Siz olsanız ne yapardınız . Tüp bebek süreci ve kv

Para sorun değil
Yaptırırım ama tutmayıp yıkılmaktan korkuyorum yine
Lütfen korkmayın, elbette nasip bu işler. Ama korkular negatif etkiliyor herşeyi. Siz kadının samimiyetine zaten inanmıyorsunuz. Halinizi hatrınızı sorsa nolur. Hiç üzmeyin kendinizi. Sormamaları daha iyi . Sorsa bile imalı imalı sorar, ya da başka bişey bulur can sıkarlardı. Sormadıklarına sevinin bence. Rabbim inşallah nasip eder bir evlat bu dönemlerde çok hassas olursunuz tabi , biraz ince düşünülmesine ihtiyacınız var ancak bunu eşinizden, kendi ailenizden bekleyin.

Teşekkür ediyorum çok

Korkacak birşey yok denemeden bilemezsin ki
Bence yaşımız geçiyor bundan da korkalım
Senin yas kaç
Fakültede muayene sırası beklerken sohbet ediyorum
Birisi diyor 3 tüp yaptım birisi diyor 6 tüp yaptım
Biris dyor 4 asılama 3 tüp yaptım
Canım sıkılıyor
Hersey bahane aslında
Allah ol dese oluyor işte cidden

Ben anlattığın gibi birini tanıyorum :) istanbulda mi yaşıyor

Senin için üzgünüm .. Kadın her türlü rolünü iyi oynuyor demek ki ..şaşkınlık içinde okudum .bunlar nasıl oyunlar ..umarım esin oltaya gelmez .bu kadın çok tehlikeli, biraz da eğlenceli makara yap dur ..ciddi konuları paylaşabileceğin biri asla değil ..güvenilmez de ..

Umarım bir an önce çocuk sahibi olursun ve bu kadının söylediklerini takacak vaktin kalmaz ..

Teyzeyı yetenek sizsiniz e yollamayı düşündünüz mü hiç , çok iyi rol kesiyor

Evet orda yasıyor canım
Eşim dediğim gbi bastan hatalarını soyluyordu ailesine
Ama annesi yön değişince eşim de daha hosgorulu oldu
Suanda annemin huyunu biliyorum
He he deyip geçiyorum
Sen de arama sorma diyor
Ama eşim he he dedikce
Kadın bizi salak yerine koydugunu sanıyor
Ben buna da cok bozuluyorum

29 um ben 1. Tüpte oldu olmasaydı 2 3 4 5 6 7 gittiği yere kadar korkma canım olacağına inan allahın izniyle olur
Bir arkadaşımin 6. Da oldu ama oldu mu oldu hepsini unuttum şimdi diyor kendisi annemle yaşıt yılmadan devam et ..

cok ilginc gercekten ama sizi bu konuda sikip bunaltmamak icin olabilirmi herkesin dusuncesi farkli tabi bir yndan baska gebelik dogumlara verdigi tepkilerde ilginc tlf acip anlatmasi tam bir tutarsizlik.benim es aileside tam tersi kvalidem cok merakli evlendigimizden cocuk olacagi zamana kadar her ayrintiyi sorar ogrenmek bilmek ister bu kadarida kotu bir turlu ortassini bulamiyorlar

Bir insana yapilacak verilecek en buyuk ceza; onu yoksaymakmis. Cok unlu bir psikiyrtin kitabinda okudum bunu bugun. Benden sana tavsiye umursama ve onlari hayatindan cikar... sen tedavine odaklan onemli olan sen ve kocan gerisini gorme umursama...

Keşke başta paylasmasaydın. İnsan az çok kim hangi niyetle yanında anlıyor. Bende tüp bebek sürecindeyim. İlk negatifimi aldım şimdi tekrar sonuç bekliyorum. Ama diğer tarafın haberi yok olursa gerilirim. O yüzden gerek duymadım. Zaten bana soru soramıyorlar. Görümce olacak kadın ilk bebeğimin kalbi durduğunda bir iki laf sokmaya yeltendi. Bir kaç kez sabrettim baktım olmuyor. Sende baya dert edindin bu çocuk isini ama benimle değil kardeşinle konuşmalısın. Sıkıntı bende değil dedim. Konu bıçak gibi kesildi. Sorsalar ne sormasalar ne keyfine bak boşver.

Sen de artık açık açık dolandırmadan yüzüne söyle herşeyi. .madem seni düşünmüyor sen de onu düşünme ve gerektiğinde kırıcı olmaktan çekinme ..zaten kırıldığı için u dönüşü yapmış ,oglusu bırakır gider diye korkmuş muhtemelen ..

Esin Çok haklı ..sen kendini nafile yere niye sıkıntıya sokuyorsun ki ? Arama sorma ..on kere arıyorsa bir kere aç telefonu ..esin konuşurken yanında durma ..çık bi dolaş hava al ..stres de hamileligi etkiliyor ..

Aynen öyle oldu
Ben bozuldugumu belli edip
Ekmeğine yag sürmek onu sevindirmek istemiyorum

Bir insana yapilacak verilecek en buyuk ceza; onu yoksaymakmis. Cok unlu bir psikiyrtin kitabinda okudum bunu bugun. Benden sana tavsiye umursama ve onlari hayatindan cikar... sen tedavine odaklan onemli olan sen ve kocan gerisini gorme umursama...
O da beni yok sayıyor işte:)

Ne kadar düşüncesiler ya
Benim erkek kardesimin eşi dogum yaptı bir hafta oldu
Kardesim gündüz evi arıyor
Direkt bebeği soruyor karısına
Sürekli tembih ediyorım önce bebeği sorma bi eşine de sor o nasıl
Lohusa simdi tüm ilgi bebektedir
Kendini yanlız hissetmesin diyorum

Herkesi kendin gibi mi sandın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…