• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

çok sağol canım.inşallah bunuda sağsalim atlatırız.ALLAH bütün askerlerimizi,polisimizi her türlü kötülükten korusun inşallah.güzel kalpli arkadaşım sevgiyle kal...

işte aranıza yeni bir sivaslı geldi....yiğidin harman olduğu yer hehe :DD

mrb arkadaşlar, ne güzel sivastan birilerini görmek.. bende sivaslıyım, annem hafik, babam yıldızeli, ben merkez, bi de güründe çalıştım ve çok sevdim... tekirdağ da ikamet ediyorum ama her yaz sivasa giderim... görüşmek dileğiyle...

Merhabalar hemsolarim uzun zamandir ugrayamiyorum sizlere malum hamilelik basimda duman, dolasiyorum mecnun gibi nasilsiniz kizlar vatanimdan sivasimdan ne haberler var.Haller keyifler nasil bu rada canlarim nirvana0658 den haber alan varmi nasil iyimi bayagidir göremiyorumda merak ettim enson sivasta kalmaya karar vermisti.Coooooookkkkkkkk öpüyoooooorum hepinizi MEMLEKET KOKULULARIM BeNiM

bende sivaslıyım hemşerilerim hepinize selama.s.:teytey::teytey:

slm kızlar nasılsınız bende sivaslıyım eşimde sivaslı
heryaz gideriz memlekete
hepinizi öptüm topraklarım

merhaba kızlar bende sivaslıyım orda büyümedim ama orda doğdum kayseride oturuyorum yani sivasa gidip gelebiliyorum galiba sizden şanslıyım denebilirmi
sizce

Mrb hemşolaaaaaarrr hala kaynaşmayı bekliyorum sizlerle :çok üzgünüm:.şu kısa sürede çok arkadaşım oldu fakat bi hemşomla olamadık. umudumu kaybetmedim bekliycem :roflol: a.s.

en son 5 sene önce gitmiştim sivasa özledim memleketimi...

kıslarrrr mrbŞeniz ben yeni katılıyorum aranıza..
daha yeni gördüm başlığı ya yoksa gelirdim öncedensırnaşık şey

hoşgelmişler benim sivaslı hemşerilerim:teytey:nix ve kardelenz

hoşbulduk canım Şeniz
yazıları okuduğum kadarıyla buradakilerin çoğu sivaslı ama pek sivasta yaşayan yok hepsi gurbettesenağlama
ben sivasta doğdum büyüm ve hala sivastayım belli olmaz belki bende evlenir gurbete giderim:utangac:

kısmeeet be hemşerim bende oralarda doğdum ama küçük yaştan beri oraların özlemiyle yanıyoruz aaaah ah:çok üzgünüm:

a.s.Canım slm buralara pek kimse uğramaz hemşerilerimiz biraz vefasız arada uğra selam bırak canım ben buralardayım gülüm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Tamam canım teşekkür ederim.çok mutlu ettin beni :dance: sürekli gelirim artık. :içelim: .sevgiler... a.s.

Back