• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

vay aleyküm selam arkadaslar hosbuldum Şeniz
he ikuseku sürümüze bereket jeyyar sırnaşık şey
sagol ayfercigim iyim sagol sen nasilsin? yerimseniben

ne tatli seysin kiz sen ole Şeniz

benim anne ve baba da Sivas/Zara'li...aranizda zara'li olan var mi bilmiyorum...almanya da baya sivasli var ama galiba di mi biricigim? yerimseniben

vay aleyküm selam arkadaslar hosbuldum Şeniz
he ikuseku sürümüze bereket jeyyar sırnaşık şey
sagol ayfercigim iyim sagol sen nasilsin? yerimseniben

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.
img392.htm

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.
img392.htm
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.ayfer58 kesinlikle katılıyorum.hep diyorum sayfamızı aktif hale getirelim.çok kopuğuz.dertküpü güzel kardeşim ne derdin var.niye dert küpüsün.üzüldüm valla.hepinizi çok kocaman öpüyorum.sevgiyle kalın...:enbuyukkk:

ne tatli seysin kiz sen ole Şeniz

benim anne ve baba da Sivas/Zara'li...aranizda zara'li olan var mi bilmiyorum...almanya da baya sivasli var ama galiba di mi biricigim? yerimseniben

ayyy utandiriyosun beni ama :utangac: tatlicadiarzu Şeniz

eee ablam anan baban sivasliysa sende bizdensin bacim yaaaasırnaşık şey
evet almanyada cok sivasli varmista benim kaldigim yerde fazla yok malesef :teselli:

NE MUTLU SIVASLIYIM DIYENE sengözlerimebaksanab :teytey: (övünecek cok seyimiz varda simdi say say bitmez caniiiim) laelaelaelaelae

Bende SİVASlıyım ama çankırıda yaşıyorum.Her yaz gideriz.Havası suyu bambaşka oraların.sizlerlede kaynaşmak isterim tabi.Herkese sevgiler...

arkadaşlar merhaba,nasılsınız bakalım.inşallah hayatınızdaki herşey,her an çok güzel olur.hepinizi seviyorum.tüm sevdiklerinizle sağlıklı.huzurlu,mutlu günleriniz olsun.sevgiyle kalın...

superim canim ya dun mezuniyet vardi..birazdan ekliycem albume resimleri siz de gorebilirsiz profilden! isletme'yi bitirdim ben canim, 1 sene sonra da hukuk doktorasi yapicam kismetse yerimseniben oku, oku nereye kadar bilmiyorum ama simdilik son gaz gidiyoruz :roflol:

canım nasılsın.fotoğraflarını bekliyoruz.hangi bölümü bitirdin.inşallah karşına her konuda çok güzel fırsatlar çıkar.sevgiyle kal...Şeniz

saol güzelim sen nasılsın?neler yapıyorsun ?
buarada ikuseku hayırlı olsun diplomanı almışsın...çok sevindim canım..tebriklerrrrr

aldim canim yaa cok sukur annemin babamin emekleri bosa gitmedi..bir de dun agladilar hem diplomayi aldigimda hem de eve gelip kamera goruntulerini izledigimiz de..farkli bi duygu olsa gerek anne baba olmak yerimseniben Allah bana da nasip eder insallah ilerde :1hug:

saol güzelim sen nasılsın?neler yapıyorsun ?
buarada ikuseku hayırlı olsun diplomanı almışsın...çok sevindim canım..tebriklerrrrr

Back