• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç sert mi yoksa çekici mi gösterir?

Bi ara benimde saçlarım siyahtı. O ara herkes çok çekici ve güzel olmuşsun, çok yakışmış, çok cazibeli olmuşsun demişti.

saçlar simsiyah, kaşlar simsiyah olunca sert değil de kaba oluyor. kaşlar açık renk olursa çok güzeldir siyah saç:97:

ayrıca hem sert hem çekici görünmek mümkün:1: hatta sert görüntü çekici yapar bence insanı.

bi ara benımde saclarım sıyahtı cok dogal duruyodu ama benı cok sert gosterdıgını soyluyodu herkes bıde sıyah kemık cerceve gozluk kullanıyodum ıyıce sert gozzukuyodu..
ama uzun sıyah sac her zaman seksı ve cekıcıdır

Kaş şekliniz ve renginizle de alakalı..Belirgin kavisli ve koyu kaş rengine sahipseniz sert gösterir.Siyah renk her zaman asildir :49:

ben çok uzun süre siyah kullandım.beyaz tenliyim gözlerimde yeşil olduğundan bana baya yakışıyordu.çekici gösterir bence ama kimisini genç göstereyim derken yaşlı ve sert gösteriyor bence.yüz hatların çok önemli renk konusunda ; )

Sİyah saç kesinlikle çekici gösterir. İnsanın yüz hatlarına göre sert gösterebilir.Benim kuzenim mavi siyah yapınca gayet çekici ve daha genç duruyor fakat ben yapınca yaşım 2 3 yaş ileri duruyor yüz tipiyle alakalı. Ama tek dezavantajı siyah saça kesinlikle maşa hareket gtmiyor

siyah saça bir de beyaz ten ve ela göz kombinasyonu muhteşem duruyor. koyu kırmızı bir ruj ve biraz allıkla çok çekici olunur

Kisinin yüz hatlari sertse cekici, yumusaksa sert gösterir...

beyaz tenin pürüzsüz cildin ve siyah kaşların varsa kesinlikle seksiiii......:) ama bir süre sonra sıkılıyor insan.. sonra değişmek çok zor..

açık tenlilere yakıştırıyorum ben siyahı cnm
SGG-066359.jpg

siyah+sa%E7+beyaz+ten+mavi+g%F6z

2 resimdeki siyah degil koyukahverengi

siyah sac rengi ve koyu renglerde yuz daha cok on planda oluyor , onedenle siyah ve koyu tonlar yuz hatlari ince, guzel olan kisilere daha fazla yakisiyor masumiyet vamp la karistigi icinde baska bi eda geliyor ama yuz hatlari sert suratda asimetri varsa direkmen sert bi gorunuse burunursunuz o yuzden acik tonlar sunulup koyu rengden uzak durulmasi tavsiye edilir...

Back