kızlar çalışan ve evli bir bir bayanıma ama temmuz ayı sonu itibariyle işten ayrılmaya karar verdim hatta bu kararımı yöneticilerimlede konuştum.ikna etmeye çalıştılar ama bu şirkette çalışmak çok zor helede evli olarak calışlmak daha zor organizasyon şirketi ben satınalma birimindeyim .
hem satınalma biriminin işlerini hemde düzenlenen organizasyonlara katılmam gerekiyor haliylen organizasyonlar gece gec saatlerde olabiliyor..eşim ise isyanları oynuyor..
eşimin işi akşam 17:30 dedimmi bitiyor,haftasonuda tatil ayrıca benim ise akşam kaçta çıkacağım bile belli değil,evim ise o kadar düzensizdiki...:çok üzgünüm:
maaşımın iyi olması beni motive etti ve tam 2 sene çalıştım.. ama artık eşimde bende düzenli bir hayat istiyoruz gece 3 te evde olduğum günler çok oldu karşılığını maaşıma çok iyi yansıtıyorlar ama düzenin olmayınca insan mutlu olamıyor..:çok üzgünüm:
açıkça söylemek gerekirse ikisini aynı anda yürütemedim tam 2 sene denedim olmadı..
evimi temizleyip toparlasam eşimle ilgilenemiyorum eşimle ilgilensem evime bakamıyorum ee zaten en erken geldiğim saat akşam 22.00..
aslında kısacası şu; eşimin maaşı allah bereket versin 750 ytl ev kendimizin ufak tefek borçlarımız var ama kapatabiliriz....
ve ben işten cıkıyorum, sizce geçinilebilirmi yada sizler böyle bi gelirle geçinebilirmiydiniz?
bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim..fisfisfis