Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle kahve diyorum bu son resimden sonra ama burdakınden bıkaç ton daha cık
yaaaaaaaaaaaaaaaa ksılar valla kafam karıştı neyalan diyimmmmmm..bundan bikaç ton açık renk kumral demiii ama kaşlarım simsiyah onu demem lasımeyvahedigeldismile
hehe herseyin bi cözümü var:) memnun kaldigin güvendigin bi kaföre gidip sor arastir yavas yavas döndürürler kahverengiye ki cok bi islem gerekmez
bende beyaz tenliyim mavi siyah yapim diyorum, bazıları aaa yap süper olur diyo bazılarıysa aman sakın!! bende senin gibi tek renk olsun istiyorum alacalı her renkten değil )):
bu arada alıntı yapmassanız sevinirm
silcem ben de çünkü :)
cnm bende iki kez amvisiyah yapmıştım üniversitedeyken çok parlak duruyorrrrrr ilk boyadıgında ama aşırı şekilde dedigin giib kıyafetin boyuıun kısmı havlummm hep masmavi oluyorduu..bende pek sevmedimm zaten 4-5 yıkamadada o mavilikte gidiyordu:)benim saçımda mavisiyahtı , bütün kıyafetlerim mavi oldu en son galatasaraylı plaj havluma mavi boya damlayınca delirdim oryal kullandım ilk kez acillik oldum tavsiye etmem çok fena akıyo heryeri batırıyo :umursamaz:
tuh keske resimleri kaldırmasaydın nem :1no2:
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karamele bittimmm vallahiiiiiiiiiii nsl güzelsin öleeeeeeee:)
1. karamal
2.sarı
3.siyahh
ama neyalan diyim siyahtada pek bi seksi olmuşsun:):):):):)
karamel sanki senin orjinal saç rengin gibi dogal durmuş sarıda iseeeeeee kokoş bi havan var:)
kısacası hepside yakışmış bence:)kıs güzle olunca saçlar neyapsınki:jeyyar:![]()