Yöresel Tarif Sivas Mutfağından-Patatesli ve Kıymalı Hingel-Bağdat Baharat Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Aaaa bu sivas mutfagi miii?
Bi kere malatyali bir arkadasim yapmisti bana. Ben de malatya yemegi sanip kvyi "ne guzel yemekler var sen hep bulgur hep bulgur yeter ulen" diye darliyordum
Ellerine saglik nefis görünüyor.

Bi kere malatyali bir arkadasim yapmisti bana. Ben de malatya yemegi sanip kvyi "ne guzel yemekler var sen hep bulgur hep bulgur yeter ulen" diye darliyordum
Ben Sivas'lı bir tanıdığımızda yemiştim bu yemeği,araştırdım ,Dağıstan,Azerbaycan da dahil olmak üzere birçok yörede yapılıyormuş,ben Sivas dedim öyle bildiğim için,işin içinden çıkamadım başka türlü
Buda İçli köfte gibi birçok yerde yapılıyor ama üzgünüm Malatya'da yapılmıyor diye biliyorum. Ama Malatyada da ne güzel içli köfteler,analı kızlılar vardır,onlarda leziz olur
Çok teşekkür ederim

Rica ederim hayatım çok beğendim yemeği bir tabak rica ediyorum

Offff bu yemeği çok iyi bilirim benim annem, babannem yani büyüklerim yapar memleketimin yöresel yemeği ben sade yani teraygı döker yerdim ellerine sağlık harika görünüyor

Malatya'da hamur işi yapılıyor ama Malatya'ya özgü değilMalatyalı mı kayınvalideniz

Evet malatyali :)
Ben malatyali birinden yiyince oyle sandim iste.
Kombeyi de malatyaya ozgu saniyordum onu da burda ogrendim degilmis.
Otlu ekmek olsa da yesek
Ama kömbe bizim zatenYapılsa bile bizim yaptığımız gibi yapılmıyordur

ben ilk defa görüyorum bu yemeği çok güzel duruyor ellerine sağlık tam benlikmiş başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim
Benimde ilk denemem,yemiştim ama denemek nasip olmamıştı.
Offff bu yemeği çok iyi bilirim benim annem, babannem yani büyüklerim yapar memleketimin yöresel yemeği ben sade yani teraygı döker yerdim ellerine sağlık harika görünüyor
Çok teşekkür ederim

Ne hos görünüyor ama tabi bunu yiyip kosarak türkiye turuna felan cikmak lazimdir zaar
Ellerinze sağlık yarismada basarilar
Çok teşekkür ederim Ben 4 tane yedim,2 km fazladan yürüdüm yani 6km'ye maloldu,pişman değilim
Çok güzel olmuş, hakkını vermişsin, yarışmada başarılar
Çok teşekkür ederim Pink'im
Canım ellerine kollarıma saglık başarılar dilerim
Canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…