Yöresel Tarif Sivas Mutfağından-Patatesli ve Kıymalı Hingel-Bağdat Baharat Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
ben sivaslıyım annem un tuz su ile yoguruyor bız patateslı yaparız. sadece tereyag dokerız. tabı sıvasta bıle koyden koye degısıyor tarıfler. başarılar.

Ellerine sağlık ellanaz
Ben üni deyken özbek bir arkadaşım vardı onların yöresinden mantı olarak yapardı bunu. Buharda pişirirdi. Çok çok güzel olurdu tadı. Sanki onu yemiş gibi oldum tekrar görünce tarifini. Enfes görünüyor. Başarılar dilerim

ben sivaslıyım annem un tuz su ile yoguruyor bız patateslı yaparız. sadece tereyag dokerız. tabı sıvasta bıle koyden koye degısıyor tarıfler. başarılar.
Çok teşekkür ederim. Bende sivaslı bir yakınımda yemiştim,onlarda tereyağı dökmüşlerdi ama yanında domatesten yapılmış,ezme turşu gibi birşey ikram etmişlerdi. O haliylede çok güzeldi.
Çok teşekkür ederim Dombik'im
Adı değişsede pek çok yerde yapılıyormuş bu yemek,bende araşırırken öğrenmiştim. Buharda pişirmek çok akıllıca ve eminim çok leziz olur,bir daha yaparsam buharda pişirmeyi düşünüyorum bende

basarılar cnmmm .. ısmını neden degıstırdınnnn tanıyamadımm amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…