- 8 Şubat 2024
- 4.103
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi benimgunum
-
Bu acele niye kardeşim? Güzel de mesleğin varmış.Az bekleyin ya,koca kolay bulunuyor.Guzel de mesleğin varmış.Daha da geliştir kendini,ek kurslara gidip sertifikalar al mesleğine ilgili.Yapma bu yanlışı kendine.Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
Bu acele niye kardeşim? Güzel de mesleğin varmış.Az bekleyin ya,koca kolay bulunuyor.Guzel de mesleğin varmış.Daha da geliştir kendini,ek kurslara gidip sertifikalar al mesleğine ilgili.Yapma bu yanlışı kendine.Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
Hakkaten ya 21 yaşında erkek mi olurAskere gitsin gelsin okulunu bitirsin işine girsin öyle münasip olur efendi olabilirde efendilik karın doyurmuyor malesef sizden geçinmeye alışırsa hiç bir şey yapmaz erkekler 30 olmadan olgunlaşmıyor malesef çocuk gibi uğraşırsınız
EvlenmemBir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
Başlığı okuyunca bile evlenmezdim dedim. Çünkü evlilik düşüncesinde “Ama” varsa o iş zor.Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
Erkeğin 30 yaş altı olanı zaten olgun değil aynen sana katılıyorumHakkaten ya 21 yaşında erkek mi olur35 ten küçük olanlarla iki dakka muhabbet etsem ağızlarına kurekle vurasım geliyor, çoluk çombalak sevmiyorum
Kısa ve net hayır başka bir söze gerek bile yok.Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?