• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç sert mi yoksa çekici mi gösterir?

bak son halimi koyayım ama reismden çektim makinaylaaaaa saçım aynı o renk oldu akınca..

.........................................

Son düzenleme:
kesinlikle kahve diyorum bu son resimden sonra ama burdakınden bıkaç ton daha cık

kesinlikle kahve diyorum bu son resimden sonra ama burdakınden bıkaç ton daha cık

yaaaaaaaaaaaaaaaa ksılar valla kafam karıştı neyalan diyimmmmmm..bundan bikaç ton açık renk kumral demiii ama kaşlarım simsiyah onu demem lasımeyvahedigeldismile

yaaaaaaaaaaaaaaaa ksılar valla kafam karıştı neyalan diyimmmmmm..bundan bikaç ton açık renk kumral demiii ama kaşlarım simsiyah onu demem lasımeyvahedigeldismile

olsun kaş da boyanıoorrr ne var:jeyyar:

ksılar teşekürler valla başınızı agrıttım son 3 sayfadır:)ama kafam karıştıı :):)yazın açık renkler çok güzel imreniyorum kumral sarı saçlara ama esmer olunca yapamam öle renkleri çikolata kahve yada koyu kahve yapayım ben en iyisi...:):):)

hehe herseyin bi cözümü var:) memnun kaldigin güvendigin bi kaföre gidip sor arastir yavas yavas döndürürler kahverengiye ki cok bi islem gerekmez

hehe herseyin bi cözümü var:) memnun kaldigin güvendigin bi kaföre gidip sor arastir yavas yavas döndürürler kahverengiye ki cok bi islem gerekmez

:asigim::1hug:a.s.sglun ksılar valla bu forumda olmssa siz olmasanız aklımda bisürü soru işareti kalırdı:)çok şükür böle fikir veriyorsunuzda daha iyi oluyor:):lepi:hihoyyyt

bence de çok dogruu yavas yavas deneye deneye en ıyısı

düğünden sonra albüm yapcam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel yorumlarınızı bekliycem az kaldı 3 haftacık:)

bende beyaz tenliyim mavi siyah yapim diyorum, bazıları aaa yap süper olur diyo bazılarıysa aman sakın!! bende senin gibi tek renk olsun istiyorum alacalı her renkten değil )):

benim saçımda mavisiyahtı , bütün kıyafetlerim mavi oldu en son galatasaraylı plaj havluma mavi boya damlayınca delirdim oryal kullandım ilk kez acillik oldum tavsiye etmem çok fena akıyo heryeri batırıyo :umursamaz:

karamellll.jpg

kızlar bu şuanki halim orta yolu bulanlardanım karamell saçlarım ve ben
esmerr.jpg

bu geçen sene mavi siyah olmuştum o halim kaşıma kadar esmerlik özentiliği bunu sırf beyaz tende ki orada hafif bronzum siyah sacın ne kadar sert bi ifade kattıgını göstermek ıcın ekledım
sarh.jpg

bu da sarışın halim baya eski bi resim daha net olanı bulamadım :S

diorum ki sarışınlıga dönsem mi????

bu arada alıntı yapmassanız sevinirm ;)
silcem ben de çünkü :)

bu arada alıntı yapmassanız sevinirm ;)
silcem ben de çünkü :)

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karamele bittimmm vallahiiiiiiiiiii nsl güzelsin öleeeeeeee:)
1. karamal
2.sarı
3.siyahh
ama neyalan diyim siyahtada pek bi seksi olmuşsun:):):):):)
karamel sanki senin orjinal saç rengin gibi dogal durmuş sarıda iseeeeeee kokoş bi havan var:)
kısacası hepside yakışmış bence:)kıs güzle olunca saçlar neyapsınki:jeyyar::nazar:

benim saçımda mavisiyahtı , bütün kıyafetlerim mavi oldu en son galatasaraylı plaj havluma mavi boya damlayınca delirdim oryal kullandım ilk kez acillik oldum tavsiye etmem çok fena akıyo heryeri batırıyo :umursamaz:
cnm bende iki kez amvisiyah yapmıştım üniversitedeyken çok parlak duruyorrrrrr ilk boyadıgında ama aşırı şekilde dedigin giib kıyafetin boyuıun kısmı havlummm hep masmavi oluyorduu..bende pek sevmedimm zaten 4-5 yıkamadada o mavilikte gidiyordu:)

tuh keske resimleri kaldırmasaydın nem :1no2:

cnm online oldugunda bidaha koyarım bakarsın olurmu:):):):)

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karamele bittimmm vallahiiiiiiiiiii nsl güzelsin öleeeeeeee:)
1. karamal
2.sarı
3.siyahh
ama neyalan diyim siyahtada pek bi seksi olmuşsun:):):):):)
karamel sanki senin orjinal saç rengin gibi dogal durmuş sarıda iseeeeeee kokoş bi havan var:)
kısacası hepside yakışmış bence:)kıs güzle olunca saçlar neyapsınki:jeyyar::nazar:

ayyyy saoll cnmmm bnmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gören gözlerinin güzelliğinden onlarr
bu arada gelinlk için sayfana da yaptım önerimi ama buraya da yazayım
yapışkan silikon sütyenlerden kullan
straplez elbisede ben öyle yapıormm cidden düşmüoo tutuoo

gecen koyu kahve boyadim sanki bütün cazibemi yitirmis gibi hissettim sonra kosa kosa siyah rengi aldim
boyadim kendime geldimopuyorumnanaktan
zevk meselesi tabi benim yüz hatlarim masum o yüzden sert gözükmüyor

Back
X