• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

inşalllah ağzna sağlık... kız Allahmı söyletti seni ? bu yıl gelsem ne de iyi olur :1rolleyes:

inş. rabbim söyletmiştir de gelirsin canım bu yılyerimseniben
ya gerçi yollar çok bozuk bu sıralar belediye çalışma yapıyo.
havuzun karşı tarafını felan tamamen kapattılar bu kütüphanenin olduğu yer.
tahminimce baya güzel olacak amayerimseniben

:dance::dance::dance::dance: oleyyy bee sivas sivas bende sivaslıyım 1,5yıldır istanbuldaym eşimin işi sebebi ile .
ve memleketimi çokk özlüyooommm senağlama senağlama

:dance::dance::dance::dance: oleyyy bee sivas sivas bende sivaslıyım 1,5yıldır istanbuldaym eşimin işi sebebi ile .
ve memleketimi çokk özlüyooommm senağlama senağlama
üzülme canım bende evlendikten sonra, annemlerde bursaya taşınalı gitmedim sivasıma 3 sene oldu çok özlediiiiimmm...:çok üzgünüm:.o yüzdende hemşerilerimle kaynaşmak istiyorum. a.s.

a.s. Günaydın fıstıklar,Bütün hemşolarıma neşeli günler diliyorum Şeniz

a.s. SLM güzellerim yeni gelen arkadaşlarımıŞeniz nasılsınız bakalım ZÜMRÜTÜ ankam nasıllar sitem etmesek kimseler uğramıyor birde TATOŞ UM vardı nerelerde gören varmı canlarım senağlama

:teytey::teytey::teytey::icecream:a.s.

İyi akşamlar hemşolar keyifler nasıl? züm@rüt canım nasılsın. :içelim:

Merhaba kızlar bende sivaslıyım. Bir yıldır İstanbuldayım evlilik nedeniyle.

Buarada ŞAHBEY58 geöenlerde ben senin profini ziyarat ettim. Aslında başkasının profiline bakarken seni gördüm ordan sana geçtim. 58 i görünce Sivaslımı acaba diye düşündüm. Ama baktım Ankara yazıyor tesadüf olabilirde dedim. Hatta sen bana yazmışsın. Ama ben sana yazamadım ziyaretçi mesajı yazabileceğim bir yer yoktu.

Hoşbulduk iyiyim sağol sen nasılsın? Bi baktım Sivas58 yaziyor hemen girdim.
İyiyim canım saol.bende 58i görünce dalmıştım içeri.iyi vakit geçirmek ümidiyle hoşçakal Şeniz

merhabalar bende sivalıyım divriği çaşımşıhın dan şuan sakaryada oturuyorum sivaslı hemşerilerimle tanışmak isterim.sakaryada oturan sivaslılar varsa yazın.köyümü çok özledim sizlerle konuşurken belki birazda olsun özlemimi gideririm.

bende merkeze bağlı tokuş köyündeyim:)))

hayırlı akşamlar hemşerilerim... :teytey:
gün boyu hiç sesiniz çıkmadı... fisfisfis
herkese kucak dolusu sevgiler... Şeniz

Back