siz geçinebilirmiydiniz?

saol canım ya moral oldun bana..hayatımdaki öncelikleri sırasına dizemediğimi hissettim bu insanı endişelendiriyor,huzursuz ediyor..
ben yinede bi iş bakmalıyım ama nerden bulcam ya..

saol canım ya moral oldun bana..hayatımdaki öncelikleri sırasına dizemediğimi hissettim bu insanı endişelendiriyor,huzursuz ediyor..

gecen sene calısmıyodum eşim 800 alıyodu tam yettiriyoduk
bu sene calısıyorum eve iki misli giriyoo yine de hiç artımıyo
yani nekadar gelir varsa o kadarda gider var
ben cıkıyorum işten yetti gariiii

çalışmaya alışıncada evde oturmak çok zor oluyo ama yaa..bende 1,5 aydır evdeyim ve sıkıntıdan patlamak üzereyim..

bu arada kaç yıllık evliydin
barı evlilik tazmınatı al da işe yarasına.s.

senin için maddiyat mı önemli yoksa evindeki huzurmu
başka bi işte çalışabilirsin belki şimdiki işin kadar ii olmaz maaşı ama en azından evinle de eşinlede ilgilenebilirsin bence daha mutlu olursun

bencede bu işini bırakman doğru olur ama çalışmayı tamamen bırakma derim çünkü bu devirde bu parayla biraz zor geçinilir.üstelik hamilelikte düşündüğünüze göre çocuk gelmeden önce biraz daha düzenli bir iş bulup daha az ücretle bile olsa çalışmanı öneririm.bende çalışmıyorum şu an eşim öğretmen olduğu için onun kadar boş vakti olan bir iş yok tabiki ve o bensiz evde olmaktansa kıt kanaat geçinelim daha iyi düzenimiz bozulmaz diyor bilmiyorum şimdilik oğlısumla ilgileniyorum ama umarım hafif bir iş bulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…