• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

çikalim Kaleye Bir Akşam üstü
Sen Sivas I Seyret Yar Bende Seni
Sanma Deli Gonul Yar Sana Küstü

Yillardir Hasretim O Gul Yuzune
Ceylan Bakişina Komur Gözune
Başini Koyupta Gogsun üstüne

Bu Garip Ferhat In Gurbanin Olsun
Sensiz Bu Sivas I Neylesin,
Iste Bu Caninin Yoluna Sersin
Sen Sivas I Seyret Yar Bende Seni...

Eyvallah Kizlar Bende Gürünlüyüm 34mekan 58 Vatan :)) 58 Allemde Tekiz
:) Allaha Emanet Olun

selam hemşerilerim nasılsınız...
neler yapıyorsunuz?

selam hemşerilerim nasılsınız...
neler yapıyorsunuz?

a.s.Selam hemso cok sükür iyiyiz,sen nasilsin neler yapiyorsun ?Ben hamislikle ugrasiyorum ,gün sayiyorum artik günler azaldikca agirlasiyorum:çok üzgünüm: günler biraz zor geciyor (birde gurbette yalniz olunca)dahada zor ALLAH gurbette olan herkese yardim etsin vataninda olanlarda degerini bilsin ...senağlama:çok üzgünüm:.

Selam Millet!!!!

Bu aralar isler acaip yogun, o yuzden pek giremiyorum buralara..bir de annemler burda diye, isten cikar cikmaz eve gidip onlari gezdiriyorum..canlarim butun gun evde yapicak birsey bulamiyorlar =( sizden ne var ne yok bakiim? =)

slm kızlar ben geldim aramıza yeni birileri gelmiş galiba öncelikle hoşgeldiniz ikuseku diploma almışın hayırlı olsun eee ne var ne yok kızlar nerdesiniz

a.s. güzelim çok merak ettim Sivaslı olmak neden gurur verici birşey bak şuracıkta bile kimseyi bulamıyorsun bizler tutkun değiliz sadece dilimizde yalansa yalan de gururlancak neyimiz varki :dance::dance:

sivassporum:dance:uz var canım daha neyimiz olsun

arkadaşlar hepinize günaydın.inşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz.ben bu gece hiç uyuyamadım,yarın tayinler belli oluyor.hepinizin duasına ihtiyacım var.sevgiyle kalın...

arkadaşlar hepinize günaydın.inşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz.ben bu gece hiç uyuyamadım,yarın tayinler belli oluyor.hepinizin duasına ihtiyacım var.sevgiyle kalın...

sanada günaydın Allah gönlüne göre versin canım bu arada sivas ta oturuyomuşun neresinde:enbuyukkk:

arkadaşlar merhaba,sabah tayinler belli oldu.siirt eruh a çıktı.inşallah hayırlı olur.ama ben sivasta kalıcam büyük ihtimalle.dua eden etmeyen herkes sağolsun.cumanız mübarek olsun.sevgiyle kalın...

arkadaşlar merhaba ben sivas merkezliyim istanbulda doğdum büyüdüm ama memleketimize geldim tekrar 6 ay önce hepinize sevgiler Şeniz

merhaba arkadaşlar bende sivaslıyım.ya çok hoşuma gitti bütün sivaslılar burda.yalnız değilmişim....

canlarım benim kurban olurum size ben....................

Bende sivaslıyım ankarada yaşıyordum 2 ay oldu sivasa yerleşeli ailem tokatta ama ben burda çok yalnızım ne komşum nede arkadaşım var çok sıkılıyorum yaaaaaaaa sivasta yaşayan yokmu içinizde kızlaarrrrrrrr.......

ayferciğim güzel kardeşim,ben koşturuyorum arada bir uğruyorum kimse olmayınca çıkıyorum.arkadaşlar artık sayfayı aktif hale getirelim.ANGELL kardeş hoşgeldin bende sivastayım.sıkma canını alışırsın.hep diyorum sivastaki üyeler bi buluşalım,tanışalım diye.ama bende yoğunum organize edecek vaktim yok. yeni gelenler hoşgeldiniz.AYFER ciğim eşim asker benim durumu biliyorsun sanırım.çok duaya ihtiyacımız var arkadaşlar hepinizin duasını bekliyorum.daha sık görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın...

Back