• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç sert mi yoksa çekici mi gösterir?

siyah sac cok cekici gosteriyor bence, mesela artık sokakta sarısın olmaya calısırken dore yada kızıl olmuş insanları görmekten fenalık geliyor hele röfle ıyk yani:( olmuşken tam sarı olsunlar yada kahve-siyah eminim cok tepki cekicem ama insanların klon gibi gezmesi cok korkunç:))) hele ki gelinlikle siyah sac yakışmaz kavramını hiç anlamıyorum bütün gelinler acık kahve yada röfleli olmak zorunda mı yahu? siyah saclı gelin masum degildir diye bisey mi var:)) yüzü sert olmayan herkese siyah yakısır cokta seksi olur :)

Orjinal saç rengim sarıya yakındır, açık kumral güneşte sarı oluyor..Herkesin sarışın olduğunu görünce aldım boyayı siyaha boyadım 3 sene önce... Yüz hatlarım sert olmadığı halde ve hatta gözlerim de renkli olduğu halde yakışmadı pek..Çok sert gösterdi yüz hatlarımı.... Bir süre siyah kullandım ve uzun bir süre de kurtulmaya çalıştım siyahtan..Noldu yine sarı oldum..Saç rengim açık sarı şu an tatlı bir sarı ama bıkkınlık geldi.hevesini alamıyor insan herkes sarışın özentisi gibi geziyor sokakta! Şimdi karamel kahve tonlarna boyamayı düşünüyorum..
Ama siyahı bir daha asla düşünmem :umursamaz:

bu renk çok güzel sana yakışır aslında siyahın hangi tonu bilmiyorum. belki de koyu kahvedir ayırt edemiyorum. ama sen yine de düğünden sonra yap riske girme bence:) Kahve de çok yakışıor sana kuzum Şeniz

Siyah-Sa%C3%A7-Renkleri1.jpg

Bu ton kahve hiç siyahlık yok. Çok sıradan bir renk. Özelliksiz bence. :/

aslına bakarsanız sacı güzel gösteren sey yüz:))) ne renk yaparsan yap yüzün güzelse yakışıyor mesela neme hem siyah hem kahve gider ben söliyim:))) mesela o özelliksiz dedigin kahvede sırf kızın yüzü gülüşü cok güzel oldugundan göze hoş görünüyor:) Liv Tyler'a bakiyorum siyah kızıl kahve hepsi yakışmış:)) nicele kidman dogustan kızıl siyah ve sarı halleride muhtesem demekki neymiş keramet yüzdeymiş:))

aslına bakarsanız sacı güzel gösteren sey yüz:))) ne renk yaparsan yap yüzün güzelse yakışıyor mesela neme hem siyah hem kahve gider ben söliyim:))) mesela o özelliksiz dedigin kahvede sırf kızın yüzü gülüşü cok güzel oldugundan göze hoş görünüyor:) Liv Tyler'a bakiyorum siyah kızıl kahve hepsi yakışmış:)) nicele kidman dogustan kızıl siyah ve sarı halleride muhtesem demekki neymiş keramet yüzdeymiş:))

Bence doğru değil. Söylemesi ayıptır benim de yüzüm çok güzel :kedi: ama siyahı kendime hiç yakıştıramadım.
Megan Fox'un da suratı çok güzel ama sarı hiç de yakışmamıştı ona. Çok basit görünüyordu. Tamam surat güzelse yine güzel kalır elbette ama bütüne bakılınca hoş durmuyor her saç rengi güzel olan bir yüzde. Renk önemlidir bu bakımdan.
Aynı zamanda güzellik görecelidir. Mesela yukardaki kızın ne saçını ne de suratını güzel bulmadım ben.:/ Ama siz beğenmişsiniz. Karışık bu işler..:sm_confused:

Bence doğru değil. Söylemesi ayıptır benim de yüzüm çok güzel :kedi: ama siyahı kendime hiç yakıştıramadım.
Megan Fox'un da suratı çok güzel ama sarı hiç de yakışmamıştı ona. Çok basit görünüyordu. Tamam surat güzelse yine güzel kalır elbette ama bütüne bakılınca hoş durmuyor her saç rengi güzel olan bir yüzde. Renk önemlidir bu bakımdan.
Aynı zamanda güzellik görecelidir. Mesela yukardaki kızın ne saçını ne de suratını güzel bulmadım ben.:/ Ama siz beğenmişsiniz. Karışık bu işler..:sm_confused:

O konuda haklısın güzellik göreceli :) bazısına uç renkler (sarı yada siyah) yakışmaz ama bu bile görecelidir. Yüz güzelliğinden bahsederken demek istedigim: genelde bir ton cokkk yakıssada yüz güzelligi olunca her ton az cok yakısıyor, Elbette Ten rengi de cok önemli, meganda sarıyı begenmemek ise onun ten ve kas yapisi ile de alakalı, birde bastan beri koyu sacla görüp begenmeninde etkisi var eminim megan kendi dogal sac rengiyle ünlü olsaydı bu denli bronzlaşmasaydı( ki normal sac rengi o kadar koyu degil) belki siyaha boyadıgında begenmiycektiniz. Begeniler alışkanlıklada alakalıdır :) olumunekankayizsmile

Bence nem sen en iyisi iyi bir kuaför bul o sana söyler yakışanı
Ewt siyah saç bazı insanlara çok yakışıyo örneğin Megan Fox,Tuba Büyüküstün.
Kesinlikle ne kadar güzel olursan ol mesela MEgan Fox ile Tuba Büyüküstüne sarı saç yakışmıyo.
Canım daha öncede yazdım.Sen saçını daha önce siyaha boyamışsın kahve tonlarınada aç resimleri bak hangisi içine sinerse o renge boyat bu kadar düşünmeboshayallersmile

bayby cnmmm kuafördekiler koyu kumral yapalım dediii ama benim saçlar çok hızlı uzuyor ya dipleri siyah siyah durunca sinir oluyorum...kimse kesinlikle siyah boya demedigine göre ben gidip kahve yapayım yine riske atmıyayım ozman belki koyu kahve yaparım siyaha en yakın o renk oluyo:)çikolata kahvede aklıma yattı gibi kararsızım valla ya koyu kahve yada çikolaa bakalımm 2 hafta içinde fikrim acaba nkdr deişcek:):):)

benc sıyah cok guzel v asil bır renk tabıı benım gıbıı kararsız kısılere gore degıll tabıı ben yıne dondum dolastım sıyah yaptım kızlarrrrrrr

ıste sıyah sacaa en uygunn unlu kısıı ben hayranım bunaa

Eklentiler

• $39682.jpg
    $39682.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 114
benc sıyah cok guzel v asil bır renk tabıı benım gıbıı kararsız kısılere gore degıll tabıı ben yıne dondum dolastım sıyah yaptım kızlarrrrrrr
sanada yakışmış cnm avatarındaki sensin demi:)siyah ayrı güzel ama cesaret istiyor benim giibi sürekli saçını deiştiren için tehlikeli:)ama bıktım artık saç rengimi deiştirmekten istiyorumki sadece bi renk kulanayım:)

ıste sıyah sacaa en uygunn unlu kısıı ben hayranım bunaa
buna hayran olmayan varmı acaba nsl güzel kadın ya baktıkca bakadsım gelior:)
Bende Megan Fox yüzünden siyah saçlardan vazgeçemiyorummmboshayallersmile

sende mi siyah kullanıyorsun cnmmmmmmmm:)siyah saç kulanıpta begenmedigim nadir kişi olmştur:)

sanada yakışmış cnm avatarındaki sensin demi:)siyah ayrı güzel ama cesaret istiyor benim giibi sürekli saçını deiştiren için tehlikeli:)ama bıktım artık saç rengimi deiştirmekten istiyorumki sadece bi renk kulanayım:)

buna hayran olmayan varmı acaba nsl güzel kadın ya baktıkca bakadsım gelior:)

sende mi siyah kullanıyorsun cnmmmmmmmm:)siyah saç kulanıpta begenmedigim nadir kişi olmştur:)

Ewt canım bende siyah kullanıyorum.Bende çok yakıştırıyorum çevremdekiler çok yakıştırıyolar.Uzun süre siyah kullanmayı düşünüyorumm

Nem bikaç fotoğrafını koysanda görsem ona göre bişey derim,ama daha önceden siyaha boyatıp uzun süre kullanmışsın bence yine güzel durur.Benimde saçlarım siyah çokta memnunum :)

Nem bikaç fotoğrafını koysanda görsem ona göre bişey derim,ama daha önceden siyaha boyatıp uzun süre kullanmışsın bence yine güzel durur.Benimde saçlarım siyah çokta memnunum :)

tatlım resmimi koydumda kaldırdım beni ekle özelden msj atim arkadaş listemdekilere msj atabiliyorum sadece:)

kıslar bilmiyorumki siyahı bu sıralar çok begeniyorum gördügüm kişilerde ama akrarda veremedm en kötü ihtimalle koyu kahveye boyarım..karamel falan yaptım yüzüm çok solgun duruyorrr.en iyi kahve tonlarıı olduCADIARZU

kahve tonlarını dene canım o zaman yada illa siyah diyorsan çok iyi düşün inan siyahtan dönmek rezillik çekmediğin kalmıyor açılana kadar ne renklere giriyor o kafa :(:(

kahve tonlarını dene canım o zaman yada illa siyah diyorsan çok iyi düşün inan siyahtan dönmek rezillik çekmediğin kalmıyor açılana kadar ne renklere giriyor o kafa :(:(

aynen cnm siyahtan dönüş çok zor ama evde düz renklere boyadım mesela kızıl bakır tarçın kumral ama hep tek renk olamadı böle alacalı oldular..bıktım artık dmdüz bi renk olsun istiyorum:)sanırım koyu kahve yapcam hiç koyu kahve ye boyamadım ama baya koyu tutar sanırım çünkü açık kahve baya koyu duruyor:)

nem cim o tatlı surata ne yapsan yakışırrrrrrrrrr kafana göre takıl sen Şeniz

Back