Siz olsanız ne yapardınız?

Doğru adamları seçemedigim içindir, şansızimdir olamaz mı ? Aldatılan insanın nasil bir suçu olabilir. Yatma hayali kuran adam bende bunu bulamayınca beni de kaybetmek istemiyor ve bir yandan yatmak takılmak istiyor nefsine hakim olamıyordur vs vs. Bu durumda aldatılmamak için yatmam gerekiyordu hepsiyle bunu mu diyorsunuz?

Sevip sevmediğime bir türlü emin olamıyorum çünkü kararsızlık benim hastalığım maalesef. Hiçbir şeyden emin olamıyorum ve artık emin olmak istiyorum. Sevmiyorsam sebebi tip mi seviyorsam bunu fark etmek istiyorum. Kırıcı bir şey olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. O da şaşkın benim ona bakmam konusunda zaten ben de ona ben seninle mutluyum diye cevap veriyorum beğeniyorum diyorum.

eğer bir insan hakkında ikileme düşüyorsanız sevmiyorsunuz demektir,sevgi nettir,soru işareti barındırmaz,sevince kusur görmezsiniz,millet söyler siz yinede görmezsiniz,sevmediğiniz bir insanın suan bile gözünüze batan fiziksel özellikleri ileride dahada fazla gözünüze görünür

sevgiliniz çok kısa boylu ama sizden uzunsa siz de çok çok kısa boylusunuz demektir. e sorun ne anlamadım ben

Doğru

Baştaki beğeni hissi yok, uzak mesafe ilişkisi adamın kötü yonlerini görme ihtimali yok. Aldatmiyor ama diye evlenilmez. Nasıl karar verebilirsiniz ki? Aynı şehirde uzun vakit geçirmeniz lazım.
Ben hep kısa boylu adamları severim. Benim böyle kısa boylu bir arkadaşım( normal, yasca küçük) bana dertlenmisti kimse beğenmiyor diye nasıl gaz verdiysem kısa boylular daha seksi diye bir sürü sevgilisi oldu. Hala der abla kısmetini açtın diye.

Önce ona olan duygunuz sevgi mi hayranlik mi buna karar verin. Etrafın fikri sizi etkiliyor şayet seviyorsanız çevrenizi duymamalisiniz. Takintili biriyseniz olay evliliğe baglansa bile kimseden bişey duymasaniz dahi kesin yanıma yakistirmiyorlar arkamızdan gülüyorlar diye kuruntu yapma ihtimaliniz var bu durumda mutsuz bir evlilik yaşamış olursunuz ..

Kendinizi neden bu kadar yerdiniz onu anlamadim kimse kimseden üstün değil. Bu hislerinizi umarım karşı tarafa yansıtıp kaf dağının tepelerine cikarmiyorsunuzdur. Fiziksel özelliklere takılmayın önemli olan anlaşıp mutlu olabilmek herşeyden ziyade çok iyi arkadaş olabilmek.

Evet anlaşıyoruz ve çok mutluyuz. Tabi bazen anlaşmazlıklar oluyor onu da tolere ediyoruz

Özgüveni yerinde onun da zaten beni o etkiliyor

Sanırım bir psikologa gitmeliyim

sizin niye bu kadar düşmanınız var ve neden çekemiyorlar ben buraya takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…