Hayir o sizinle ugrasiyor, kendi icinde buyuk savaslar veriyorO da beni yok sayıyor işte:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir o sizinle ugrasiyor, kendi icinde buyuk savaslar veriyorO da beni yok sayıyor işte:)
özelden yazabilirsin çok merak ettim etrafımda o kadar maaş alan kimse yok eminim tanımıyorumdur merak etmeBurda söyleyemem deşifre olucam diye korkuyorum:)
karıssınlar demıyorum ki zaten
ama aylardır ayın 15 gunu hastanedeyım
eğer bu kişi anne ise
bir nasılsınız demeli bence.
e demıyorsa da cocugum olunca sevgiden gebermiş gbi numara yapmasın
Evet kimseden birsey beklemeyeceksin cidden bunu cok iyi anladımarkadasım biz aynı sehırde yasıyoruz, ama ben soylemiyorum tedavileri
farkettim ki cok telaslılar ve herseyi fazlaca kafaya takıyorlar
yani moral verip destek olacaklarına bir de onlar ah ah vah aeder iyce moralim bozulur
bence uzakta olması , bişey de sormaması iyi bişey
fazla sey bekliyorsun artık 5 senedir tanıdıgın kv de.
ha dersen ki soyle olsun böyle olsun olmuyor canım. herkesin kv desiyle bir mesafesi oluyor
bak benim annemle bile var, 41 yasındayım, ama huyu ah ah vah vah dısında otesıne gecmezü, maalesef cok ozverılı bır ınsan degıl
bır de tup bebek-asılama, cocuk ıcın ugrasmak oyle ozel bır donem ki, basından gecmeyen kimse uygun sekılde davranamayabilir
en yakın arkadasların bile
biliyorum yalancı iyilikleri sınır bozucu ama kimsdeden bişey bekleme, beklememek de kotu bişey değil
Valla güzel haberler için hiç umudum yok artıkSelam dream. Umarim tedavin en kisa surede olumlu sonuc verir. Kendin icin,sagligin icin dikkatli ol, moralin hep yuksek olsun. Canimsin.
Kv ve tayfasi hakkinda hos bir gelisme var mi diye okudum ama baktim ki eski tas eski hamamlar masallah :) sen bu isi cok guzel kotariyorsun, tavir da yapmiyorsun,gayet de acik sozlusun,neyse dusuncen yuzlerine zaten soyluyorsun. Bosver, birak boyle kalsinlar. Bir nasilsiniz demeyi bilmeyen degisik bir turler zaten.
Guzel haberlerini bekliyorum sevgiler opucukler
arkadasım biz aynı sehırde yasıyoruz, ama ben soylemiyorum tedavileri
farkettim ki cok telaslılar ve herseyi fazlaca kafaya takıyorlar
yani moral verip destek olacaklarına bir de onlar ah ah vah aeder iyce moralim bozulur
bence uzakta olması , bişey de sormaması iyi bişey
fazla sey bekliyorsun artık 5 senedir tanıdıgın kv de.
ha dersen ki soyle olsun böyle olsun olmuyor canım. herkesin kv desiyle bir mesafesi oluyor
bak benim annemle bile var, 41 yasındayım, ama huyu ah ah vah vah dısında otesıne gecmezü, maalesef cok ozverılı bır ınsan degıl
bır de tup bebek-asılama, cocuk ıcın ugrasmak oyle ozel bır donem ki, basından gecmeyen kimse uygun sekılde davranamayabilir
en yakın arkadasların bile
biliyorum yalancı iyilikleri sınır bozucu ama kimsdeden bişey bekleme, beklememek de kotu bişey değil
Keske yakininda olsam, benim sacmasapan konusmalarim belki yuzunu guldururdu. Oyle deme, sen benden daha iyi biliyorsun kader kismet meselelerini. Inan bana olacak bebis hayirlisiyla. Senin bu muhabbetten hoslanmadigini bildigim icin soylemediydim. Ben bugune kadar hic yanilmadim valla olacak. Sadece sabir. Sadece zaman.Valla güzel haberler için hiç umudum yok artık
Sen biliyorsun eskiden çok umursamıyordum ama artık canım sıkılıyor bu cocuk olmama durumuma
Laf sokmuyorum
Buz gibi konusuyorum o ona yeter
Eskiden anne derdim nişanlı iken
Snr x anne demeye basladım
Şimdi siz diyorum:)
Evet benimkiler de komsu olarak çok iyi yardımsever insanlarcanım ben seni anlıyorum biraz
biz 38 de evlendik, esimin 2 sene suren bir evliliğiolmus benden once
beni normalde cok seviyorlardı, ancak sonucta ayrı bir aile oldukca(mesela onların yazlıgına gitmedik ilk bayram(ki bu arada zaten butun sene aynı sehirdeyiz her hafta gorustuk, esimin hiç tatılı olamıyor ben de yogunum diye tatıle cıktıkbayramda), bana tavırları ogullarını onlardan koparmısım gibi arada surekli laf sokan igneleyici bir usluba donustu birdenbire. ki sizin gibi bütün herseyimizi eşimle yaptık, hiç bir sey beklemedim dugun vs de. geleneksel bir ilişki yok yani.
cok uzulmustum, nedenini de anlamıyorum, o arada dusuk yaptım tup felan bi de o sehirde tek yakınım onlardı onlara bile anlatamadım anladım huylarını...dusun bir de aynı sehırdesin , anlıyorum seni
benim kv de kp aslında iyi ınsanlar(yani komsum olsa hakketen cok severim:)) ama iş ogullarına gelince değişiyor demek.
inan ben eşimle biraz yakınlaşayım yanında (yani bana sarılsın , ya da elimi tutsun) istemeden huzursuzlanır, ustune bana kesin laf soyler(ya şişmanlaşmısımdır, ya bişeydir felan:)) kendisini farkında oldugunu bile zannetmiyorum. ama ben de hakketen sogudum , az gorusmeye calısıyorum..
çok olgun bir karakter degilse boyle oluyor bu işler demek
uzak dur canım, kafana da tokadan baska bişi takma
evlendikten sonra annenle bile paylaşamıyorsun birseyleri değil mi; ben tüp bebek yapacagımızı söylediigmde agzımı aramaıstı ben de eşimde mi sorun diye; o hassasiyet içinde çok sinirlendim. bence zaten aileler biraz uzak durmalı, cunku çocuk ve tüp mesleleri kesinlikle karı koca ilişkisi içinde. mahremKatıldım başından geçen bile nasıl davranacağını kestiremiyor
Benim tüp bebeğin var ama kimse bilmiyor aileler vs
Görümcem de tüp bebek yaptırdı olmadı vs
En son yaptırırken gelip söyledi bir daha deniyoruz diye dinledim onu o gün
Sonra gelip anlattı destek mi bekliyor acaba dedim
Telefon mu etsem dedim
Bir kere aradım ne oldu dedim işte yumurtalar toplandı vs dedi
Sonra transfer öncesi az yumurta döllenmiş vs söyledi sonra transfer oldu hatta bir arkadaşa gittik
Bayramdı da griptim vs evde yattım dedi
Öpnwyelim seni dedik
sofraya vs yardım edeyim dedi etme hastasın otur benim oğlana bak vs dedim
Sonraki günlerde olmadı diye söylemek zorunda hissetti kendini diyecek bir şey de bulamadım
Ben bu konuda ketum olmaktan sadece eş ile başbaşa bu süreci çözmekten yanayım
Hatta annem doğuma bizim şehre geldi doğum için randevumuz olduğu gün sabahtan da onu götürmedik doğumdan sonra geldi böylelikle tüp bebek muhabbetini de öğrenmedi
14 bin tl mi abooovvvevet ben samımıyeltlerıne inanmak ıstedım sadece
biz nişanlı iken cok severdım kv demi
bir kere konusu olmustu,
dedim ki, yeni evli olacağız eşimle elbet maddı zorluklarımız olur ılk aylar dedim
kv hemen atladı ; aaa bak duymamıs olayım biz varken ne sıkıntısı cekecesınız ask olsun dedı:)
evinizi alacağım dedi , almadı
eşimin arabası vardı bekarken o arabanın ruhsat ve ehlıyetını sakladı eşime vermedi:)
butun evin angarya işlerini benım arabayla hallettık ve eşimin arabası bıze 3 sene boyunca gelmedı
snr eşim olay cıkardı, ben arabamı satıp ev alacagım peşinat yapıp dedi.
kv 3 sene boyunce vermedi anahtar ve ruhsatı ama olay cıkarınca esım mecbur verdi ve bu sefer kv dedi ki; ,
allahtan tek dileğim oğlumun bir ev sahibi olmasıydı, allah gonlume göre verdi dedi
ben şok oldum.
hep böyleler
mesela bize gelir tv yı begenmez
daha buyuk ekran alsanıza der
ıyı anne bu suanda alamayız derız
ben alayım size der, tamam derız eşimle bilerek:)
sonra sorar eşim anne ne oldu dıye
ayyyy valla şuanda alamam borcum cok der
KP aylık 14 bin tl aylıgı var
kV de de emekli
durumları cok ıyı.
hep böyle kandırmaca içindeler
ben de tüp bebek olayında zaten para değildi mühim olan , yapmayacagı seyı vaat etmesı ve sonrasında bır telefon acmayıp ne yaptınız dahi dememesi.
Benim annem hayvanlara cok odaklandı son birkac yıldırevlendikten sonra annenle bile paylaşamıyorsun birseyleri değil mi; ben tüp bebek yapacagımızı söylediigmde agzımı aramaıstı ben de eşimde mi sorun diye; o hassasiyet içinde çok sinirlendim. bence zaten aileler biraz uzak durmalı, cunku çocuk ve tüp mesleleri kesinlikle karı koca ilişkisi içinde. mahrem
14 bin tl mi abooovvv
Canım yaKaynananın yaptığını bana öz annem yaptığı için garip gelmiyor... sen yine kaynana de mesafe koy merhaba merhaba da bırak iletişimi. Bende o da kalmadı. Koptuk oldu bitti..
Ben düşük yaptığımda bile gelip milletin doğumunu hamileliğini anlattı annem , ben de etkilenmediğim için kötüye yormadım hiç de sonradan sonradan meğer hepsi beni üzmek içinmiş anladım.
Aşılamada tutma ihtimali düşük zaten biliyorsun üzme kendini , benim de aşılama olumsuz oldu. Şimdi tüp bebekle hamileyim , ne maddi ne manevi kimse olmadı benim de yanımda, düşük yaptığımda gerçek yüzlerini gösterdikleri için de zaten be aşılama yaptırdığımı ne tüp bebek yaptırdığımı söylemedim kimseye. 10 haftalıkken söyledim anneme hamileyim diye düşün. Onu da söylemeseymişim keşke , bebeğinin doğacağı ne belli diyecek kadar da kendini kaybetti çünkü..
Ben durup dururken anlatmadım kikv ye anlatmakla iyo cesaret etmişsin. bende diğer ay tedaviye başlıcam gibi duruyor. şuan kistlerle uğraşıyorum. daha anneme bile demedim. demem sanırım.