Siz olsanız kabul eder miydiniz ?

Dövseydiniz kadını bari :) Ne bu şiddet ne bu celâl? Herkes fikrini yazmak ta serbest burada.Sizinle aynı şeyleri düşünmek zorunda değil ki.

fikrini yazsın ona bişey diyen yok ama dini karıştırınca o fikir olmuyor.
bir sorun bakalım konu sahibi hangi dinden? belki başka dine inanıyor?
bilip bilmeden kuran ayet karıştırılması dayatma oluyor yoksa fikrini söylemekte herkes serbest.
son 10 yıldır herkes çok dindarım pozlarına girdi resmen elalem dinsizmiş gibi.

Bende de durum böyleydi dün bozdum herşeyi evliliğe gitmeden kızı haklı gördüm ben paraya tamah edip huzurunu tehlikeye atmak istememiş bizde de dede ev verip üst kat dubleks i annesine verdi ama ikimizde birden yaşayacaktı. Evlilik iki kişinin verdiği kararla devam eden kurumdur ve buna dahil olanlar malesef o yuvayı yıpratırlar belki kızın kararlı tutumu bi sene sonra o Evde rahat oturmasına sebep olur

işin dini kısmına ben karışmam, bilmem, anlamam, ilgilenmem de ama insani boyuttan ele alalım. evet bir anne için istenmeme durumu çok kötü, kimse günün birine "istenmeyen" olmak istemez. yani zihniyet "hayır, asla kv ile oturmayı kabul etmem" zihniyeti olarak devam ederse insanların bazı durumda kendilerini çok yalnız hissetmeleri, insana ihtiyaç duymaları sorunu nasıl olacak. sonuçta insanın insana ihtiyacı vardır. ama bu işler Türkiye'de teorideki gibi yürümüyor. gelin ve kaynanalar hep düşman olduğu için sorun çıkıyor, aslında problem eve yerleşen kv değil, gelin ve kv anlaşmazlığı. Türkiye'de 1 sene sabret derler olur o 10 sene. insanımız biraz yüzsüz afedersiniz. elini veren kolunu kaptırıyor bizde.

niye bi ev için ben bi senemi istemediğim bi emrivaki ile geçireyim ki? dede burada iyi niyetli gibi görünüyor ama bence değil. yine de dıdının dısının işlerini konuşmak saçma geldi.

Dubleks evinde babasının hayrına vermiyor sonuçta.Yarin öbür gün geldiğinde ev büyük bir oda da annen kalsın diyecek..Gerçi 1 sene dul kadın tek kalamiyorda 1 sene sonra mı kalacak ?

Benim düğünümde sırf bana yardımcı olacak diye hayallerimin ve arzu ettiğim yaşamın önüne geçilmesine müsade ettirmem.
Aferin kıza da..
Fakat şunu da belirtmek gerekiyor ki madem askere gidecek o zaman bekleyip sonra evlenselerdi.Bizim milletimizin işi hep bir ters.

Çocuğun iş durumunu bilmiyorum şimdi bilip bilmeden de sallamayalım ama tabi dede lafıyla olmaz... sevgilime soracağım bugün çocuk ne iş yapıyormuş eğitimi neymiş buraya yazarım :)

Kiz once tamam diyip sonra vazgecmemis gayet asil bir davranis .Ikili oynamadığı icin takdir etmek lazim.

Kız haklı, 1 sene olacak 10 sene. Cocuk askerden gelince evlenseler boyle kavgalar olmazdi sanirim

Bi sene esim olmadan kv yle oturacam ki ev alsin dede bey isterse dunyayi onume sersin yine de kabul etmem

Katılıyorum sizde doğru bir karar vermişsiniz her şey parayla satın alınır ama mutluluk alınamıyor

niye bi ev için ben bi senemi istemediğim bi emrivaki ile geçireyim ki? dede burada iyi niyetli gibi görünüyor ama bence değil. yine de dıdının dısının işlerini konuşmak saçma geldi.

Sevgilimle bu konuda tartıştığımız için buraya sormak istedim tabi herkesin kendi hayatı bizi bağlamaz ama merak ettim yorumları çoğunluk benim gibi düşünmüş

konudan bağımsız olarak, mutluluklar :)

Valla bende bilmiyordum paravanlı düğün ilk defa duydum böyle bir olayda... gelin ve damat ayrı olmuyor gelenler ayrı oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…