Siz olsanır böyle birisiyle evlenir miydiniz?

benimgunum

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
7
1
6
22
Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22

22 yaşındaymışsınız. Bu durumda ortada ne mantık ne de aşk var. Hayatınıza bakın.

Kesinlikle hayır. Her seyi geçtim. Askerliğini bile yapmamış, mesleğini eline almamış. Bir gitsin gelsin. İşini, düzenini kursun. Sonra düşünürsün. Şimdi evlenip ne yapacaksın ona da babası bakıyordur daha muhtemelen. Evlenince de sen bakarsın artık. Öyle şey mi olur ? O iş yaş. Yapma, pişman olursun. Genceciksin daha. Yazık

Efendilik karın doyurmuyor bu devirde malesef. Aceleniz ne ki zaten? Önce bi askere gitsin düzenini kursun sonra önünüze bakarsınız daha çok küçüksünüz zaten.

Acelen ne bu yaşta?? Kaçıyor mu koca??

Tabiki hayır. Sen çalışıp kocaya mı bakacaksın?
Kazan paranı azıcık ye iç gez üstüne başına al. Yaşın daha küçük.
O da evlenmek istiyorsa gitsin askerliğini bitirsin işe girip biraz çalışıyor mu zora geliyor mu gör.
İpsiz sapsız parasız adamı ne yapacaksın?
Parasız saadet olmuyor şekerim. Cicim ayı geçip sadece sevişme olayından çıkınca mevzu bir yerden sonra sıkar tembel parasız adam. Öp kokla olayı taş çatlasın 3 ay götürür. Evine ekmeğini alıp gelemeyen adamdan koca olmaz. Kira ödeyecek para da yok kaynana dibine mi gideceksin.
Başına bela uzaklaş koşarak

Acele etmeye gerek yok. Yaşlarınız çok genç. Askerliğini yapar gelir, eli iş tutmaya başlar o zaman bir şeyler olacaksa olur. Niyeti ciddiyse ve sana karşı gerçekten ilgisi varsa zaten olacaksa o zamanda olur.

Birincisi yaşlarınız çok küçük baya gençsiniz. 2.si askerliği daha yapmamış, üstelik mesleği yok. Evlenmezdim tabiki. Birkaç sene daha tanışmaya devam edin. Askerliğini yapsın gelsin iş bulsun çalışsın. Sen okuyor musun peki?

Okuyan 21 yaşindaki bir erkekten koca olmaz eve kim bakacak? Ayni eve çıksaniz anlarsiniz aslinda yani bu cocuga ev acip okutacak misiniz? Boyle mi evlilik hayati olacak? Degil evlilik hayati birlikte bile yaşanmaz şu sartlarda.

Evlenmedim, eşim okulu bitirdi işe giremedi. Sınavları geçiyor mülakatlardA kalıyordu. Valla 8 sekiz sene atanmasını bekledim evlenmek için, o istedi ama ben istemedim. Aşıktım ama bu konuda mantığımla düşündüm

Daha yaşınız küçük bu yaşta evlenince pişmanlık kaçınılmaz oluyor sakın böyle bir hamle yapmayın

Hayır.

Ay Allah korusun o yaşlarda evlenilir mi

Bekle 26-28-30 u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…