• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç sert mi yoksa çekici mi gösterir?

nem cim o tatlı surata ne yapsan yakışırrrrrrrrrr kafana göre takıl sen Şeniz

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktanyerim ben seni twetycim valla sana herrenk yakışıyor ben sarı yaptım biikerede nsl öle gezmişim hala kendime şaşırıyorum çok feci olmuştum:)sana sarıda koyu renkte çok yakışıyorrrrrrrr:)

ben siyahtan vaz gecemeyenlerdenim kesinlikle siyah yapin derim cok harika cok havali sexi gösteriyor bencebilmiyorumkismile

bence ten rengine göre yüz hatlarına göre değişiorr
mesela ben beyaz tenliyim, siyah yaptıgımda sert bir ifadem olmustu
kuzenim doğuştan bronzdur ona ise siyahtan daha yakışacak bir renk hayal bile edemiorumm
bazen yumuşak yüz hatlarına sahip olan ve beyaz tenli olan insanlara da çok yakışabiliorr

ben siyahtan vaz gecemeyenlerdenim kesinlikle siyah yapin derim cok harika cok havali sexi gösteriyor bencebilmiyorumkismile

bence ten rengine göre yüz hatlarına göre değişiorr
mesela ben beyaz tenliyim, siyah yaptıgımda sert bir ifadem olmustu
kuzenim doğuştan bronzdur ona ise siyahtan daha yakışacak bir renk hayal bile edemiorumm
bazen yumuşak yüz hatlarına sahip olan ve beyaz tenli olan insanlara da çok yakışabiliorr

kısalr ben yaklaşık liseden üniversite bitene kdr siyah kullandım..sonra gittim açtırdım saçalrımı maffettim yandılar resmenn sonra aklıma gelen her renge boyadımmmm anladımki koyu renkler bana yakışıyor ama siyah tan korkuyorum onun için koyu kahveye karar verdim bakalım düğünden sonra olmassa siyah yaparım şimdi riske atamadım kendimi:)

kısalr ben yaklaşık liseden üniversite bitene kdr siyah kullandım..sonra gittim açtırdım saçalrımı maffettim yandılar resmenn sonra aklıma gelen her renge boyadımmmm anladımki koyu renkler bana yakışıyor ama siyah tan korkuyorum onun için koyu kahveye karar verdim bakalım düğünden sonra olmassa siyah yaparım şimdi riske atamadım kendimi:)

ten rengin ne canım???

:roflol:
ayy bu ikinci oldu dicen bu kızın benle derdi ne
heryerde bana muhalafet:roflol:kaydirigubbakcemile3
ben de tam tersini düşünmüşümdür yumuşak yüz hatların yoksa siyah beyaz tenlileri sert yapıorr die
misal bennbayanssulusmile

cnmmm esmerimmmmmmm bekleyin resim koyayım geri silerim:)

,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Son düzenleme:
canımmm alıntı yapmıormm sileceğin için ama siyah sana yakışırrr hem de çokkkk

ama şimdi farkettim gözlerin açık kahverengi sanırım böyle bal rengi gibi
o renk gözü olanlara ben çikolta kahveden karamele kadar tonları daha bi yakıştırıorum

canımmm alıntı yapmıormm sileceğin için ama siyah sana yakışırrr hem de çokkkk

cnmm etrafımdada hep diyorlar siyah süper olur diye aslında ben bu konuyu açarken kesin siyah yapcaktım ama tereddütte ediyordum..herkes yapma diyince korktum vallaaaaa bide gelinlikte acaip durur falan dedim..koyu kahve yapcam 10 gün sonraa ama böle diyincede aklım siyahada kayıyokaydirigubbakcemile3

ama şimdi farkettim gözlerin açık kahverengi sanırım böyle bal rengi gibi
o renk gözü olanlara ben çikolta kahveden karamele kadar tonları daha bi yakıştırıorum

flaşh gelmiş diye açıkk yani nsl desem akşam koyu kahve gündüz açık kahve öle özelliksiz bi göz rengikaydirigubbakcemile3cnmmm çikolata kahvede karamelde yaptım hep saç diplerim kızılımsı oldu uçlarım koyu ..ama en iyisi çikolata kahve olduuu karamele göre ..bide gelinlikte dogal birenk olsun sonra bu nsl saçç rengi demek istemiyorumkaydirigubbakcemile3

o zaman böyle çok koyu olmayan bir tonda hani kestaneye değil de daha kumrala dogru bir çikolata kahve önerebilirim.
zaten yakışıyor siyah ama gelinlikle kahve daha iyi olur sanki

o zaman böyle çok koyu olmayan bir tonda hani kestaneye değil de daha kumrala dogru bir çikolata kahve önerebilirim.
zaten yakışıyor siyah ama gelinlikle kahve daha iyi olur sanki

koyu kahveden vazgeçmiyeyim demi o resimde kızılın üstüne açık kahve yaptım yine baya koyu tuttu..şuanda aktıı boya kızılılar daha belli..koyu kahvede siyah gibi olur heralde yada kahve yapayım bilmiomki..annem koyu kahve yap siyah yapmıycaksan dediikafamçokkarıştı

sac rengini (illa siyah degilde) güzel bi cikolata kahverengisi yakisir sana yazin karalara bürünme derim yüzünü kapatir.Ask Oyunu dizisindeki yasemin ergeneye benziyorsun orda hem daha iyi görmüs olursun kendini ;)

koyu kahveden vazgeçmiyeyim demi o resimde kızılın üstüne açık kahve yaptım yine baya koyu tuttu..şuanda aktıı boya kızılılar daha belli..koyu kahvede siyah gibi olur heralde yada kahve yapayım bilmiomki..annem koyu kahve yap siyah yapmıycaksan dediikafamçokkarıştı

hmmm kızıl faktörü var bide dimi
o zaman evet kahve
hem kızılı da örter hem de srt gözükme riski ortadan kalkar

sac rengini (illa siyah degilde) güzel bi cikolata kahverengisi yakisir sana yazin karalara bürünme derim yüzünü kapatir.Ask Oyunu dizisindeki yasemin ergeneye benziyorsun orda hem daha iyi görmüs olursun kendini ;)

cnmmmmmmmmmmmmmm herkes beniiii ona benzetir etrafımdakilerrrrr bende hiç benzetemyordum bak sende dedin şaşırdım valla..acaba çikolata kahve yapsam yine tutarmı ozmannnn 2 -3cm saç dibim çıktı..her yer eşit tutarmı kiCADIARZU

Back