• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç sert mi yoksa çekici mi gösterir?

Canım eğer esmersen siyah yaptırma derim.
Gerçi daha önce siyah kullanmışsın.İçine hangisi sindiyse o renk kullan derim.
Bende çok kararsız kalmıştım geçen yıl saçımı siyaha boyamak konusunda.Bu yıl tekrar boyadım.

:1shok: 5,6 sene mi..Baya çokmuş ama demek ki size yakıştırıyorlardı. Bana annem bıu sana gitmedi, seni çok sert gösterdi fln derdi hep. Ben de baktım ki hoş değil bunaldım birkaç ay sonra.
Ee o zaman ne yapacağınıza karar vermeniz çok kolay olacaktır. Deneyimlemişsiniz yeterince zaten. (: Koyu kahvenin açılması daha kolay olduğu için ben onu yapsanız daha iyi olur diye düşündüm.

off banada öle gelio cnm siyah bu sıra pek bi moda tv de falan hep görüyorum biden imrendim..bide yakışıyorrrr ama cesaret edemedim offf nebilim karar veremedim koyu kahvede siyah gibi oluyorda nebilim of of:)

Canım eğer esmersen siyah yaptırma derim.
Gerçi daha önce siyah kullanmışsın.İçine hangisi sindiyse o renk kullan derim.
Bende çok kararsız kalmıştım geçen yıl saçımı siyaha boyamak konusunda.Bu yıl tekrar boyadım.

çok kararsız biriyim cnmm malesef:)hiç bizaman şunu yapcam diyipte yapamam ya daha güzlei varsa diye aklımda soru işareti kalır:)yoksa kahve ile siyah arasında çok bi fark yok ama gel görki karar verebilsem:)

çok kararsız biriyim cnmm malesef:)hiç bizaman şunu yapcam diyipte yapamam ya daha güzlei varsa diye aklımda soru işareti kalır:)yoksa kahve ile siyah arasında çok bi fark yok ama gel görki karar verebilsem:)

Canım bende senin gibi kararsızdım.
Sarı renkten sıkıldım ve bir anda gidip siyah saç boyası aldım ve boyadım.Pişmanda olmadım renkli gözlü ve beyaz tenliyim.Hatta yine boyadım.kaydirigubbakcemile3
Zaten bir anda boyatacaksan boyat.Sen daha önce siyaha boyamışsın zaten biliyorsun dert etmevereliniortak

Özellikle böyle güzel insanlar üstünde görünce hemen insanın saçını siyaha boyayası gelio.. Eğer Megan'a yakıştığı kadar çok yakışıyorsa kesinlikle boyamalısın.[

Son düzenleyen: Moderatör:
bence yüz hatlarıyla ve ten rengiyle alakalı .
yüzü bebeksi ten rengide çok beyaz olmamak şartyla boyatanlarda gayet güzel duruyor.
herkese çok yakışmayan bi renk

kafam karıştı:):):)

Son düzenleme:
Tatlım sende çikolata kahve falan da hoş durur

Nemin ten rengin aynı megan gibi zaten:)) yüz hatlarında cok düzgün ben siyahı sonuna dek destekliyorum hatta biliyorsun bende siyaha boyamak istiyorum ama tenim asırı beyaz oldugundan suratım lamba gibi ortaya cıkcak kusurlar belirginlesecek diye korkuyorum:))) düğünden dolayı tereddüt edersen sana asagidaki resmi gostereyim hepside koyu tenli ve siyah saclı:)

soldan alttaki kız sana cok benziyo zaten daha oncede solemiştim:))

Tatlım sende çikolata kahve falan da hoş durur
cnm çikolata kahvede kızıllık varya ben bıktım kızıl kulanmaktannnn kaydirigubbakcemile3ama onca renkten dedigin yibi çikolata kahvede iyi duruyor kızıla sarıyo göre bin katlı iyi luyor:)

tuonelacım cnm bnm sen biliyorsunki sana siyahı çok yakıştırdıgımı bak burdaki sayfaların hepsini oku beyaz tene siyahı daha çok yakıştırıyorlar esmeri isse bogar diyorlar:)onun için şanslısın kuzu hiç düşünme boya bence:)hele senin ekledigin resimleride gördüm ki iyicene azim geliyor ama korkuyorumda altıustu bi siyah renk niye bukdr kafamı yoruyorsam:)ama pimpirikliyim işte neyapayım:)kaydirigubbakcemile3

canım ya mesela bazı tonlar var kart siyah degilde cok siyaha yakın ama gunestede kızıl durmayan tonlar of ya katalog olsa gosterebilsem keske ne demek istedigimi iste oyle bi renk yapabilirimmm sende direk siyah risk almak istemiyosan oyle bir ton sec ama siyahında arkasındayım ben yakıscagına eminim:)):))))

açık tende siyah renk çok hoş duruyor esmere karamel renklri yakışır bence hem siyaha boyadın mı kurtulamıyorsun çok uzun süre kalıyor üzerine boya yapsanda tutmuyor iyi düşün canım

canım ya mesela bazı tonlar var kart siyah degilde cok siyaha yakın ama gunestede kızıl durmayan tonlar of ya katalog olsa gosterebilsem keske ne demek istedigimi iste oyle bi renk yapabilirimmm sende direk siyah risk almak istemiyosan oyle bir ton sec ama siyahında arkasındayım ben yakıscagına eminim:)):))))

cnm işte düğün varya ondan korkuyorum yoksa direk boyarmdakaydirigubbakcemile3koyu kahveye boyadı arkadaşım gecen ay oda baya koyu tutuyor siyah gibi duryorrr olmadı öyle yapayım 2 hafta sonra boyuycam hergün fikir deiştiriyorumakannehirkaydirigubbakcemile3

açık tende siyah renk çok hoş duruyor esmere karamel renklri yakışır bence hem siyaha boyadın mı kurtulamıyorsun çok uzun süre kalıyor üzerine boya yapsanda tutmuyor iyi düşün canım

aynen cnmm işte o kutrulmama olayı maffediyor o hatayı yapmıştım iki sene önce akıttım siyahı saçlarım maffoldu hala ucları yıpranmış..hatta ozamanlar bidaha siyahmı töbeler olsun demiştim:)anlaşılan kimse siyaha boya diyemiyor bide sıkılan biriyimmmm renk deiştirmek istersem yapamamda en iyisi kahve yada koyu kahve yapmakkk düğünden sonrada çok istersem siyah yaparımmmmm off offfakannehirkaydirigubbakcemile3

Çok hoş birisiniz. Bunu söylemeden geçemicem. (:
Ama aklıma takılan şu. Bu saç boyama işini o kadar abartılı bir şekilde anlatıyorsunuz ki tuhaf oluyor.(:
Off offf ben napıcam diyince insan da kötü bir şeyler oluyor zanneder. (:
Çikolata kahvesi tonlarında bir renk çok yakışır size bence. (:

bebek yüzlülere ve beyaz tenlilere yakışıyor siyah..
sizin hatlarınızda yumuşak aslında yakışabilir ama ten renginizi çok kestiremediğim için bişey diyemiycem..
ama keskin hatlarda çok fena duruyor..

Çok hoş birisiniz. Bunu söylemeden geçemicem. (:
Ama aklıma takılan şu. Bu saç boyama işini o kadar abartılı bir şekilde anlatıyorsunuz ki tuhaf oluyor.(:
Off offf ben napıcam diyince insan da kötü bir şeyler oluyor zanneder. (:
Çikolata kahvesi tonlarında bir renk çok yakışır size bence. (:

ehuehueue of offf derken öleee öldüm bittim anlamında deil cnm bnmkaydirigubbakcemile3kararsızım manasında olduda ama sen haklısın sanki acaip zor bşymiş gibi olmuş kaydirigubbakcemile3siyah zedelerdenim açıp saçımı maffedenerdenim ama yinede siyah saçı çok begniyorum heleki başkasında gördüysemkaydirigubbakcemile3tek sorunum düğün olmasıı yoksa boyardım aman nolcak diyip ama haklısınız sanırım kıslarrr okdr koyuyu yapmıyayım riske atmıyayım çikolata kahveye boyarsam yama gibi durmazmı acaba saçımda kızıl vardı onu açık kahveyle kapadım bu resimdeki gibi oldu son halim o zaten:)diplerim açık giib tutmaz demi:)bak mesela senle bi arkadaş çikolata kahve dediniz ya aklıma girdinizkaydirigubbakcemile3kararsız olmak çok kötü vallakaydirigubbakcemile3bu arada iltifatın içinde ayrıca çok ama çok teşekür ediyorum cnm bnmm ayrıcada ilgilenmenden dolayı kocaman teşkür ediyoruma.s.

bebek yüzlülere ve beyaz tenlilere yakışıyor siyah..
sizin hatlarınızda yumuşak aslında yakışabilir ama ten renginizi çok kestiremediğim için bişey diyemiycem..
ama keskin hatlarda çok fena duruyor..

gelinlikte siyah saç şahane duruyor..
neden her evlenen röfle yaptırır bilmem..

cnm o resimden bi ton esmerim orda ışık gelmiş yüüzme akşam bitane daha eklerim resim şimdi çıkcamda:)valla röflenin yakıştıgı bayanlarda var ama sırf evlendkten sonra yakışmasada yapanlarda var adet gelenek giib bşy olmuş sanırımkaydirigubbakcemile3her renk boyayı begeniyorum ama kişinin yüzüne gitmeli diye düşünüyorum:)dur şimdi ekliyimde resim öyle çıkayım ozman:9kaydirigubbakcemile3

ehuehueue of offf derken öleee öldüm bittim anlamında deil cnm bnmkaydirigubbakcemile3kararsızım manasında olduda ama sen haklısın sanki acaip zor bşymiş gibi olmuş kaydirigubbakcemile3siyah zedelerdenim açıp saçımı maffedenerdenim ama yinede siyah saçı çok begniyorum heleki başkasında gördüysemkaydirigubbakcemile3tek sorunum düğün olmasıı yoksa boyardım aman nolcak diyip ama haklısınız sanırım kıslarrr okdr koyuyu yapmıyayım riske atmıyayım çikolata kahveye boyarsam yama gibi durmazmı acaba saçımda kızıl vardı onu açık kahveyle kapadım bu resimdeki gibi oldu son halim o zaten:)diplerim açık giib tutmaz demi:)bak mesela senle bi arkadaş çikolata kahve dediniz ya aklıma girdinizkaydirigubbakcemile3kararsız olmak çok kötü vallakaydirigubbakcemile3bu arada iltifatın içinde ayrıca çok ama çok teşekür ediyorum cnm bnmm ayrıcada ilgilenmenden dolayı kocaman teşkür ediyoruma.s.

Ne demek canım.yerimseniben

Back