Siz olsanır böyle birisiyle evlenir miydiniz?

Efendi olduğu belli olmaz aynı eve girmeden efendilik ekmeğe sürüp yenmez birde daha çok değişir o bir 5 sene bilemedin 10 sene sonra çok erken evlendik hayatımı yaşayamadım sorumluluk sıkıldım olur.Bence o sorumluluğun alınması gereken yaş değil o çabuk bikarsiniz karsilikli

Evlenmek istiyorsan yaşın uygun. Ama aday uygun değil. Askerliğini yapsın iş bulsun evlenin.

Askere gitsin gelsin okulunu bitirsin işine girsin öyle münasip olur efendi olabilirde efendilik karın doyurmuyor malesef sizden geçinmeye alışırsa hiç bir şey yapmaz erkekler 30 olmadan olgunlaşmıyor malesef çocuk gibi uğraşırsınız

O yaşta ne evliliği? Erkek askerliğini yapsın, işini eline alsın, birikimini yapsın, sonra düşünürsün

Bu acele niye kardeşim? Güzel de mesleğin varmış.Az bekleyin ya,koca kolay bulunuyor.Guzel de mesleğin varmış.Daha da geliştir kendini,ek kurslara gidip sertifikalar al mesleğine ilgili.Yapma bu yanlışı kendine.

Bu acele niye kardeşim? Güzel de mesleğin varmış.Az bekleyin ya,koca kolay bulunuyor.Guzel de mesleğin varmış.Daha da geliştir kendini,ek kurslara gidip sertifikalar al mesleğine ilgili.Yapma bu yanlışı kendine.

Neden askerlik yapmamış mesleği olmayan biriyle evleneyim

Hakkaten ya 21 yaşında erkek mi olur 35 ten küçük olanlarla iki dakka muhabbet etsem ağızlarına kurekle vurasım geliyor, çoluk çombalak sevmiyorum

Evlenmem

Öncelikle o yaşlarda evlenmeyi hiç düşünmezdim. Önce hayatıma bakardım. Sevgili olmaya uygun biriyse ilişki yürütülür yok sorumsuz bir tipse ne sevgili olunur ne de evlenilir.

Bana göre sizin yaşınızda küçük. Yerinizde olsam orta yirmilerimde, ya 20'li yaşlarının sonlarında yada 30'lu yaşlarının başında olan biri ile evlenirdim. Hem o zaman sizde tam olarak ne istediğinizi bilecek yaşta olurdunuz.

21 yaşındayken evlenmezdim.
Kendim herhangi bir yaştayken, 22 yaşında olan biri ile evlenmezdim.
İşi olmayan, ekonomik olarak özgürleşememiş, düzenini kurmamış biri ile evlenmezdim.
Okulunu bitirmemiş biri ile evlenmezdim.
Eğer uzun dönem askerlik yapma niyeti varsa askerliğini henüz yapmamış biri ile evlenmezdim.

şimdiki kocamla evlenirdim zaten sınıf arkadaşımdı evlendik vallaha biz çok zorda kaldık parasız kaldık yıllarca eşyamız olmadı falan ama aşk vardı ..

Sizde ben ona bakarım sorun değil asker harçlığını falan yollarım diyorsanız evlenin çünkü aşk yok ortada

Başlığı okuyunca bile evlenmezdim dedim. Çünkü evlilik düşüncesinde “Ama” varsa o iş zor.

Kısa ve net hayır başka bir söze gerek bile yok.

Yaşınız daha küçük. Karşınızda ki erkek ise çocuk. Sevgili olabilirsiniz tabi sorduğunuz buysa ama evlilik için çok çok erken. Duygularınızın sizi aldatmasına izin vermeyin. Zaten acele edilecek bir durumda yok.

Adam dünyanın en iyi adamı da olsa, işi gücü yerinde bile olsa ben 21 yaşında kesseniz evlenmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…