- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.959
sebep var bizdeBundan sonra kendi içinde yaşarsın sadece .
Başla doktorlara da gidin canım bazen sebepsiz diyorlar aslında bulamadıkları için ama sebepsiz şey olmaz
mayıs haziranda tüp bebek yaptıracağiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebep var bizdeBundan sonra kendi içinde yaşarsın sadece .
Başla doktorlara da gidin canım bazen sebepsiz diyorlar aslında bulamadıkları için ama sebepsiz şey olmaz
Maliyeti ne kadar ortalamasebep var bizde
mayıs haziranda tüp bebek yaptıracağiz :)
ben uludağ üni de yaptıracagım cnmMaliyeti ne kadar ortalama
Yaşamış birisi olarak rabbim tez vakitte size nur topu gibi evlatlar versin InşAllah.ben uludağ üni de yaptıracagım cnm
ilaçlar hariç 1.500 tl
özel hastanelerde 7.500 den baslıyor ancak bu fiyat ektralarla 15 bine çıkıyor.
özeller işi ticarete dökmüş , çok güvenmıyorum şuanda
ilki tutmazsa ist da bahçecide ya da memorialde yaptırcağım
Nasipse zaten özel devlet fark etmez ki canım . Inşallah olur .ben uludağ üni de yaptıracagım cnm
ilaçlar hariç 1.500 tl
amin teşekkürlerNasipse zaten özel devlet fark etmez ki canım . Inşallah olur .
Benim bir yakınım eşinde sorun vardı . 8 senedir çocukları olmuyordu defalarca denediler tedavi aşılama hepsini şimdi ikizlere hamile . Darısı senin basına inşallah :))
amin teşekkürlerYaşamış birisi olarak rabbim tez vakitte size nur topu gibi evlatlar versin InşAllah.
tüp bebek yaptıracağım benHic üzülme sıkma canını zaten stres çok önemli burda. Benim de olmuyor bebişim Allahin takdiri veren allah vermeyen allah.. eşinle mutluluğuna bak.
Bi de kırmızı reishi mantarını dene (ben daha demedim)
bahçeci çok iyi. Oraya gidip memnun kalmayan görmedim. En son çok yakın bi dostum orda yaptırmıştı. Oraya gerek kalmadan bebeğinize bi an önce hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun inşallah.ben uludağ üni de yaptıracagım cnm
ilaçlar hariç 1.500 tl
İnşallah aminbahçeci çok iyi. Oraya gidip memnun kalmayan görmedim. En son çok yakın bi dostum orda yaptırmıştı. Oraya gerek kalmadan bebeğinize bi an önce hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun inşallah.
Tüp bebek tedavisi çok emekli zahmetli bi süreç özellikle anne adayı için.. emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum yürekten..
aşılamam tutmadı maalesef kaan aydosa tedaviye gidecek eşim sperm dna hasarına fln bakılcak Kaan hoca erkek infertilitede bir numaraymış bnde sorun yok bekleyeceğiz en son çare tüp bebekyazın aşılama yaptırıyordun sanki sen de
şuanda ne durumdasın ?
ne biçim yorum bu yaa konu burda maddiyat mı o beklemiyor ki beklenti yok sorun onların ev alçağız şunu yapacağız deyip devamını getirmemeleri aynı şeyleri bnde yaşadım kimse kimseden bişe beklemiyor ama boş boş vaatler vermenin de anlamı yokNeden sizi pofpoflamadım diye mi saçma.
Maddiyatan sürekli dem vuran sizsiniz.
Yine söylüyorum kimse size ev araba almak zorunda değil.
Babanız acaba ne yaptı da eşinizi meslek sahibi yaptı?
evet asılamanın tutmadıgıı bılıyordumaşılamam tutmadı maalesef kaan aydosa tedaviye gidecek eşim sperm dna hasarına fln bakılcak Kaan hoca erkek infertilitede bir numaraymış bnde sorun yok bekleyeceğiz en son çare tüp bebek
evet benim bir beklentim yok zatenne biçim yorum bu yaa konu burda maddiyat mı o beklemiyor ki beklenti yok sorun onların ev alçağız şunu yapacağız deyip devamını getirmemeleri aynı şeyleri bnde yaşadım kimse kimseden bişe beklemiyor ama boş boş vaatler vermenin de anlamı yok
ne diyeceğimi bilemedim yorum yapmadan da geçemedim konuna :)
Öncelikle size bu kv ve ailesinden zerre yardım gelmez onu anladım gereksiz insanlar biraz sanki .. bırakın uzak olsunlar, sormasınlar, ilgilenmesinler, gelmesinler... inan daha mutlu olursun.
Çocuk konusun da da canını hiç sıkma.. rabbimin taktiri.. inşallah en yakın zaman da bebişin ya da bebişlerin olur çocuğa doyarsın sağ Salim kucağına alırsın :)
Şu zalıım kv de takmazsın :)