• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

arkadaşlar hepinize günaydın.ne güzel kalabalıklaşmışız.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.kucak dolusu sevgiler hepinize.hepinizi öpüyorum.sevgiyle kalın...

Günaydın canlarım yerimseniben
Hepinizin güzel bi gün geçirmesini diliyorum.
Gün boyu olamayacağım ben (düğün var :bbo: )
Allaha Emenet Olun... Şeniz

canım sağol düğün varmış SİVAS halayını unutma :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canım çankırıda oturuyorumya ben eşimin amcasının oğlunun düğünüydü :bbo:
Oynamaya kalkmadım zaten
onlarda hep döktürdü,halay çekmiyolar fazla :bbo:
Yoksun kaç gündür,özlettin kendini Şeniz
a.s.

hadi gözünüz aydın olsun darısı benim oğluma teyzesi biraz işlerimiz vardı uğrayamadım bende sizleri özledim canım
teşekkür ederim. yerimseniben
oğlunuzunda böyle mutlu günlerinde hep sağlıkla yanında olursunuz inşallah.
a.s.

:teytey:canım sivasım seni hep üst sayfada görmek istiyorum ama hemşerilerimde bana yardımcı olursa.fazla sivaslı yok herhalde DİVRİĞİNE DE selam divriğili olan varmı öpüyorum selamlar bayyyy

arkadaşlar merhaba.ben aslında sivaslı değilim 9 yaşına kadar babamın görevi dolayısıyla divriğide oturduk.o nedenle sivası ve sivaslıları çok severim.erkek arkadaşımda sivaslı artık evlenirsek bende sivaslı sayılırım değil mi :)

kızlar günaydınlar nasılsınız ben bugün çok mutluyum birilerine faydam olacak bir öksüze ev diziyoruz
Bende çok mutlu oldum
Allah sizden razı olsun
Nasılda sevinmiştir yardım ettiğiniz aile.
Hemşomada bu yakışır
Alkışlıyorum sizi
Şeniz

arkadaşlar merhaba.ben aslında sivaslı değilim 9 yaşına kadar babamın görevi dolayısıyla divriğide oturduk.o nedenle sivası ve sivaslıları çok severim.erkek arkadaşımda sivaslı artık evlenirsek bende sivaslı sayılırım değil mi :)
Hoşgeldin canım aramıza. :teytey:
Evlendikten sonra sende bi Sivaslı sayılırsın
Hemşoma sevgiler... Şeniz

slmalar herkese bende sivaslıyım aslen ama kayseride büyüdüm sivası çok ama çok seviyorum hepinize sevgiler ..

ŞEHLAMM VE NURSE38 Hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza.
Burda iyi arkadaşlıklar kuracağımıza inanıyorum.
Zaman içinde birbirimizi tanıyıp kaynaşalım.
Sevgiler... Şeniz
a.s.

günaydın canlar.bugün yüreğim daha fazla yanıyor.2 temmuz katliamın yıl dönümü onu yapan şeriatçıları şiddetle kınıyorum.dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.şehitlerimizi saygıyla anıyorum.unutmadık UNUTTURMAYACAĞIZ.

Back