- 8 Kasım 2023
- 7
- 1
- 6
- 22
- Konu Sahibi benimgunum
-
22 yaşındaymışsınız. Bu durumda ortada ne mantık ne de aşk var. Hayatınıza bakın.Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum
Acelen ne bu yaşta?? Kaçıyor mu koca??Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
Tabiki hayır. Sen çalışıp kocaya mı bakacaksın?Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
HormonlarAcelen ne bu yaşta?? Kaçıyor mu koca??
Birincisi yaşlarınız çok küçük baya gençsiniz. 2.si askerliği daha yapmamış, üstelik mesleği yok. Evlenmezdim tabiki. Birkaç sene daha tanışmaya devam edin. Askerliğini yapsın gelsin iş bulsun çalışsın. Sen okuyor musun peki?Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
Hayır.Bir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
Ay Allah korusun o yaşlarda evlenilir miBir kadın olduğunuzu kasaba tarzı bir yerde kuaförlük yaptığınızı düşünün. Karşıdaki erkek de henüz askerliğini yapmamış halen okuyan kesin bir mesleği olmayan biri ama efendi. Büyüklerimin ve benimle aynı durumda olanların fikirlerini ve ÖZELLİKLE TECRÜBELERİNİ merak ediyorum . EK not yaşlar 21 ve 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?