Siz olsanız ne yapardınız . Tüp bebek süreci ve kv

Okurken şiştim. Bu nedir yahu.
Tüp bebekle anne oldum evliliğimin 8. Yılında. Kimin bebeği olsa müjde verirdi kadın. Bide üzülmeyin bizimde olacak derdi. Ay neysek irtibatimiz kalmadı. Hiç takılmayın ve tedavinize odaklanın. Gönlünüzce olsun inşallah.

karıssınlar demıyorum ki zaten
ama aylardır ayın 15 gunu hastanedeyım
eğer bu kişi anne ise
bir nasılsınız demeli bence.
e demıyorsa da cocugum olunca sevgiden gebermiş gbi numara yapmasın

arkadasım biz aynı sehırde yasıyoruz, ama ben soylemiyorum tedavileri
farkettim ki cok telaslılar ve herseyi fazlaca kafaya takıyorlar
yani moral verip destek olacaklarına bir de onlar ah ah vah aeder iyce moralim bozulur
bence uzakta olması , bişey de sormaması iyi bişey

fazla sey bekliyorsun artık 5 senedir tanıdıgın kv de.
ha dersen ki soyle olsun böyle olsun olmuyor canım. herkesin kv desiyle bir mesafesi oluyor
bak benim annemle bile var, 41 yasındayım, ama huyu ah ah vah vah dısında otesıne gecmezü, maalesef cok ozverılı bır ınsan degıl

bır de tup bebek-asılama, cocuk ıcın ugrasmak oyle ozel bır donem ki, basından gecmeyen kimse uygun sekılde davranamayabilir

en yakın arkadasların bile

biliyorum yalancı iyilikleri sınır bozucu ama kimsdeden bişey bekleme, beklememek de kotu bişey değil

Evet kimseden birsey beklemeyeceksin cidden bunu cok iyi anladım

Selam dream. Umarim tedavin en kisa surede olumlu sonuc verir. Kendin icin,sagligin icin dikkatli ol, moralin hep yuksek olsun. Canimsin.
Kv ve tayfasi hakkinda hos bir gelisme var mi diye okudum ama baktim ki eski tas eski hamamlar masallah :) sen bu isi cok guzel kotariyorsun, tavir da yapmiyorsun,gayet de acik sozlusun,neyse dusuncen yuzlerine zaten soyluyorsun. Bosver, birak boyle kalsinlar. Bir nasilsiniz demeyi bilmeyen degisik bir turler zaten.
Guzel haberlerini bekliyorum sevgiler opucukler

Valla güzel haberler için hiç umudum yok artık
Sen biliyorsun eskiden çok umursamıyordum ama artık canım sıkılıyor bu cocuk olmama durumuma

Katıldım başından geçen bile nasıl davranacağını kestiremiyor

Benim tüp bebeğin var ama kimse bilmiyor aileler vs

Görümcem de tüp bebek yaptırdı olmadı vs

En son yaptırırken gelip söyledi bir daha deniyoruz diye dinledim onu o gün

Sonra gelip anlattı destek mi bekliyor acaba dedim

Telefon mu etsem dedim

Bir kere aradım ne oldu dedim işte yumurtalar toplandı vs dedi

Sonra transfer öncesi az yumurta döllenmiş vs söyledi sonra transfer oldu hatta bir arkadaşa gittik
Bayramdı da griptim vs evde yattım dedi
Öpnwyelim seni dedik
sofraya vs yardım edeyim dedi etme hastasın otur benim oğlana bak vs dedim

Sonraki günlerde olmadı diye söylemek zorunda hissetti kendini diyecek bir şey de bulamadım

Ben bu konuda ketum olmaktan sadece eş ile başbaşa bu süreci çözmekten yanayım

Hatta annem doğuma bizim şehre geldi doğum için randevumuz olduğu gün sabahtan da onu götürmedik doğumdan sonra geldi böylelikle tüp bebek muhabbetini de öğrenmedi

Valla güzel haberler için hiç umudum yok artık
Sen biliyorsun eskiden çok umursamıyordum ama artık canım sıkılıyor bu cocuk olmama durumuma
Keske yakininda olsam, benim sacmasapan konusmalarim belki yuzunu guldururdu. Oyle deme, sen benden daha iyi biliyorsun kader kismet meselelerini. Inan bana olacak bebis hayirlisiyla. Senin bu muhabbetten hoslanmadigini bildigim icin soylemediydim. Ben bugune kadar hic yanilmadim valla olacak. Sadece sabir. Sadece zaman.

Laf sokmuyorum
Buz gibi konusuyorum o ona yeter
Eskiden anne derdim nişanlı iken
Snr x anne demeye basladım
Şimdi siz diyorum:)

canım ben seni anlıyorum biraz
biz 38 de evlendik, esimin 2 sene suren bir evliliğiolmus benden once
beni normalde cok seviyorlardı, ancak sonucta ayrı bir aile oldukca(mesela onların yazlıgına gitmedik ilk bayram(ki bu arada zaten butun sene aynı sehirdeyiz her hafta gorustuk, esimin hiç tatılı olamıyor ben de yogunum diye tatıle cıktıkbayramda), bana tavırları ogullarını onlardan koparmısım gibi arada surekli laf sokan igneleyici bir usluba donustu birdenbire. ki sizin gibi bütün herseyimizi eşimle yaptık, hiç bir sey beklemedim dugun vs de. geleneksel bir ilişki yok yani.

cok uzulmustum, nedenini de anlamıyorum, o arada dusuk yaptım tup felan bi de o sehirde tek yakınım onlardı onlara bile anlatamadım anladım huylarını...dusun bir de aynı sehırdesin , anlıyorum seni

benim kv de kp aslında iyi ınsanlar(yani komsum olsa hakketen cok severim:)) ama iş ogullarına gelince değişiyor demek.
inan ben eşimle biraz yakınlaşayım yanında (yani bana sarılsın , ya da elimi tutsun) istemeden huzursuzlanır, ustune bana kesin laf soyler(ya şişmanlaşmısımdır, ya bişeydir felan:)) kendisini farkında oldugunu bile zannetmiyorum. ama ben de hakketen sogudum , az gorusmeye calısıyorum..

çok olgun bir karakter degilse boyle oluyor bu işler demek
uzak dur canım, kafana da tokadan baska bişi takma

Ü
Evet benimkiler de komsu olarak çok iyi yardımsever insanlar
Ama biz zorluk cekelim diye ellerinden geleni yapmıs ınsanlar
Görümcem acısından bakarsan cok iyi anne babalar
Bosanmıs kızlarına kol kanat gerdiler iki toruna da ve en iyi sartlarda yasıyorlar

Ama eşime gelince kıskanmak hat safhada
Biz de bayramlarda tatil yapıyoruz
Kv bize de trip yapıyor ama bizim de tek tatilimiz o m cburuz
Aynen oğullarını ailesinden koparmısız gbi
Resmen karsı tavır alıyorlar

evlendikten sonra annenle bile paylaşamıyorsun birseyleri değil mi; ben tüp bebek yapacagımızı söylediigmde agzımı aramaıstı ben de eşimde mi sorun diye; o hassasiyet içinde çok sinirlendim. bence zaten aileler biraz uzak durmalı, cunku çocuk ve tüp mesleleri kesinlikle karı koca ilişkisi içinde. mahrem

14 bin tl mi abooovvv

Benim annem hayvanlara cok odaklandı son birkac yıldır
Onların bakımı ile ilgileniyor
Ben durumu soyledım anneme üzüldü
Tek olumsuz sey soylemedi ama mesela
Asılama için dr a cok sık gttim
Annem hayvanlarla ugrasmaktan beni unutuyırdu bazen
Mesela sonucu bugun alacagımı da unutmus
Aradım gündüz
Ben anneme birsey anlatıyorum o bana kedi mamalarıni anlatıyor:)
Eve geldim aksam
Eşim sehir dısında suanda ben annemde kalıyorum
Aklına gelip sormadı mesela
Ben üzülünce de çok kapris yapıyorsun insan unutabilir diyor
Ben de unutmaması gerek diye düşünüyorum:)

Kaynananın yaptığını bana öz annem yaptığı için garip gelmiyor... sen yine kaynana de mesafe koy merhaba merhaba da bırak iletişimi. Bende o da kalmadı. Koptuk oldu bitti..

Ben düşük yaptığımda bile gelip milletin doğumunu hamileliğini anlattı annem , ben de etkilenmediğim için kötüye yormadım hiç de sonradan sonradan meğer hepsi beni üzmek içinmiş anladım.

Aşılamada tutma ihtimali düşük zaten biliyorsun üzme kendini , benim de aşılama olumsuz oldu. Şimdi tüp bebekle hamileyim , ne maddi ne manevi kimse olmadı benim de yanımda, düşük yaptığımda gerçek yüzlerini gösterdikleri için de zaten be aşılama yaptırdığımı ne tüp bebek yaptırdığımı söylemedim kimseye. 10 haftalıkken söyledim anneme hamileyim diye düşün. Onu da söylemeseymişim keşke , bebeğinin doğacağı ne belli diyecek kadar da kendini kaybetti çünkü..

14 bin tl mi abooovvv

Evet biz evlenince eşim issiz kaldı 5 ay
Parasızlıktan geberdik :)
Çıkarıp da bir 100 tl yollamadılar:)
Bir de anlatırlar
Diğer torunları için
Onun balesi ayda 1000 tl
Diğerinin yüzme kursu ayda 500 tl
İkisinin servisi ayda 1500 tl
E görümce benim eşim evlenince işten cıktı:)
Bosanmıs kendisi ailesi ile yasıyor
E görümcenin ve 3 cocugun özel sağlık sigortaları bilme kac tl:)
Kocama gelince de sallan sallana geldiler
Hem de eşim issiz kaldıgında düşün
Bir de duygu sömürüsü yapar kv
Herkes ogluna düşkündür ama benim sevgim cok baska der:)
Çok afedersin adamla t..ak gecer gibi
Bir paket türk kahvesi almıs getirmiş taaa istanbuldan:))

Canım ya
Çok üzüldüm cidden
Çok da duygulandım inan
Allah insallah sağlıkla kucagjna almayı nasip etsin
Ben de kv deye aşılamayı vs hiç soylemedim ki
Tedaviye basladıgımızı da soylemedim
O konusmamızla kaldı hersey işte bir bucuk sene evvel falan
İnşallah yavrunu kolaylıkla al kucagına
Sağlıklı uslu hayırlı evlat olsn

kv ye anlatmakla iyo cesaret etmişsin. bende diğer ay tedaviye başlıcam gibi duruyor. şuan kistlerle uğraşıyorum. daha anneme bile demedim. demem sanırım.

Ya bunların hepsimi böyle di cem ama iyileri de vardır heralde.Bizimkilerde sizde severler ama paralar hep onur çocuklara gider.Aynen sizin gibi bize gelir koltukları beğenmez yeni alın der sanki bizim aklımız etmiyo hani para deyince yok olur.

kv ye anlatmakla iyo cesaret etmişsin. bende diğer ay tedaviye başlıcam gibi duruyor. şuan kistlerle uğraşıyorum. daha anneme bile demedim. demem sanırım.
Ben durup dururken anlatmadım ki
Zaten ilk 3 sene hiçkimseye birsey demedim
O an cok üstüme geldi ordaki samimi komsuları
Ben de garip oldum ve duygusallık yapıp paylastım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…