu gidisle benim de sonum sana benzeyecek Allah korusun ama bazen insani cileden cikariyorlar gercekten.
benden tavsiye asla aramız bozulacak diye kendini ezdirme yemine derim 5 yıl boyunca agzımı açmadım tek kötü söz etmedim evime gelene gittigim yere aileme herşeye burnunu soktu annesi.5 yılda belki 20 defa kavga gördüm ve sonu 2-3 ay görüşmemek sonra sar başa oldu.babası ameliyat oldu konuşamadıgı için geçmiş olsun diye mesaj attım görüşmeme ragmen.bana gelen mesaj terbiyesiz oldu.ben terbiyesizlik yapmadım hiç bir zaman son sözüm bu yazdım yolladım(eşim yanlarındaydı annesi atmış o mesajı) bu saatten sonra asla kendimi ezdirmeyi düşünmüyorum keşke şimdiki aklım 5 yıl önce olsaymış da onlara gelin nasıl olur gösterip kul köle yapsaymışım kendime.

sanırım bu dogrusu gecen götürdü açıkcası beklemiyordum 2 saat sonra getirdi yemek yedirememişler eşimde sen yanımda yokken çok durmak istemedim işimiz var eşim gezmeye gidicez dedim geldim dedi.
Bak ne güzel işte sensiz fazla kalmak istememiş.. ve gezmeye gidecez demiş bu onları çok kudurtur :)) sen boşver eşin gitsin çocukla.. senin hakkında kötü bişey derlerse eşin savunur seni...

Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Diğer problemlerinizi bilemiyorum tabiki, belki de haklısınız bu kininizde.

Ama torunlarını göstermemek gibi birşey yapmayın bence. Baktiniz çocuk büyüdükten sonra onu dolduruyorlar size karşı, yalan yanlış şeyler sokuyorlar kafasına o zaman birşey diyemem.

Merhaba,

Konunun özü eşimin ailesi ile artık 5 yıl sonunda görüşmeme kararı aldım bebegim bakıma muhtacken bakmama kararı aldılar bakmadılar gittiler.Şuanda 1,5 yıldır bebegime annem bakıyor (çalışıyorum) eşimin ailesi ile tek sıkıntım bu değil 5 yılda kabusu yaşattılar ve 9 aydır görüşmüyorduk ta ki babası ameliyat olana kadar kısacası artık eşim ailesi ile görüşmeye başladı ancak beni zorlmasına ragmen görüşme isteğini kabul etmedim o da artık beni zorlamıyor.Bebeğimide ailesine götürmek istiyor o kadar kızgınım ki aslında onlara cennetin kapısı onlardan geçse dönüp bakasım yok o derece nefret ettim..ancak evimin huzuru için ses çıkarmayım mı? ailemde bana yaptıkları ile onlara karşı çok dolu ve bebegi gördüklerini vs aileme yansıtmamam ev huzuurm için en iyisimi dersiniz akıl verin.
Yaşadığınız sorunları bilmiyorum ama her ne olursa olsun eşinizin ailesi empati kurmanız size yardımcı olur nefret kin bunlar insanı yıpratan duygular ve siz ailesiniz bu aile tek sizin tarafınızla oluşmaz torunlarını görmeye hakları var hem aile huzurunuz için bile daha yapıcı daha affedici davranın

Ne gibi baskı yapıyorsun ki??
Eşinin en doğal hakkı bence ailesiyle görüşmesi çocuğunuzu göstermeside en doğal hakkı.. senin görüşmemende normal tabi..
dogum yaptım 10 gün annesi evime gelmedi çocuk mevliti yaptım ailesi kardeşi akrabaları kimse gelmedi bebeğime dogum günü yaptım gelmediler.çalışıyorum borcumuz çok 1 hafta sen 1 hafta annem baksın bebeğime dedim bakmadılar ve ağza gelmedik laflar ettiler.tek destekcim ailem.bebegimde çok zor bir bebek.annem zavallı bebek büyütüyor onların da vıcık vıcık sevgi gösterisinde bulunmasından nefret ediyorum ve benim kötü günümde yanımd aolmayana göstermeyeceksin diye baskı yaptım.

Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Diğer problemlerinizi bilemiyorum tabiki, belki de haklısınız bu kininizde.

Ama torunlarını göstermemek gibi birşey yapmayın bence. Baktiniz çocuk büyüdükten sonra onu dolduruyorlar size karşı, yalan yanlış şeyler sokuyorlar kafasına o zaman birşey diyemem.
bende şuanda sadece zamana bırakma kararı aldım.

Tek bildiğim bu kadar nefret sizin için iyi değil
inanaın böyle biri değildim yemin ederim ama artık çok taviz verdim.teefonuma neredeyim diye program yükleyip onu bile takip etmek istedi annesi.bende anne gerek yok buna dedim.çay doldurdum çay içiyordu bende mutfaga gittim geldi arkamdan çayı lavobaya serpti suratıma baktı gitti ne dersin buna orada sıkacaksın gırtlagını ama ben neyaptım sustum agzımı açmadım daha bunun gibi onlarcası.

benden tavsiye asla aramız bozulacak diye kendini ezdirme yemine derim 5 yıl boyunca agzımı açmadım tek kötü söz etmedim evime gelene gittigim yere aileme herşeye burnunu soktu annesi.5 yılda belki 20 defa kavga gördüm ve sonu 2-3 ay görüşmemek sonra sar başa oldu.babası ameliyat oldu konuşamadıgı için geçmiş olsun diye mesaj attım görüşmeme ragmen.bana gelen mesaj terbiyesiz oldu.ben terbiyesizlik yapmadım hiç bir zaman son sözüm bu yazdım yolladım(eşim yanlarındaydı annesi atmış o mesajı) bu saatten sonra asla kendimi ezdirmeyi düşünmüyorum keşke şimdiki aklım 5 yıl önce olsaymış da onlara gelin nasıl olur gösterip kul köle yapsaymışım kendime.
Eşin annesinin attığı msjı bilerek sessiz mi kalıyor yani..

Eşin annesinin attığı msjı bilerek sessiz mi kalıyor yani..
bana geldi attıgın mesaj için çok teşekkür ederim sen sana yakışanı yaptın senın karakterine bu uygundu o da her zaman ki gibi ona yakışanı yaptı karaktersizlik ve bunu onada söyledim dedi eee yani dedim sonuçççç aynı örüşüyorsun nayıyım annem babam ailem atamıyorum iki ateşin arasındayım diyor.

inanaın böyle biri değildim yemin ederim ama artık çok taviz verdim.teefonuma neredeyim diye program yükleyip onu bile takip etmek istedi annesi.bende anne gerek yok buna dedim.çay doldurdum çay içiyordu bende mutfaga gittim geldi arkamdan çayı lavobaya serpti suratıma baktı gitti ne dersin buna orada sıkacaksın gırtlagını ama ben neyaptım sustum agzımı açmadım daha bunun gibi onlarcası.
Deli midir nedir niye böyle takip programı indirmek istiyor ki niye takip etmek istiyor..??
Sende deseydin ya "hayırdır anne zamanında kocanı çok boynuzladın heralde ki gelinindende şüpheleniyorsun galiba" deyip kapı dışarı atsaydın..
Ay ben sinir oldum burda...

Back
X