Siz olsanız kabul eder miydiniz ?

Gelin kesinlikle hakli.
1 sene derler 20 sene beraber otururlar kabul etmemekle iyi yapmis.
Ayrica dugunde erkekler ve kadinlar arasina paravan koymayi da ilk kez duydum. Dede Orta Cag'da yasadigini mi saniyor acaba?

erkeğin annesi şimdi oğluyla yaşıyor oğlan askere gidiyo diye gelinle yaşayacak ,askerden dönünce kadın kendi evine mi geçecek ,hiç sanmıyorum dede çok uyanık maksat gelini kayınvalideyle yaşatmak nasılsa alışır gider diyor .annesi şimdi dedenin tabiriyle dul tek yaşayamıyor oğlu dönünce ne değişecek .aklınca kızı evle kandıracaklar .birde dubleks ev almaya niyetli ki adam kızı rahat etsin.

Kocam yoksa o evde ne münasabet sonradan hayatıma girmiş bir kadınla bir sene aynı evde beklemek . İyi biri bile olsa bence kabul edilmemeli . Geldiğine karıscak gıydıgıne gittiğine yediğine . Annesigilin evınde ya da kendi evınde yanlız beklesın kocasını . Bizim burda kızın biri kızı yurt dısına gitti bir sene calısmaya kaynanayla oturdu bekledi , öyle şeyler yasattıki kadın kız kocası gelir gelmez bosandı ben senin ailenle baş edemem diye .

Benim anlamadığım gelin hanım düğün salonundan çıkacağı ana kadar haremlik selamlık olacağını bilmiyormuymuş ?

para ile mutluluğun satın alınamayacağı açık

dede parmağımda oynatırım sanmış olmamış

lakin bu istekleri de nedense hep son aşamada ortaya çıkmış kendini akıllı sanmış

kızı aman huzursuzluk çıkmasın diye susar sanmış ama yanılmış

Parayi dede verince istedigi gibi yaptirmis her seyi.
Kiz hakli kesinlikle. Luks evin icinde huzur olmayinca napsin o evi.

Bildiklerim kız üni mezunu ama işi var mı bilmiyorum çocuğun ev alacak durumu yok kendisine ait birikimi falan yok eğitim durumu ne bilmiyorum
Kadını övmüş de herkes, işi gücü olmayan, henuz askere bile gitmemiş bir adamla evlenmiş. Dedenin parasına güvenmeseler, bir düzen oturtana kadar beklerlerdi. Kiraya nasıl çıkacak acaba? Koca askerde, kendi işi yok. Kusura bakmasın da her söyleneni kuzu kuzu yapacaklar, maddi bağımsızlıklari mi var sanki. Bu mu kişilikli olmak

Her sey olup bittikten sonra kafaya gore orda yaşayın burda yasayin diye milleti yonetemez dede bey..
Hem ne alaka, 1 sene sonra annesi yine dul olmayacak mi dedenin deyişiyle? Yalniz kalmayacak mi yine? Saçma..
Kiza baştan bi sey dememisler, dayatmayi kabul etmedi diye de kotu gozle bakamazlar, mecbur mu ayrica, herkes haddini bilsin..

Aşırı tepki vermiş ya daha sakin sakin de halledebilirdi. Bilmiyorum ya bu devirde ev almak çok zor. Eğer KV çok kötü biri değilse bir yıl dayanılabilirdi belki ama ben olsam zaten askere gitmeden evlenmezdim. Gitsin gelsin sonra evlenilir acelesi mı var

bence kayınvalidede bir sorun yoksa yani kavgacı falan değilse daha nişanlıyken bu kadar tepki üzerine çekmemeliydi.oturulabilirmiydi olabilirdi gibi ama kıza sormak lazım neden kabul etmediği birde belkide bizim bilmediğimiz kızın bildiği bişeyler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…